Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

Snažil jsem se nějak zachytit tu blejskavou tmavou ocel ruček a čísel...

Normálně se tváří tmavě až černě.

Jakmile k nim ale pronikne přímé světlo, hází to pěkná prasátka - a to jsem si myslel, že tahle machrovinka je výsadou brajtlí.

edit: díky tomu, že ručky jsou buď černý nebo blejskavý, odpadá tradiční problém nečitelnejch stříbrnejch ruček na stříbrným cifru

Ty jo Pavle, já si ani nevšim... Hele tak gratuluju k novému koni a jak se zdá, peníze se opět vrátily tam, kam mají. Totiž do Chronoběhu. :) Je fakt, že se blejskaj krásně a Jirkovy Zenitky (ty černý s průhledem) mě definitivně přesvědčily o tom, že Zenith je v blajskačce Breitlingu zdatným soupeřem. Snad ti chvilku vydrží. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

peníze se opět vrátily tam, kam mají. Totiž do Chronoběhu. :)

Nevrátily, u modelu jediné stájové jedničky zůstanu - tzn. portugaly jsou tak nějak fuč.

Zenithy asi vydrží - zaprvý to jsou po dlouhý době další úplně nový hoďky a za druhý mají tak nějak všechno co mě baví.

Tuhle značku jsem obcházel obloukem kvůli velikosti (o modelech T 43mm jsem netušil) a kvůli ceně (ceny na krámě jsou zběsilý), takže když se naskytla ochotná kamarádova nabídka, tak mi připadala jak blesk z čistýho nebe a zároveň požehnání.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník salamio

Nádherný model! Taky se salamínou už delší dobu něco podobného sháníme. Jakou má rezervu chodu na jedno napití?

BTW, jsem si nemohl nevzpomenout na klasiku:

Láďa: Tady mám barevnou fotku.

Žíla: Samý holky? Jaks to dělal, chlape mizerná?

Láďa: Dělal jsem to na Orwo.

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...