Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty máš dobrý palice, když na Tobě vypadaj Felixky jak docela běžný hodinky:-))

Odesláno

Máte to moc pěkné kluci. 

Tohle jsou jediné "hvězdičky", které mě chytly za srdce ... opravdu super pilotky.

Odesláno

Sphinxx: Já bych si ze současné produkce Zenithu tak 2-3 kousky určitě vybral. Například ty tvoje pilotky jsou parádní. Mám ale problém s tím, že mi ty nové hodinky přijdou strašně obří.

Odesláno
  V 3. 6. 2016 v 15:37, Sphinxx napsal:

Máte to moc pěkné kluci.

Tohle jsou jediné "hvězdičky", které mě chytly za srdce ... opravdu super pilotky.

Člověče, to je nádhera. Co ta velká korunka, vím, že to k tomu patří, ale nevadí to/nedře to zápěstí?

Odesláno
  V 3. 6. 2016 v 15:37, Sphinxx napsal:

Máte to moc pěkné kluci. 

Paráda! Na co je to tlačítko? Nastavení GMT?

Odesláno
  V 4. 6. 2016 v 22:17, Rodkopf napsal:

Paráda! Na co je to tlačítko? Nastavení GMT?

Jj tím se přestavuje GMT ručka - bez nutnosti použít korunku - jedno zatlačení, jeden skok GMT ručky o jednu hodinu.

Odesláno

Děkuji pánové. Jsou to parádní pilotky, bohužel pro některé s mega průměrem 48mm, mě osobně to nevadí. 

Porsche: korunka je perfektní, krásně opracovaná a především zaoblená, takže je příjemná a nijak neobtěžuje. Třebas na mnou oblíbených Steinhartech 47 Chrono je malá (cibulovitá) a někdy až obtěžující, ale tady to je paráda, nic netlačí a navíc vypadá moc hezky - všimni si leštěného opracování. Jinak když už jsem u těch detailů, mají i krásnou sponu s vystouplou hvězdou, nemám výhrad.

Rodkopf: je to přesně, jak napsal Michal ... je to rychlo-posuv GMT, docela dobrá fičurka. Jinak korunka je šroubovací  :)

Odesláno

Sphinxx:ta korunka je mega narez, smekam az na zem. Fakt netlaci? Pokud ne a byt to o drobek mensi, tak je to idealni pilotka :) .

Odesláno

Tano: Děkuji, děkuji ... néé, korunka je super, nepřekáží mi, jak jsem psal výše - Steiny 47 Chrono na tom byly hůře. Mě "48" nevadí, ale chápu, že to není úplně praktické :)

Odesláno

Ale co Ty mas na ne ruku, tak proc ne ;) .

• po 5 týdnech...
Odesláno
  V 5. 6. 2016 v 9:55, Sphinxx napsal:

Děkuji pánové. Jsou to parádní pilotky, bohužel pro některé s mega průměrem 48mm, mě osobně to nevadí.

Ty jsem na tobě nějak zasklil, Dejve!

Mít místo zápěstí kotník, tak bych je zkusil, ale takhle je to přesně jak píšeš :(

Korunka je famózní, ale zaujaly mě ty odstávající nožky, není to podobný jak u nomosu?

Odesláno
  V 12. 7. 2016 v 18:48, nividic napsal:

Ty jsem na tobě nějak zasklil, Dejve!

Mít místo zápěstí kotník, tak bych je zkusil, ale takhle je to přesně jak píšeš :(

Davide, to sem nevedel, ze je mas.. po tech se mi styska :)

20140524_081902_zpsobh8yryb.jpg

a ted mam Felixky, no..

20160602_0606042_zpsk9upskg7.jpg

Odesláno

sibirnaya: Jasně Honzo, ale já nemám ty Tvoje, mám je od novoty. Jinak na Stratosy (konkrétně FB) jsem nenašel odvahu :D ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...