bandicoot Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 (edited) Človeče, to som si nikdy nevšimol. Teraz mi to bude vadiť Abych byl upřímný, možná neser0u. Ono to totiž z fotek a modelů, které znám, vypadá, že lunetu zarovnávají s hranou zubu. Mně ta asymetrie vadí, ale u nich se opakuje. edit: U takovýchto puntičkářů bych si Irrtum neuměl vysvětlit. Edited March 4, 2016 by bandicoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Hele to je taková ta věc, která ti může přijít divná na obrázku, ale naživo si toho ani nevšimneš, fakt to neni vůbec rušivý.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 kluci, ono je to tym, ze vlozka lunety je na zavit. a tam to sa to na 100% proste neda doladit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty35 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 (edited) Ono to totiž z fotek a modelů, které znám, vypadá, že lunetu zarovnávají s hranou zubu. Přesně tak, je zarovnaná s minutovou/sekundovou stupnicí, zubů je třicet. Edit. většinou zarovnaná, na některých fotkách je fakt mimo... Edited March 11, 2016 by Marty35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Tohle jsou toolové tooly ! Vypadají IMHO dobře a ten strap jim taky sluší. Úplně vidím nějakého toho německého fořta, jak si to štráduje s věrným jezefčíkem po teutoburger waldu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hator Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 (edited) Ahoj moc jsem tomu nevenoval pozornost, ale nedavno jsem koukal ze mi jdou 22s denne do minusu. To uz mi prijde docela dost. Na jakou presnost jdou odladit. Jo mam DA46 Diky. Jsem to dal do spatne sekce pardon Edited March 17, 2016 by hator Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.n. Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Sekce je to špatná. Nízká kvalita už není žádná novinka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Na novinku trochu málo, ale do lesa a na nějaký to polovojenský popobíhání jsou perfektní. To ale skoro všechna Damaska, neumí zapřít svoje více tool než design poslání a asi je to ok. Nablejskaný hodinky umí každej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufi Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Sekce je to špatná. Nízká kvalita už není žádná novinka... Máš nějaký reálný postřehy a zkušenosti...? Docela by mě to zajímalo..Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 negativní zkušenosti měl Lukinova a Zekon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe34 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 negativní zkušenosti měl Lukinova a Zekondost mrzute, ze prave s tymi najdrahsimi modelmi ze... hold uz to nie je ako kedysi ked kazdy kusok kompletoval sam Konrad osobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufi Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 (edited) Díky,tak to jsem ani nepostřehnul - tedy pokud se to tu řešilo.. Edited March 18, 2016 by dufi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 nevzpomenu si jestli se to řešilo v některém z vláken, ale trochu se to nakouslo ve statusech.... jednalo se, jestli si dobře pamatuju, o problémy s pouzdrem a strojkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Nevíte někdo ( otázka míří asi na Hasňu ), jestli Damasko představilo nějaké nové chrono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 podle mě je nová jen ta zálesácká DA46stka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 podle mě je nová jen ta zálesácká DA46stkaDik,zkusil jsem napsat i Hasnovi. Nejak mam zase chute a z tech vsech zde ukazanych novinek jsem dost rozpacitej ( myslim v chrono provedeni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
People Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Damasko kaká na baselworld, oni predstavuju pred Octoberfestom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Krátké video z návštěvy "továrny"https://www.youtube.com/watch?v=HhUvFjqkptQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Díky, MJ., tak už jsem si udělal představu, pořád jsem měl (nevím proč) vizi nějakého industriálního prostředí metalurgického typu. Ten menší a tlustší kývající pán je výbornej, mě by z toho pokyvování za chvilku bolel krk. Pěkný detail s rozřezaným polotovarem pouzdra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 (edited) ...Ten menší a tlustší kývající pán ...Jojo, je Edited March 23, 2016 by Radimk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts