Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem mel prece jen pravdu, ze se dockas drive nez ja. :-)

Moje jsou u mistra hodinare ( p. Hula ), ktery dolazuje detaily po samodomo slozeni.

Vim, ze jsou v dobrych rukach, takze cekani je min stresujici. ;-)

Odesláno

Ahoj Dane. No jak jsem psal, měli být hotové v půlce května. Tak že, překvapení. Potom dej fotku, až je budeš mít hotové.

Odesláno

Bohužel vás zklamu. Je to nějaký vintage citizen tah, který ke mě přišel nepasující na Bullheadech (ty jsou 19mm, tah má 18mm) Dlouho ležel v šuplíku bez spony, protože tu jsem dal na aftermarket tah k bulíkům. Ale přišel jeho čas :). Přebrousit, přeleštit, dodat noname sponu a teď dělá parádu na sportech.

Odesláno

Dobrý den všem, ačkoliv sem na toto fórum lezu už několik let, dokopal jsem se k reakci až nyní. Před rokem mi přišli zrenovované Sportky automatky, které jsem jako dítě moc chtěl a tak jsem si udělal radost. na fotkách (mobil, chjo...) už jde vidět, že je nosím často a fungují jako hodinky pro běžný den. Ale mám je rád. Tak se chci se svou radostí podělit... :)

Jinak je nové (bylo nové) pouzdro, ručky a nějaké ty hejblátka v kalibru, armovák a sklo. Ciferník se očistil a použil původní. A luneta je z praktických důvodů nahrazována v čase Parexem, neb mě to tolik nemrzí, když sleze barva, nebo ji zničím. Tohle je už třetí... Originál je pěkně v krabičce. Původně byly olezlé a odpudivé a to nerez matné pouzdro mi na nich opravdu imponuje...

post-15934-0-98088000-1460721739_thumb.jpg

post-15934-0-38957600-1460721748_thumb.jpg

Odesláno

Kromě mých renovačních Modrásků PS2 s ukousnutými (přiznali se zde i jiní takto postižení) čísly 2 a 3 na lunetě (i po dvou mých reklamacích) mám zkušenost i s horší lunetou (podle tvaru číslic, já soudím, že je "origo Manufacturní"). Na druhém obrázku samostatné lunety je vidět nahoře má zkušenost, že není po plavání s hodinkami "ručníko-utěro-vzdorná", a s ukousnutými čísly je to ještě horší. Vpravo je jakýsi háček - to je asi "Manufacturní dvojka" :D :D :D a jakýsi znak "U" - to je asi "Manufacturní nula" :D :D :D. Ve slušných továrnách (tuplem ve slušných Manufakturách) takovéto zmetky pod dohledem KONTROLY viditelně nevratně znehodnotí nebo přímo sešrotují, aby se tato hrůza v žádném případě nedostala za brány výrobce dbajícího na svou dobrou pověst. V některých "Manufacturách" však NÉ. Co dodat - je to smutné a drahé podívání. :crying_anim:

Poznámka: Kdy se dočkáme kvalitních českých hodinek za odpovídající cenu?

post-19465-0-07193500-1460901459_thumb.jpg

post-19465-0-02670300-1460901490_thumb.jpg

Odesláno

Tohle je naprosto nechutné. Fakt, kdyby se mi tak nelíbila moje Igen renovace, nic bych od nich už z principu nechtěl. Jak si toto může někdo, kdo si žádá tak nechutně velké prachy za renovace, vůbec dovolit? Respektive neustále se zvyšující cenu renovací. Mi připadá, že Elton vedou diletantské děti. Hrají si na světovou firmu, která nabízí naprostý luxus a ono je to naprosto naopak. 

• po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...