People Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 mam iphone, ipad, ipod, airport. Ale nic to nemeni na tom, ze co sa tyka kablov je apple divny.
Bells Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Takže ti vlastně MAC chybí pak už jen stačí vyprdnout se na přísluško od jiných značek a máš vystaráno Neznám nic jiného, co by společně tak perfektně fungovalo, sice jsou trošku "jiní" ale vše to funguje.
exBURN Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Tak jsem si to přepočítal a rozhodl se že 16 GB bude zatím stačit :-D Je to fakt povedenej telefon. Potěšilo mě předplatné Reflexu na rok zdarma v Datartu
knihomol Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ahoj,dnes jsem měl možnost si ve Zlíně osahat nový iPad Air 2 a Mini 3. Líbí se mi Mini, ale nedokážu se rozhodnout jestli si koupit starší model 64GB cenovka okolo 10.700,-, nový iPad 3 mini vyjde na 13.400,-. Navíc jsem četl, že baterka má u trojky o hodinu nižší výdrž. Vyplatí se koupit novou trojku? Jsem na vážkách.
exBURN Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ne - trojka má stejnou HW výbavu jako dvojka. Jen má Touch ID navíc. Shotik: Nevydržel :-) Nemůžu být x týdnů bez mobilu a čekat. Tož to zkusím a uvidím. Zatím jsem tam naházel co potřebuju a jsem překvapen že ještě zbylo kolem 5GB místa.
gorlo Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Spustím film v MPlayerX a vše v pořádku,dám fullscreen a bílá obrazovka,film běží,ale obrazovka stále bílá. Má někdo stejný problém? Upraveno 27. října 2014 uživatelem gorlo
shotik Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 exBURN: hele mel jsem to stejne. prodal 5s a kdyz jsem zjistil po dni bez iphonu ze nejde sehnat 64 a cekal bych dyl jak tyden tak se nedalo svitit. Taky mam volno tak neresim. Sem spokojenej. Ted resim zda folii nebo bez. Nemam rad skrabance a nevim jak moc je ip nachylnej
Rampelnik Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 To gorlo: Ten samej problém po instalaci OS X Yosemite
exBURN Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Shotik: no já si hned koupil 0,3mm šprcku a k ní jsem folii dostal ale není možnost nalepit až k okraji a to by mě asi dost vadilo takže to adi risknu bez. Jakou si nakonec vzal barvu? Já každou generaci měním a teď vyšla řada na SG
shotik Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 exBURN: ja vzal take SG . Cojsem koukal na youtube tak display bude asi nachylnejsi na skrabance nez ip5/s
gorlo Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Tak vyřešeno,aplikaci jsem smazal nainstaloval z Appstore a výsledek stejný. Znova smazal,stáhl přímo ze stránek MPlayerX a to už pomohlo,takže to zkuste.
Radek124 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 (upraveno) Ad MplayerX: Ještě že na Appstore je k vystavené (2 roky staré) verzi verzálkama vysázené:PLEASE DOWNLOAD THE LATEST VERSION AT http://mplayerx.org/download.html 2People, kabeláž na Mac Mini je IMHO naopak až překvapivě normální:thunderbolt = (z hlediska monitoru) mini display port, ke kterému jsou na VGA i DVI redukce za pár stovek(tu dnes na víceobrazovkový provoz potřebují i majitelé některých novějších grafik na PC)K napájení postačí nejsprostší dvoužilový kabel 230V, žádný podělaný externí zdroj s exotickým konektorem není potřeba.Na gigabitový ethernet se dostaneš naprosto klasickým RJ45, kdo nemá drát použije WiFi.Audio vstup i výstup jsou klasika, výstup umí fungovat i digitálně.Kromě standardního FireWire800 a slotu na SD karty jsou tu i čtyři normální USB3 porty - přičemž u bezdrátových klávesnic/myší je logické používat standardní Bluetooth (nestandardní dongly ala Logitechu jsou s prominutí kravina). Jediná divná věc na které Apple dodnes nechutně rejžuje jsou atypické kabely k jejich tabletům/mobilům... PS: Na 4 gigách RAM už se dá díky real-time kompresi přežít - ale nikdo Ti nezakazuje zajít do obchodu, za pár kaček koupit obyčejné 2x4(8) GB moduly a během minuty si je tam nacvaknout. A pokud v tom nehodláš skladovat filmy, tak místo HDD osaď jen SSD...Externí kamera za 2 litry už mi přijde trochu jako overkill - teda pokud s tím neplánuješ točit Full-HD hodinkové péčko Upraveno 28. října 2014 uživatelem Radek124
quest987 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Radek:PS: Na 4 gigách RAM už se dá díky real-time kompresi přežít - ale nikdo Ti nezakazuje zajít do obchodu, za pár kaček koupit obyčejné 2x4(8) GB moduly a během minuty si je tam nacvaknout. U nového poslední ho modelu Mac mini vyměnit RAMka nejde nebo sem to špatně pochopil při prezentaci
Josef01 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Así máš namysli model, který se prezentovali nedávno? U modelu, který je v prodeji (Late 2014) lze vyměnit RAM jednoduše, během 5-ti minut.
quest987 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 (upraveno) Así máš namysli model, který se prezentovali nedávno? U modelu, který je v prodeji (Late 2014) lze vyměnit RAM jednoduše, během 5-ti minut.To vim, ale kdyz psal People ze chce posledni jit do posledni verze Mac mini, tak sem reagoval na Radkovu zminku o vymene Ramky. Protoze u te posledni to nejde.tak aby si dal pozor Upraveno 28. října 2014 uživatelem quest987
Josef01 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Mezera, kudy unikají zisky Apple je potřeba ucpat, chápeme.
gcom Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Konečně jsem zprovoznil spojení iPhonu s Macbookem (yosemite), musím říct, že to za ta léta byl první zádrhel a dost mi to připomnělo práci s wokny. Teď už vše frčí a já si užívám logického spojení obou světů. Je to fakt super psát sms na macu, zvedat hovory, přehazovat soubory sem a tam, pokračovat tam, kde jste skončili...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se