villain83 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 V 5. 5. 2015 v 10:20, Vlcak napsal: Narozdíl od jiných modelů Damasko mě tyto DK 200 nechávají jaksi chladným. Uvidíme časem až budou reálné fotky a osobní zkušenosti.Napodobne,tyhle se mi snad jako jediny vylozene nelibi,ale ani trochu.
David Tichy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Tak konečně někde udali tu zelenou barvu:-) Úplně špatné to není, jen ta luneta se mi tam moc nezdá.
vrcan Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 citujem s odbornej recenzie: "Tvrdená je aj priskrutkovaná korunka. Pri každej manipulácii sa korunka automaticky lubriguje. Je to skutočne pekný detail a v každom hodinárstve vám lubrigant doplnia." zdroj:http://www.freshmagazine.eu/damasko-dk14-a-15-skutocne-poctive-hodinky-nemeckej-kvality/ ...proste niet nad kvalitnu lubrigáciu
jankoxxx Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Holt nemci su v lubrigacii priekopnici, nie?
Návštěvník Alda Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 (upraveno) V 7. 5. 2015 v 9:11, vrcan napsal: citujem s odbornej recenzie: "Tvrdená je aj priskrutkovaná korunka. Pri každej manipulácii sa korunka automaticky lubriguje. Je to skutočne pekný detail a v každom hodinárstve vám lubrigant doplnia." zdroj:http://www.freshmagazine.eu/damasko-dk14-a-15-skutocne-poctive-hodinky-nemeckej-kvality/ ...proste niet nad kvalitnu lubrigáciuNo nevim, nevim jestli v kazdem hodinarstvi...spis nikde...Pisou tam o keramicke lunete...DAMEST ale neni keramika...3 roky zaruka na vsechny modely ? O tom jsem doposud nevedel. Upraveno 7. května 2015 uživatelem Alda
vrcan Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 ze dotycny co pisal recenziu vie o tom ho,no...
vrcan Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 dalsi skvost z "recencie": "Damasko sa pýši viacerými patentmi, ako napríklad patent na vlastnú oceľ, spôsob lubrigovania korunky, patent na keramické ložiská lunety a iné." Lepsie by to ani sam Konrad nesformuloval. Navrhujem chronomagu zamestnat dotycneho recenzenta :-)
MJ. Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 (upraveno) takle pěknýDK200 Upraveno 22. května 2015 uživatelem MJ.
jankoxxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 mna DK200 nazivo presvedcili. neni to pre kazdeho, ale svojho zakaznika si podla mna najdu.
marecenator Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Aj mna; tak ako sa mi nepacili z fotiek, nazivo boli uplne ine, vhodnejsi lug to lug v porovnani s puzdrom DK10x. Co by som mozno vytkol, bola vyssia celkova vyska.
MJ. Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 teda trochu nevim co si o tom myslet.Vintage mi k Déčkum moc nesedí, ale třeba to bude naživo pěkný
Hasňa Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Ja taky nevím, ale tleskám za datové kotouče v barvě cifru. Stejně jako to mají na DK101. To je pozornost k detailu v této cenové třídě velmi neobvyklá. V této ceně by u jiných výrobců byla bílá datumka zcela obvyklá a byla by oprávněně předmětem kritiky. Edit: Ty s černým pouzdrem se mi docela líbí. Takové safari. Upraveno 28. července 2015 uživatelem Hasňa
USER47 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Obvykle nejsem fanouškem takovejch těch pseudovintage uměle zažloutlejch prvků, ale tady ten krémovej cifr nevypadá blbě. Aspoň, že neudělali černej cifr a zažloutlou lumi, to většinou vypadá dost trapně.To, že takovýhle oldschoolový kožený řemeny Damaskům slušej a hezky ladě s těma moderníma pouzdrama, už tu dokázal někdo s PVD DA44. I tady se mi moc líbí ta černá verze, má výrazně větší šmrnc. Upraveno 28. července 2015 uživatelem USER47
Micey Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Barva cifru prima, ale ta hneda je moc.. hneda. PVD vypada dobre, ale potom co jsem videl tady v prodejni sekci jak se to zacalo loupat po par vymenach remenu, fakt bych to nechtel.
USER47 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 S tím loupáním to byly Damaska? Jsou tu někde fotky? Podle toho, co o tom Damaskovci tvrděj, by to mělo bejt vcelku dost odolný.
Micey Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 V inzeratu na DA38. Ja se v tom nechtel stourat, vzhledem k tomu, ze je asi furt prodava..
Ivanhoe34 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Hej, tiez som si vsimol ten inzerat. Dost nemile prekvapenie. Na WUS som videl jedny relativne nove so skrabnutou nozickou az do kovovej farby. Co sa da robit, taky je zivot, nic nie je dokonale, stale je to len nanesena vrstva... Upraveno 28. července 2015 uživatelem Ivanhoe34
tano Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Za mne pekny jakoze vintage, ten damest ale ne, jen obyc.
Ivanhoe34 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Urcite, ta seda matna ocel k Damaskam proste pasuje najlepsie, vnimam ju ako ich typicku crtu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se