sureshot Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Su nadherne, ked som ich videl vo vyklade medzi inymi tusim v sheron. Boli jedine resp. prve ktore ma zaujali. skutocne decentne vymakane "cirkusove" sportove hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Bohužel mi ze stejnýho důvodu asi nevyjde ani národní sraz. To uz jsi druhy o kom vim. Tah ho posunem, 18 hlasujicich stejne neni nic moc. Bdw. jezdit nemusis, staci poslat hodinky, to je bezpecnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Snažil jsem se nějak zachytit tu blejskavou tmavou ocel ruček a čísel... Normálně se tváří tmavě až černě. Jakmile k nim ale pronikne přímé světlo, hází to pěkná prasátka - a to jsem si myslel, že tahle machrovinka je výsadou brajtlí. edit: díky tomu, že ručky jsou buď černý nebo blejskavý, odpadá tradiční problém nečitelnejch stříbrnejch ruček na stříbrným cifru Ty jo Pavle, já si ani nevšim... Hele tak gratuluju k novému koni a jak se zdá, peníze se opět vrátily tam, kam mají. Totiž do Chronoběhu. Je fakt, že se blejskaj krásně a Jirkovy Zenitky (ty černý s průhledem) mě definitivně přesvědčily o tom, že Zenith je v blajskačce Breitlingu zdatným soupeřem. Snad ti chvilku vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 peníze se opět vrátily tam, kam mají. Totiž do Chronoběhu. Nevrátily, u modelu jediné stájové jedničky zůstanu - tzn. portugaly jsou tak nějak fuč. Zenithy asi vydrží - zaprvý to jsou po dlouhý době další úplně nový hoďky a za druhý mají tak nějak všechno co mě baví. Tuhle značku jsem obcházel obloukem kvůli velikosti (o modelech T 43mm jsem netušil) a kvůli ceně (ceny na krámě jsou zběsilý), takže když se naskytla ochotná kamarádova nabídka, tak mi připadala jak blesk z čistýho nebe a zároveň požehnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Tak po El Primeru je tady další parádní inhouse. Appolinaire Cal. 870....jen ten produkční řemen nedosahuje kvalit řemenů mistra Šímy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 To je vzácný přírustek do sbírky. Hýčkej ho a ať Ti dělá jen radost. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Krásnej kalibr, at ti dela radost celej život, hlavně neprodávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 (upraveno) Nádherný model! Taky se salamínou už delší dobu něco podobného sháníme. Jakou má rezervu chodu na jedno napití? BTW, jsem si nemohl nevzpomenout na klasiku: Láďa: Tady mám barevnou fotku. Žíla: Samý holky? Jaks to dělal, chlape mizerná? Láďa: Dělal jsem to na Orwo. Upraveno 31. května 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 ...hlavně neprodávej hehe, jednou to stejně přijde a půjdou z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Veliké blahopřání. Ať Vám dělá radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 (upraveno) Gratuluji bandicoote , HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A TAK PODOBNĚ Upraveno 31. května 2010 uživatelem Lapierre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Gratulace Bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Same děvuchy, kurde Bandi, dobrý si. Ať Ti a paní Bandicootové prospívá. Upraveno 1. června 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Jééé, další mimi..to je moc fajn..všem zúčastněným na tomhle zázraku hodně zdraví..gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Á, další La Primera na fóru ... Velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 taky preju hodne stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Přidávám se ke gratulacím... a přeju hodně silné nervy, budete je s matkou Tvých dětí potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Bandi teď už kluka, co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Nene... tohle je definitivní počet, kumulovat už to nebudu.Počkám až co chlapci z kruhu mrakouš a sibirnaya, jestli nebudou mít něco na výměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 ty budeš měnit děcka??? ty wole, smekám, to je nový level... zítra nafotím ty svoje a postnu je sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se