Moty Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Ty máš dobrý palice, když na Tobě vypadaj Felixky jak docela běžný hodinky:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Variace na Maradonovo téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Máte to moc pěkné kluci. Tohle jsou jediné "hvězdičky", které mě chytly za srdce ... opravdu super pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Sphinxx: Já bych si ze současné produkce Zenithu tak 2-3 kousky určitě vybral. Například ty tvoje pilotky jsou parádní. Mám ale problém s tím, že mi ty nové hodinky přijdou strašně obří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Máte to moc pěkné kluci. Tohle jsou jediné "hvězdičky", které mě chytly za srdce ... opravdu super pilotky.Člověče, to je nádhera. Co ta velká korunka, vím, že to k tomu patří, ale nevadí to/nedře to zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Máte to moc pěkné kluci. Tohle jsou jediné "hvězdičky", které mě chytly za srdce ... opravdu super pilotky. Paráda! Na co je to tlačítko? Nastavení GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Paráda! Na co je to tlačítko? Nastavení GMT?Jj tím se přestavuje GMT ručka - bez nutnosti použít korunku - jedno zatlačení, jeden skok GMT ručky o jednu hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Děkuji pánové. Jsou to parádní pilotky, bohužel pro některé s mega průměrem 48mm, mě osobně to nevadí. Porsche: korunka je perfektní, krásně opracovaná a především zaoblená, takže je příjemná a nijak neobtěžuje. Třebas na mnou oblíbených Steinhartech 47 Chrono je malá (cibulovitá) a někdy až obtěžující, ale tady to je paráda, nic netlačí a navíc vypadá moc hezky - všimni si leštěného opracování. Jinak když už jsem u těch detailů, mají i krásnou sponu s vystouplou hvězdou, nemám výhrad. Rodkopf: je to přesně, jak napsal Michal ... je to rychlo-posuv GMT, docela dobrá fičurka. Jinak korunka je šroubovací . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Sphinxx:ta korunka je mega narez, smekam az na zem. Fakt netlaci? Pokud ne a byt to o drobek mensi, tak je to idealni pilotka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Tano: Děkuji, děkuji ... néé, korunka je super, nepřekáží mi, jak jsem psal výše - Steiny 47 Chrono na tom byly hůře. Mě "48" nevadí, ale chápu, že to není úplně praktické . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Ale co Ty mas na ne ruku, tak proc ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Jasně, stejně je to na ruce takovej "puk" ... ale krásnej puk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Je tu nějak mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Moc pěknej tricolorovej cifr :-) stále volné kdyby náhodou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Děkuji pánové. Jsou to parádní pilotky, bohužel pro některé s mega průměrem 48mm, mě osobně to nevadí. Ty jsem na tobě nějak zasklil, Dejve!Mít místo zápěstí kotník, tak bych je zkusil, ale takhle je to přesně jak píšeš Korunka je famózní, ale zaujaly mě ty odstávající nožky, není to podobný jak u nomosu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 nividic: děkuji, bohužel s Nomosy nemám zkušenost, tak to neumím posoudit, ale ta korunka je perfekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Ty jsem na tobě nějak zasklil, Dejve!Mít místo zápěstí kotník, tak bych je zkusil, ale takhle je to přesně jak píšeš Davide, to sem nevedel, ze je mas.. po tech se mi styska a ted mam Felixky, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 sibirnaya: Jasně Honzo, ale já nemám ty Tvoje, mám je od novoty. Jinak na Stratosy (konkrétně FB) jsem nenašel odvahu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 to ja chapu, ze nemas moje, ty ma jinej clen a to by udelal chybu, kdyby je poustel.. me stratosy padnou jak ulity, aji ty aeronefy sem nosil v pohode, zapesti 175mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Jo koukal jsem na tu fotku, ty Aeronefy sednou skvěle, přesně jak píšeš i na menším zápěstí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se