Přejít na obsah

Nechováte tady někdo šneky?

Návštěvník LuŠtěLa

Doporučené příspěvky

To je mýtus. Sameček se pozná podle tvaru ulity. Má špičatější zakončení. A samice má kratší růžky. Navíc samice je tři měsíce v roce březí. Samec sice také klade vejce, ale má nižší fertilitu.

Tady je ovšem šnek vybaven jak penisem, tak i ***ínou. Jakýpak mýtus.

http://www.radula.estranky.cz/stranka/takovy-je-snek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super vlákno, ať už za honěním padesátky nebo ne. Nevidím v tom žádný problém.

Mám pár dotazů: Jakým způsobem se šnek povzbuzuje a donutí, aby směřoval přímo na cíl? A ještě, jaké jsou odměny pro vítěze? Teď nemyslím majitele, ale přímo závodníka. Díky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LuŠtěLa
Tady je ovšem šnek vybaven jak penisem, tak i ***ínou. Jakýpak mýtus.

http://www.radula.estranky.cz/stranka/takovy-je-snek

No to je právě ten problém. Panuje obecný názor, že šnek je hermafroditní. Ale třeba profesor Voroncev nevylučuje ani možnost takzvaného transféru pohlaví. Stejně jako ještěrka dokáže suplovat upadnutý ocásek, tak šnek dokáže přizpůsobit své pohlaví potřebám a okolnostem. Dost jsem se o to zajímal, protože například samičky jsou pro šnečí závody v podstatě nepoužitelné. Opravdu je třeba to zohledňovat.

Já chovám včely. Nedáme to nějak dohromady?

O včely jsem se zajímal v sedmdesátých letech, ale české včelařství je stagnující, bez perspektivy vývoje.

Upraveno uživatelem LuŠtěLa
Odkaz ke komentáři

No to je právě ten problém. Panuje obecný názor, že šnek je hermafroditní. Ale třeba profesor Voroncev nevylučuje ani možnost takzvaného transféru pohlaví. Stejně jako ještěrka dokáže suplovat upadnutý ocásek, tak šnek dokáže přizpůsobit své pohlaví potřebám a okolnostem. Dost jsem se o to zajímal, protože například samičky jsou pro šnečí závody v podstatě nepoužitelné. Opravdu je třeba to zohledňovat.

O včely jsem se zajímal v sedmdesátých letech, ale české včelařství je stagnující, bez perspektivy vývoje.

A s filckama šneci kombinovat jdou? Třeba by je breberky nějak víc motivovaly k rychlosti, ne?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LuŠtěLa
A s filckama šneci kombinovat jdou? Třeba by je breberky nějak víc motivovaly k rychlosti, ne?

No, chápu, že je asi jednodušší nějaký atypický koníček zesměšňovat, ale veř mi, že jsou ještě mnohem bizarnější záliby. Sám jsem se před mnoha lety setkal s doktorem Kirchnaberem (německým profesorem), který sbíral mikroskopické snímky endoplazmatického retikula (jde o součást cytoplazmy). Tomu já říkám neobvyklá záliba. Závody šneků jsou podle toho celkem běžnou kratochvílí. Ale to je jen můj názor...

Odkaz ke komentáři

Rychle sneky by mi stihli nalestit aj auto. LuSteLa priprav mi 30 kusov, vezmem ich na skusku a jedno CDcko tvojej kapely k tomu. Ale na zaklade hesla pomaly dalej zajdes, ich posli po svojich nohach. Sneci idu dost pomaly, tak to musia zvladnut az ku mne.

Odkaz ke komentáři

No, chápu, že je asi jednodušší nějaký atypický koníček zesměšňovat, ale veř mi, že jsou ještě mnohem bizarnější záliby. Sám jsem se před mnoha lety setkal s doktorem Kirchnaberem (německým profesorem), který sbíral mikroskopické snímky endoplazmatického retikula (jde o součást cytoplazmy). Tomu já říkám neobvyklá záliba. Závody šneků jsou podle toho celkem běžnou kratochvílí. Ale to je jen můj názor...

Promiň, jsem pragmatik. Měl jsem za to, že nepříjemné pocity motivují všechny tvory k větším výkonům a především snaze před těmito pocity utéct, protože tělo zaplavuje adrenalin. Mohu se samozřejmě mýlit. Toliko můj názor.

Chtěl jsem se zeptat, zda jsou u závodů povoleny aerodynamické úpravy ulit - třeba použití uhlíkových komponent, zploštění, spoilery, difuzory apod.

edit: doplnění

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Kamile, naopak, já se takhle dlouho nezasmál. Vždyť to je po dlouhý době opravdu vlákno, kde se musí každý člověk opravdu zasmát, psal jsem to už Snowovi.
Mně to taky přijde vtipný, ostatně je to v sekci Ostatní diskuse a zábava. :) Stejně jsme tady většinou magoři, takže další ulítlá zábava nás nemůže rozházet.

Jen zakladatel to nějak nemůže rozdejchat...

EDIT: A Snížek, ale ten zase z jiných důvodů. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LuŠtěLa

Za 14 dnů se vracím do Itálie, kde pobudu asi týden a jsem ochoten přivést kus závodiště (v podstatě jednu dráhu, je to prkénko z hikoryového dřeva) a pokud vám to nebude vadit, tak bych se klidně zúčastnil nějakého setkání.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Za 14 dnů se vracím do Itálie, kde pobudu asi týden a jsem ochoten přivést kus závodiště (v podstatě jednu dráhu, je to prkénko z hikoryového dřeva) a pokud vám to nebude vadit, tak bych se klidně zúčastnil nějakého setkání.

Přijď, rádi tě uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že tě všichni rádi uvidí - podobný koníček se hned tak nevidí. Jen je potřeba to dobře naplánovat, aby nás nevyhodili z hospody dřív, než šampioni stihnout vystrčit hlavu z domečku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...