Přejít na obsah

Je tu někdo kdo má nějaké Zenithky? Jaké

sava

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji pánové. Jsou to parádní pilotky, bohužel pro některé s mega průměrem 48mm, mě osobně to nevadí. 

Porsche: korunka je perfektní, krásně opracovaná a především zaoblená, takže je příjemná a nijak neobtěžuje. Třebas na mnou oblíbených Steinhartech 47 Chrono je malá (cibulovitá) a někdy až obtěžující, ale tady to je paráda, nic netlačí a navíc vypadá moc hezky - všimni si leštěného opracování. Jinak když už jsem u těch detailů, mají i krásnou sponu s vystouplou hvězdou, nemám výhrad.

Rodkopf: je to přesně, jak napsal Michal ... je to rychlo-posuv GMT, docela dobrá fičurka. Jinak korunka je šroubovací  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sphinxx:ta korunka je mega narez, smekam az na zem. Fakt netlaci? Pokud ne a byt to o drobek mensi, tak je to idealni pilotka :) .

Odkaz ke komentáři

Ale co Ty mas na ne ruku, tak proc ne ;) .

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Děkuji pánové. Jsou to parádní pilotky, bohužel pro některé s mega průměrem 48mm, mě osobně to nevadí.

Ty jsem na tobě nějak zasklil, Dejve!

Mít místo zápěstí kotník, tak bych je zkusil, ale takhle je to přesně jak píšeš :(

Korunka je famózní, ale zaujaly mě ty odstávající nožky, není to podobný jak u nomosu?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...