snoblak Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Je to bohuzel hodne o fotce… Tady 2x foto, ty same hodinky, ta sama ruka, jen jina vzdalenost.
bandicoot Odesláno 18. února Autor Nahlásit Odesláno 18. února Ta barva je na slunci prostě skvělá. Drobnou perleť ciferníku na přímým slunci (pouze) ale vyfotit prostě nejde. 2
Bert Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Bandi, smekám. Já ještě nesebral odvahu mít zelené hodinky ....
lolohh Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 18. 2. 2025 v 20:13, Bert napsal: Bandi, smekám. Já ještě nesebral odvahu mít zelené hodinky .... Rozšířit Kdybys byl myslivec a každej den taky vypil vosum lahváčů, tak i pro tebe by to byla jasná volba.
bandicoot Odesláno 19. února Autor Nahlásit Odesláno 19. února V 18. 2. 2025 v 20:13, Bert napsal: Bandi, smekám. Já ještě nesebral odvahu mít zelené hodinky .... Rozšířit Chce to vidět. Ta zelená hraje jen na slunci. Tady to umocňuje i ten strap. V místnosti a na řemenu obvyklé barvy to vypadá nebarevně.
bandicoot Odesláno 19. února Autor Nahlásit Odesláno 19. února Malá rozteč dírek v řemenu a mikroregulace ve sponě z toho dělá nejpohodlnější nato, jaký jsem měl. 1
snoblak Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 18. 2. 2025 v 20:06, bandicoot napsal: Ta barva je na slunci prostě skvělá. Drobnou perleť ciferníku na přímým slunci (pouze) ale vyfotit prostě nejde. Rozšířit Super ta zelena
bandicoot Odesláno 3. března Autor Nahlásit Odesláno 3. března Kdyby někoho zajímaly prostý Orisy… takhle ta zelená vypadá v prostředí umělých světel (Koscom).
bandicoot Odesláno 26. března Autor Nahlásit Odesláno 26. března Občas se mi zasteskne po tomhle. Tahle limitka z Uhrforum.de, kterou jsem z velký části táhl já v MS paint (hehe) a kterou Günther dovolil skoro současně s tehdy novým rozměrem fliegeruhren 44mm a cibulovou korunkou se povedla docela designově čistá. Ty bílý ručky měly tuším tehdy taky premiéru. Třeba tenhle kousek tady ještě u někoho je.
bandicoot Odesláno 26. března Autor Nahlásit Odesláno 26. března Skvělý! I po letech jsou to pěkný hodinky.
bandicoot Odesláno 8. dubna Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna B-1 hezky to ten @xjr1 udělal, žejo. Hodinky přes 20 let starý… 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se