Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

Právě jsem se vrátil ze 111km D1.

Sedím doma, zírám, nemůžu se nadechnout. Komentovat a fotit budu zítra, teď se mi klepou ruce. Nejsou ani malý, ani obyčejný, ani nechrastí. Jsou to HODINKY!!!

Poprvý v životě jsem na skle našel korunku. Sladká odměna, vzhledem k tomu, že je to na MÝCH hodinkách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem se vrátil ze 111km D1.

Sedím doma, zírám, nemůžu se nadechnout. Komentovat a fotit budu zítra, teď se mi klepou ruce. Nejsou ani malý, ani obyčejný, ani nechrastí. Jsou to HODINKY!!!

Poprvý v životě jsem na skle našel korunku. Sladká odměna, vzhledem k tomu, že je to na MÝCH hodinkách...

Neřeš hovadiny! Jen ať slouží, ne? :cheers:
Odkaz ke komentáři

Radost je jasná, ale myslím, žes měl i lepší hodinky, ne? :)

No, já jsem překvapenej sám. Asi na mě masírka, reklama, hrdinové a etalon hodinek již od dětství (Rolex) působí víc než Ludvík šestnáctý, Napoleon, Puškin, Washington (Breguet).

Je to fakt divný, měl jsem čtvery dražší hodinky, dvoje z absolutní špičky. Ale tohle je jinej pocit. Nemám radost z úžasný horologický hračičky, mám prostě radost z obyčejných hodinek, ale s velkým H.

To asi nejde popsat.

edit: objevil jsem na WUS skvělou fotku, fakt skvělou... http://forums.watchuseek.com/f23/rolex-submariner-lv-photograph-411745.html a je fakt, že ty hodinky svítí jak prase (jako Seiko :D )

Mám ty stejné tedy 16610 LV Mark 8

post-2655-082161900 1301466174.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...