Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Už bohužel docela blbě. Občas je na aukru, buď separé nebo na nějakých hodinkách. Navíc ani moc nevydrží a stav je leckdy skoro na vyhození.

Odesláno

Já ho koupil na blešáku i s hodinkama. Je ve velmi dobrém stavu, ale je strašně tvrdý a nepoddajný. Nevím, zda to je běžný stav nebo jen vlastnost mého kusu. Na ruce nic pohodlného.

Odesláno (upraveno)

Snazim se hledat alespon nejaky podobny, ale ty diry takhle skoro nikdo nedela, jen obyc kruhové.

Upraveno uživatelem Kome
Odesláno

Můj je taky takový. Navíc se bojím, že v místě dírky praskne.

Holt nějaký měkčený plast, asi, žádný dnešní silikon...

V 11. 12. 2013 v 11:46, PetrM napsal:

Já ho koupil na blešáku i s hodinkama. Je ve velmi dobrém stavu, ale je strašně tvrdý a nepoddajný. Nevím, zda to je běžný stav nebo jen vlastnost mého kusu. Na ruce nic pohodlného.

Odesláno

Vypadá dobře, to je plast, nebo guma???

Odesláno (upraveno)

Já jsem dnes po delším váhání nasadil na letecké tento. Docela se mi to zamlouvá, i když to samozřejmě není 100% autentické.

post-29493-0-31896200-1386976359_thumb.jpg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Priatelia mam otazku,... mam stare prim z nejakych 90 rokov zname tiez ako kvazisport a vo vnutri je cal 64 a rad by som ich dal do noveho havu. Otazka znie ci by tento stroj a cifernik pasoval do nerezoveho puzdra sport II?

• po 4 týdnech...
Odesláno

Gratuluju!!! Jsou krásné :clap:

Sakra, já mam takovej hodinkovej absťák, že si snad nechám postavit nějaký dvojky sporty. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...