Radek124 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) No jo - ale s kvalitním hardwarem to máš jak s hodinkama, i u nich si taky i za elementární kvalitu a design musíš krvavě připlatit...Pěknej obraz na blbiny = S-PVA nebo některá z variant IPS a pro obecenstvo co největší úhlopříčka, tj. 27" nebo 30"Super design a praktické připojení k jabku = zase jabko.Méně než 25 tisíc = black Friday, studentská sleva, nebo bazar (co tenhle?)... Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem Radek124
jovani Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Předpokládám, že tato akce (jako každoročně) bude. Nicméně pokud čekáš na slevu na nové iPady mini anebo iPhony, asi bych na to moc nesázel. Pokud si dobře vzpomínám, loni Apple zlevnil (nepočítám počítače, příslušenství a iPody) jen iPad 2 a snad iPad 4. iPhone (ani v USA) do této akce nebývá zařazován.ja bych si dovolil tipnout, ze se do akce dostane ipad mini bez retiny a iPhone 5C.pockam a uvidim
koveras Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Včera som si priniesol iPad mini a z rozdielu v displeji som skutočne nadšený. Konečne nevidím tú hrubosť displeja. Výkon som až tak neriešil, ale iritoval ma rozdiel rozlíšenia medzi iPhone 5 a miničkom.
panedge Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Radek124-diky za rady.Hele ten bazarovej...jestli dam 20 za starsi nebo 25 za novej,to uz mi je jedno a vzdycky radsi vezmu novej.Mas reht s tim jabkem,ono to spolu funguje nejlip i to nejlip vypada.Asi vezmu novej...
Lukas Havran Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Tak co majitele 5S? Rachoti vam vypinaci tlacitko?
zid Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Tak co majitele 5S? Rachoti vam vypinaci tlacitko?Ano, stejne jako vsem ostatnim s 5S Nevim jak ostatni uzivatele iPhonu, ale ja bezne netresu mobilem u ucha, takze mi to nevadi.
Lukas Havran Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 zacne, az budou uzivatele chtit nahravat videa a misto cisteho zvuku uslysi jen rachot jen apeluji na uzivatele, hlaste to applu, at s tim neco delaji - chrasti jak vypinaci tlacitko, tak mute tlacitko
Džanek Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Je nějaký způsob, jak přinutit OS X, aby pracoval s tiskárnou Minolta 1350w ? Tisknu jen občas a vidím, že tiskárna má toner ještě na cca 5000 stránek, byla by škoda ji vyhodit.
Jeremy Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Tak co majitele 5S? Rachoti vam vypinaci tlacitko?Mne teda ne.
Radek124 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 2Džanek: To "w" na konci typového označení znamená že ten krám neumí ani PostScript, ani PCL, ale že je to "GDI" laserovka pro kterou dělá RIP přímo ovladač (ve Windows). Některé GDI tiskárny (třeba Xerox/Epsonk) CUPS v mackovi zvládá luxusně i včetně Scanneru, u téhle diskontní minolty to údajně lidi řeší ovladačem na starší min12xxw - ale problémy zdá se pořád přetrvávají...
Džanek Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Děkuji za odpověď. Zkoušel jsem to různými způsoby a bez úspěchu. Tys to navíc tvým vysvětlením potvrdil.
Jeremy Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Proste chci velkej monitor,ke kterymu pripojim macbook a budu si prohlizet fotky a videa apod blbiny.A nechce se mi za to davat 25 tisic.Podminka-musi bejt peknej obraz a super design(nejlepe bily).Co koupit nějakej jetej, ale origoš? Všechno pak funguje líp..
panedge Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Jeremy-ja nejak nerad jetou elektroniku,jako asi to je v pohode,ale mam radsi klid a zaruku.Uz jsem si napsal Jeziskovi o novej:-)
Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Dnes válčím se synchronizací hudby v iphonu, stáhl jsem nejnovější itunes, protože ten starý už nebyl kompatibilní. A smazal jsem si polovinu hudby z Iphonu a to co tam nebylo se tam stejně nenahrálo. Mám vše v itunes v knihovně a když dám synchronizovat, tak mi to napíše, že tam je 768 skladeb. A po synchronizaci bylo v iphone nahráno jen 504 a na druhý pokus se to snížilo na 470. Neřešili jste něco podobného ?
464 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Jeremy-ja nejak nerad jetou elektroniku,jako asi to je v pohode,ale mam radsi klid a zaruku.Uz jsem si napsal Jeziskovi o novej:-)Nejlepší je zánovní elektronika se zárukou. Nejlepší cena / výkon.
Kondrys Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Protože jsem nepochopil větu Spidererovu "Pokud chces exhibovat a masturbovat o vyrobcich apple muzes, ale nekde kde je to zadouci, treba na www.bezmezne_miluju_iprodukty.info ale sem to nepatri.." (mimo jiné i proto, že nevím, jak se masturbuje o něčem), zeptal jsem se radši přímo Chronomaga, zda je v této sekci fóra povoleno diskutovat o produktech této firmy. Bylo mi sděleno, že ano, takže jsem se rozhodl založit tohle vlákno, které může sloužit uživatelům Maců na fóru k výměně informací o těchto báječných výrobcích, aniž by to iritovalo ty, kteří mají po jabkách průjem. Znám to z osobní zkušenost, kdysi jsem se vsadil, že vypiju za hodinu 5 flašek jablečného moštu a na to, co přišlo potom, nikdy nezapomenu . . Já jsem byl kdysi na Apple z nějakého důvodu nabroušený, měl jsem to za předražené krámy. Nedávno jsem ale dostal iPad mini a musel jsem uznat, že ty výrobky jsou velice uživatelsky příjemné. Pak jsem přítelkyni pořídil MacBook Air, neskutečně krásná mašina:) Pak mámě iPad a i přes moje obavy si jej zamilovala. Zkrátka ano, je to dražší a pro někoho možná "snobácké", ale ta firma je technologicky trochu jinde.
Remio Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Hmm to jsi asi přečet vlákno pěkně od začátku.. dobře ty!
Jeremy Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Jeremy-ja nejak nerad jetou elektroniku,jako asi to je v pohode,ale mam radsi klid a zaruku.Uz jsem si napsal Jeziskovi o novej:-)Já si napsal o 27" cinemu loňskýmu a lepší monitor jsem v životě neměl. Odmítnul jsem pracovní srágoru a všichni mi ho záviděj :-D
David_B Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Ahoj chlapi,potřeboval bych poradit s jedním problémem. Na domácí wifině mně na iPadu2 nejde přihlásit se do Apple Store. Na ostatních wifinách to fungovalo. Z Apple podpory jsem dostal radu, že si musím povolit porty: 25, 80, 443, 587, 993, 3689, 5223, 8000-8999 a 42000-42999.Hrabal jsem se v nastavení wifi routeru, ale nepřišel jsem na to, jak to udělat. Mám router TP-Link TL-WR941ND. Dokázal by mi prosím někdo poradit jak na to?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se