tombed Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 prostě myslivecký - jo bandi to schvaluju - hodí se to i k tvému skeletu už jen tralaláček s kančí štětkou... Bandi to jsou veletoče, ale LV jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Vidim, ze zdejsi masirka funguje dobre To budou ty posledni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Nebudou. Rozhodně to nejsou definitivní hodinky. Ještě rád se vrátím k něčemu zdobnému. Nic na nich není. Vypadají jak nějaký seika Už teď je mi to jasný, akorát si na to prostě musím přijít sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 ... dá se říct, že jsem zklamaný. Asi fakt nejsem cílovka Rolexu Od tebe bych to fakt nečekal, že podlehneš svodům Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Nighu: Holt je to nepřenositelná zkušenost. Ostatně, vůči těm hurá akcím tady nejsem imunní. Měl jsem zdejší legendy Steinhart, Seiko, Omega, Panerai, Breitling... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Nebudou. Rozhodně to nejsou definitivní hodinky. Ještě rád se vrátím k něčemu zdobnému. Nic na nich není. Vypadají jak nějaký seika Už teď je mi to jasný, akorát si na to prostě musím přijít sám Třeba konečně zjistíš, že zdobnost je na hov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 ba ne, ty pudou po žních k Turkovi....Dyť už teď mu chybí okázalost béček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Právě jsem se vrátil ze 111km D1. Sedím doma, zírám, nemůžu se nadechnout. Komentovat a fotit budu zítra, teď se mi klepou ruce. Nejsou ani malý, ani obyčejný, ani nechrastí. Jsou to HODINKY!!! Poprvý v životě jsem na skle našel korunku. Sladká odměna, vzhledem k tomu, že je to na MÝCH hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) No co no, nějak to plochý sklo, plechovou sponu, žádný AR, hliníkovou lunetu atd. okecat musím Edit: sakra Milis, proč jsi to smazal, vypadám jak vůl, že si tu povídám sám Upraveno 29. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 No co no, nějak to plochý sklo, plechovou sponu, žádný AR, hliníkovou lunetu atd. okecat musím Hele, soráč, já to zatím smazal - autocenzura. Tak teda, napsal jsem: Aby ses neposrals. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Hele, ale gratuluju, Chřestýši. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 To je OK, ty přece můžeš, si nevykáme ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 To je OK, ty přece můžeš, si nevykáme ne? No nevykáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Právě jsem se vrátil ze 111km D1. Sedím doma, zírám, nemůžu se nadechnout. Komentovat a fotit budu zítra, teď se mi klepou ruce. Nejsou ani malý, ani obyčejný, ani nechrastí. Jsou to HODINKY!!! Poprvý v životě jsem na skle našel korunku. Sladká odměna, vzhledem k tomu, že je to na MÝCH hodinkách... Neřeš hovadiny! Jen ať slouží, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Gratulace ke korunce (všichni tam jednou musí...)Edit: minimálně jednou Upraveno 29. března 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Jsem překvapenej, že jsi z nich tak roztřesenej. Radost je jasná, ale myslím, žes měl i lepší hodinky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Radost je jasná, ale myslím, žes měl i lepší hodinky, ne? No, já jsem překvapenej sám. Asi na mě masírka, reklama, hrdinové a etalon hodinek již od dětství (Rolex) působí víc než Ludvík šestnáctý, Napoleon, Puškin, Washington (Breguet). Je to fakt divný, měl jsem čtvery dražší hodinky, dvoje z absolutní špičky. Ale tohle je jinej pocit. Nemám radost z úžasný horologický hračičky, mám prostě radost z obyčejných hodinek, ale s velkým H. To asi nejde popsat. edit: objevil jsem na WUS skvělou fotku, fakt skvělou... http://forums.watchuseek.com/f23/rolex-submariner-lv-photograph-411745.html a je fakt, že ty hodinky svítí jak prase (jako Seiko ) Mám ty stejné tedy 16610 LV Mark 8 Upraveno 30. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Fotky fotky, dělej dělej Gratulace veliká, konečně jsi do nich skočil. Tak dlouho jsi je chtěl, tak je máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Fotky fotky, dělej dělej Fotky budou večer. BTW včera na benzínce na 111km si tak ve čtyřech stojíme, pokuřujeme a naprosto náhodou přijel natankovat další zasloužilý člen. To je prostě bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Kdo nema R ten je amater http://www.youtube.com/watch?v=JpHJrD-Zk9k Upraveno 30. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se