Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky moc za názory. Uvidíme co nám nachystá Apple příští týden. Nakonec koupim Airport Extreme a k tomu koupím nějaký disk.

Dobrá volba - mrkni na Synology, funguje to parádně a spolupracuje i s iTunes.

Odesláno

Souhlas s tím Synology.

Mám doma model se dvěma 2TB HDD které se zrcadlí v RAID a tak jsou data v bezpečí, ale dá se to nastavit i jako 2+2TB.

Co jsem ale chtěl hlavně napsat, že to umí nejen iTunes, TimeMachine a ani nemusíš dělat dvě partition, přistupuji na to i z Notebooku z WIN, dále pak z dvou Android telefonů a nakonec to je i odkladiště pro media obsah Playstation 3. Zatím jsem nenastavil možnost dostat se ke svým datům i z venčí. Z jiné sítě.

Čili vlastně server pro data využitelná napříč čtyřmi OS.

Odesláno

Souhlas s tím Synology.

.. Zatím jsem nenastavil možnost dostat se ke svým datům i z venčí. Z jiné sítě.

Čili vlastně server pro data využitelná napříč čtyřmi OS.

To mně to už chodí z veřejný IP adresy zvenku. A nastavil jsem to sám, ač se IT neživím :-)

Odesláno

ako Vam funguje GPS? uz 2x som spozoroval pri spustenej aplikacii Runtastic Pro, ze meranie je zle! trasu nekopiruje celu, ale niekde urobi GPS iba priamku. toto som spozoroval pri iOS 7.02, doteraz problem nebol

Odesláno

jovani, můžu tě uklidnit že naprosto stejně se aktuální Sporttracker chová i v krabičkách s iOS5 a 6 - pro začátek hlavně doporučuju vypnout "detekci zastávek", protože pod 2-4km/h (+tam kde GPS nemá dost satelitů a signál AGPS je z velké dálky) se to má tendenci chovat přesně tak jak popisuješ, bez ohledu na verzi iOS...

Odesláno

Hlavně se podívej, jestli v Nastavení > Obecné > Aktualizace aplikací na pozadí > máš povolený běh aplikace na pozadí. V iOS 7 funguje multitasking trochu jinak a takovéto aplikace je třeba v tomto nastavení povolit.

Odesláno (upraveno)

Tak zitra 22.10. Predstaveni novych ipadu, macbooku and more ... :-)

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Ja chcem aby prisla nova apple tv krabicka a s nou aplle tv store a este by som bral joyistick k ipadu.

Když je otázka, co by nová appletv měla umět. Přijde mi, že všechno co by měla umět tak umí. Snad jen přehrávání filmů z usb disku.

Odesláno

O minulém víkendu v Italii na mě tohle vyskakovalo, takže jsem byl bez připojení, poradíte mi někdo? na netu jsme nic moc nenašel

Dík

post-20025-0-34384700-1382361880_thumb.png

Odesláno

patriknapr: ono po netukoluje dost rumoru :) ale jedno proti hovori a to ze by retina ipad mini mel vic bodu na palec nez velky ipad s retinou. coz by bylo ne moc vyhodny. stejne tak cena za mensi display s vetsi hustotou bodu by asi vyskocila. Proto docela verim ze to nebude a nebo bude ipad 6 s 4K rozlisenim:) 

Odesláno

ja si v piatok objednam iphone 5S 16GB biely za 3000kc na pausal neobmedzene hovory v svajciarsku, do celej EU a USA, 10GB data, 100MB data v EU, sms neobmedzene, poistenie iphone proti blbosti (proti spadnutiu na zem) za mesacny pausalik v cene 1900kc. Zavazok na 24mesiacov. 

Celkom vyhodne. 

Odesláno

jovani: ceny celkem predpokladatelne. uvidime co nabidne jeste store.apple.cz

jinak ja jako majitel iphonu 5 neuvazuji o upgradu tento rok. neshledal jsem pro me nic tak revolucniho abych priplacel za iphone 5S. Pockam na presrok co se uvari v dalsim poprazdninovem obdobi u apple. treba se hne s designem zase:) Nikdy jsem nekupoval nový Iphone s "S" na konci :) tak se toho budu drzet:) 

Odesláno (upraveno)

ja si v piatok objednam iphone 5S 16GB biely za 3000kc na pausal neobmedzene hovory v svajciarsku, do celej EU a USA, 10GB data, 100MB data v EU, sms neobmedzene, poistenie iphone proti blbosti (proti spadnutiu na zem) za mesacny pausalik v cene 1900kc. Zavazok na 24mesiacov.

Celkom vyhodne.

.. nooo.. 100 mega v eu ti sezere napr. navigace docela rychle.. a 100 chf pausal neni taky uplne malo..

edt.: a jesi muzu, tak 16gb memory je jen tak tak.. ja mam 13gb ve fotkach.. (treba panorama fotky si umi vzit...)

Upraveno uživatelem montemar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...