Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

Pekny, nova hracka ? ;)

Už je ta hračka vrácená - solidní parametry: 5,5l, 8V, 390k

:(

Byl to zajímavý pocit jezdit v autě, jehož cena by na 30 let brutálně formou hypotéky zatížila rozpočet...

A to nemluvím o servisních nákladech...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co je lepší-Rolex nebo Panerai? :)

Oboje jsou to takový profláklý předražený značky s neuvěřitelnou schopností držet cenu. A proto je můžu mít. Protože je zase můžu prodat. Konečná to určitě není.

Nejlepší značka na mém žebříčku je Jaeger-LeCoultre :) Prostě čím víc vlastní pílí dosažené hodinařiny, tím líp.

Odkaz ke komentáři

tombed-já to vím,ale protože jsem je nikdy neměl,chtěl jsem se zeptat někoho,kdo měl oboje.CO se týče pocitu nošení a tak.Já je mám furt v hlavě(Panerai)ale protože už mi nějaký hodinky prošly na rukou,tak nechci jančit a pak prodávat a kupovat...znáš to :D Zatím ještě dokážu zachovat chladnou hlavu a pořádně si rozmyslet co chci-ale je fakt,že od tý doby co sem chodím,tak stálice,který si mi furt líběj jsou-PO,ty už mám a pak Panerai s uchem.Ale to víš,sem z Krkonoš,nemám možnost je nikde vidět,jen tady na fotkách.Asi budu muset vyrazit do Prahy a podívat se jak to vypadá live.

Odkaz ke komentáři

To mi povídej-čumím tady na tu fotku v Merglu už asi po dvacátý :suicide_anim: Mě by se líbily třeba ty 111,nebo 112,teď nevím který,prostě se sekundovkou.312 by byl asi vrchol pro mě.Každopádně budu rád za další tvoje fotky-moc se mi líběj,má to duši :)

Odkaz ke komentáři

sibirnayo tobě věřím,tobě se musí věřit :D Ty 312 jsou dechberoucí,ale 140 je taky dost.Když jsem si kupoval Omegy,tak jsem si říkal,že hodinky do kila ještě morálně ustojím,ale přes už asi ne...Jenže tady,na tomhle fórečku člověku připadá,že vlastně hodinky za 140 tisíc je uplně normální věc :D

Navíc mám ještě jeden taky moc pěknej koníček(drahej jako k...a)..víš kolik to stojí,když chceš aby ti hrála kytara jako Edgovi v U2?to je jak ty říkáš kopanec do koulí :smile_anim:

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Není to novinka, ale po době půstu, kdy jsem si řekl, že je nasadím až s novými ručkami jsem nadšený...

Pěkný chlapský macho kombíčko... Z obou ukapává testosteron.

Já snad budu nosit dvoje jako Diego.

edit: to se mi dlouho nestalo... sedim, čumim na svoje vlákno a zálibně a s uspokojením kejvu hlavou jak Klaus nad chilským perem. Takhle vedle sebe to je echt brutus, tak ten pocit musím editem dopsat

post-2655-030793000 1322156846.jpg

post-2655-038615900 1322156866.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...