Radek124 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) Moty123, mrzí mě být doručovatelem blbých zpráv, ale opakovaná varování na téma iOS7 už tady visí pěkných pár týdnů - byť prokládaná nadšenými výkřiky dosud nevyléčených frikulínů, kterým se cokoliv nového prostě bude líbit, i kdyby to bylo úplně naprd a výlet o 3 dekády zpět... I když to co popisuješ dost možná vypadá na trochu větší problém, těžko říct jestli za něj může jenom iOS7 (kolik Ti zbývá volného místa na disku?), vlhkost a nebo zapomenutý studeňák podpořený RoHS... Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem Radek124
exBURN Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Takže pokud je někdo spokojený s IOS 7 tak je hned frikulín...hezky pěkně. No já mám IOS 7 hned od vydání a na iPhone 5 je teda ve všem lepší jak IOS 6. Opravdu nevidím jediný problém Jinak žena má iphone 4 8GB a IOS7. ANO opravdu se to občas laguje, ale jinak to běží VELMI dobře (je to 4 roky starý tel). Stačí občas pročistit paměť a je to úplně cajk.
panedge Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 (upraveno) Moty123, mrzí mě být doručovatelem blbých zpráv, ale opakovaná varování na téma iOS7 už tady visí pěkných pár týdnů - byť prokládaná nadšenými výkřiky dosud nevyléčených frikulínů, kterým se cokoliv nového prostě bude líbit, i kdyby to bylo úplně naprd a výlet o 3 dekády zpět... I když to co popisuješ dost možná vypadá na trochu větší problém, těžko říct jestli za něj může jenom iOS7 (kolik Ti zbývá volného místa na disku?), vlhkost a nebo zapomenutý studeňák podpořený RoHS...Mohl by si mě teda říct,co je za problém s iOS7?Beru,že někomu se nelíbí design(barvičky,prolínání atd.). Upraveno 15. listopadu 2013 uživatelem panedge
Radek124 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 OK, takže to laguje, na starší model to kromě odfláknutého (ale fresh-free-cool-in-új-nového!!!) skinu nic nového nepřinese, protože nové funkce typu Siri, vylepšené focení a pod. jsou na tom zamčené už od výrobce - a v podstatě všechny zbývající "eye-candy" novinky je kvůli lagování nakonec stejně lepší deaktivovat ručně... Blbě čitelné blechy v GUI s pochybnými barvami a tlačítky, které už nevypadají jako tlačítka ale jako jakýsi infantilní pastelový popisek. Kalendář ve kterém někdo odmazal pozadí (prý "čistý design!" - co příště rolexky s prázdným ciferníkem ala Movado z Pulp Fiction?), lišta na titulní obrazovce co vypadá jako downgrade z verze 2012 na prehistorický OSX 10.1 z roku 2001... To že to někdo dobrovolně používá (co mu vlastně zbývá, když kromě iPhone 4 s vygenerovaným hashem downgrade provést nelze?) pro mě s prominutím není nic jiného, než jedno subjektivní tvrzení proti druhému...
exBURN Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Za mě IOS 7: MNOHEM lepší a rychlejší foťák (i na iP4) s tóm i lepší třídění obrázků. MNOHEM rychlejší appstore Perfektní facetime audio Mnohem lepší zabezpečení proti krádeži. Lepší výdrž Nová spodní roletka
Jeremy Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Já taky patřím k těm, co to považujou za dobrej krok (iOS 7).
panedge Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Ja vubec nevim,co to je laguje a takovy ty bachorky
F.B. Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Lagovať - napr. padať, mať neskoršiu odozvu na príkaz... (http://en.wikipedia.org/wiki/Lag) Zjavne sa to tu delí na ľudí, čo povedia že "iO7 na starší iPhone ani p*ču", a tých čo to žerú.Ja som obklopení ľuďmi, ktorým ten soft ide na tú p*ču, takže sa podľa toho zariadim. Som rád že Radek124 tu nezmyselnosť nového iO7 na staršie zariadenia - ale i tú subjektívnu gýčovosť na tých, pre ktoré je originál určená - ambasádoruje. Určite sú ľudia, ktorým ušetrí nejaké tie nervy... F.
kamilb Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 (upraveno) Mohl by si mě teda říct,co je za problém s iOS7?Beru,že někomu se nelíbí design(barvičky,prolínání atd.). No ten že pokud nahraješ ios7 do starších,třeba IP4/4s tak máš po ptákách.Třeba tady..prostě tě chce epl donutit abys do 18 září plně funkční telefon vyhodil a koupil nový Barvičky sou super Ja som obklopení ľuďmi, ktorým ten soft ide na tú p*ču, takže sa podľa toho zariadim. Som rád že Radek124 tu nezmyselnosť nového iO7 na staršie zariadenia - ale i tú subjektívnu gýčovosť na tých, pre ktoré je originál určená - ambasádoruje. Určite sú ľudia, ktorým ušetrí nejaké tie nervy... F.+1 !Já sem taky obklopený,i v těch obklopených ehm,postižených/nasraných Upraveno 16. listopadu 2013 uživatelem kamilb
Josef01 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 U mě zatím ta spokojenost tak napůl. Od té doby co mám iOS7 tak při práci se stadnardními aplikacemi dochází k resetu (před tím vůbec), kalendář má až moc jednoduchý design na můj vkus, funkcionality jsou OK i když integrace s úkoly by po těch letech už mohla být.
HondzaX Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Mame doma dva iPady mini. Jeden jsem zkusmo osvezil novym iOS 7 a musim rici, ze jsem rad, ze u druheho jsem zatim zusta na "sestce". Ne, ze by se mi iOS 7 nelibil, naopak, ale proste hardwarove to mini uplne nestiha. Jsou momenty, kdy si dava na cas. Co na "sestce" behalo hladce, to se "sedmickou" chvilku trva a uz to nevypada tak elegantne a plynule (treba prepinani aplikaci apod). Proste streva z iPada 2 (ktera mini sdili) maji sva nejlepsi leta za sebou.. Jinak treba na iPhonu 5 beha sedmicka krasne. Uz se tesim na mini dvojku (uz je obejdnany ;-) )
shotik Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Hondzax: prepinani aplikace ? Mam take miniho a nezaznamenal jsem problem. Me prijde na minim hodne svizne. Na petce neresim tak nevim co je prodleva
m.n. Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Ten foťák od 5S mě fakt baví! A TouchID je taky prima vychytávka.
Návštěvník Matiniela Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Me se iOS 7 strasne libi, kdyz se jeste vychyta par bugu tak jsem velice spokojen.
shotik Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Taky jsem nejdriv brblal ze to je hnus ale zvykl jsem si rychle
BrotHell Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Asi budu muset jit koupit to 5sko ;D
Jeremy Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Baví mě, jak vyčůránkové v českých eshopech prodávají zlatej iP 5S 16 GB za ceny přes 20 litrů. Když se dá obratem koupit za 17,4. Snad ho proboha od nich nikdo nekupuje.. :-/
HondzaX Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Baví mě, jak vyčůránkové v českých eshopech prodávají zlatej iP 5S 16 GB za ceny přes 20 litrů. Když se dá obratem koupit za 17,4. Snad ho proboha od nich nikdo nekupuje.. :-/ Máš pravdu, že to někde trošku víc nastřelili. Ale to je holt reakce na zvýšenou poptávku. Kdo ho chce hned, nemá jinou šanci. pokud vím, tak skladem za "standardní" cenu (myšleno cenu, za kterou se dá koupit na webu apple.cz) ho nikde skladem nemají. No, a pokud ho chceš za standardní cenu, pak si musíš počkat. Oni tedy sází na to, že jsou mezi námi (a oni jsou) tací, kteří ho chtějí mít prostě hned. Pokud se dnes objedná na apple.cz tak k odeslání je za 2-3 týdnu (z vlastní zkušenosti vím, že to jsou 3 týdny) a k nim ještě musíš připočíst další týden na doručení. Tím, ale v žádném případě neschvaluji postup některých obchodníků, kteří na prodloužených dobách dodání rejžují. A někde opravdu až nehorázně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se