Džanek Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Za ty ceny Apple nemůže, ale kurz dolaru. Bude možná ještě hůř, pokud se dolar srovná s eurem, jak se předpokládá.
ToMa Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Více než stylová odpověď Breitlingu na Watch od Applu: http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/03/13/breitling-b55/?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews Upraveno 13. března 2015 uživatelem ToMa
Radek124 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Spíš než "stylová odpověď" je to předprodukční ukázka, že kunčaftům neustále vnucované schéma "hodinky jako bezdrátový externí displej k mobilnímu pádlu" může být praktické i obrátit. Což ovšem neznamená, že ostatní smartwatch toto z principu neumí - každopádně spíš než do Apple to patří sem.
ratafakpo Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Predpoklad 1:1 do mesiaca:-( stary dobry dolar sa vracia na scenu.... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Chceš nám tu říct, že ti iPhone vydrží 4-5 dní ???tak som rad, ze sme si to na zraze osobne vysvetlili - mam 6 plus a pri pouzivani 3 dni a 11 hodin mal este bateriu na cca 48%vsetky funkcie mam zapnute, ktore sa bezne pouzivaju ( skype, whatsup, viber, mapy, net, ....) Upraveno 14. března 2015 uživatelem maxigabrielg
vsudybyl Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Já mám sice 6 ale běžně v poledne mám 50% někdy i méně Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 14. března 2015 uživatelem vsudybyl
Tondaa73 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Ve čtvrtek večer dobito (iP6), teď po 17 telefonech, Mesengeru, FB, a zaplém snad všem, co jde.... 38%....to mi vyhovuje...
Radek124 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Pánové, výdrž baterky v mobilu opravdu není jako poměřování pérovníků v hodinkách, které všechny tikají +/- stejně rychle a furt...Spousta lidí si to nepřipouští, ale tím že trvají na push datech při špatném příjmu (což se vůbec nemusí shodovat s indikátorem na displeji!) se jim "standby spotřeba" může zvednout i o 2 řády, bez ohledu na to co mají za mobil - je to prostě clastnost mobilních sítí.Další žrout - tuplem u HD pádel - je intenzita a doba podsvícení, nejen při "trvalém použití" kdy o tom víme (www, hry), ale i při kdejaké nablblé "notifikaci na úvodní obrazovce" - a nebo když má nervák kompulzivně-obsedantní poruchu a musí co pár minut "checkovat" čas, novinky a nebo "statusy" kdečeho a ještě k tomu pokaždé aktivuje GPS (třeba kvůli lokálnímu počasí, sociálnu a nebo nějakým místním reklamám).Pro takové je potom tězko pochopitelné, že někomu i při relativneně intenzivním provozu (12-15 hodin hovorů měsíčně?) a solidním signálu vydrží baterka klidně několik dní (ještě původní baterka v iPhone 4 s iOS5 mi vydrží týden), zatimco ta jejich má po celonočním dobíjení už kolem oběda pod 40%...
Robertilos Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Dneska jsem sebral všechnu odvahu a nainstaloval iOS 8.2 na iPad 2, hlavně kvůli Swype. Podotýkám, že před časem jsem se vracel z iOS 8 zpátky na 7 (když to ještě šlo), protože to bylo nepoužitelné. iOS 8.2 ale švihá na iPadu 2 úplně skvěle, naprosto plynule. Řekl bych, že je to lepší než iOS 7
exBURN Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Tak pořád víc a víc přemýšlím že se vrátím k iphone 5S máte to někdo podobně. Nějak mi ta velikost začíná pomalu vsadit a když vezmu pětku od ženy tak je to najednou pohodlný a přirozený
shotik Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 já teda konvertoval 5S -> 6 -> 6Plus a zatím nehodlám měnit K pětce se nevrátím určitě
montemar Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 ja kdyz do ruky vezmu dcerinu petku iphone, pripada mi jako miniatura... naopak, asi bych si zvyknul i na 6" displej, protoze 5.5" je tak akorat, ale jeste kousek navic by se do kapsy vesel...?
Liqid Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 6" do kapsy? Co nosíš za kalhoty? Mě z kapsy občas vypadne i Lumie s "jen" 4.3"
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Tak pořád víc a víc přemýšlím že se vrátím k iphone 5S máte to někdo podobně. Nějak mi ta velikost začíná pomalu vsadit a když vezmu pětku od ženy tak je to najednou pohodlný a přirozený ja mam radsej velky display, takze teraz ked pozeram priatelkin 5s, tak mi je uz fakt divne maly a uz by som to nezvladol
montemar Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 6" do kapsy? Co nosíš za kalhoty? Mě z kapsy občas vypadne i Lumie s "jen" 4.3" normalni. 32/30, nekdy 32/31
Radek124 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 No tak si připusťte že každej máme jinak velký kapsy i pazoury - a že ne pro každýho platí "větší=lepší". Drahá polovička občas kolegy s 6" plácačkama dráždí tím, že si místo jabka z archivu vytáhne tohodle šeticentimetrovýho prcka:...von ten přívěšek na klíče umí telefonovat? Prostě každému co jeho jest - někomu ke spokojenému životu bohatě stačí 33mm datejusty, jinému na uťáplé ego nestačí ani Grand-Daddy z průměrem podšálku (72mm)... I proto současný jablečný trend "zvětšování bez náhrady" IMHO není nic jiného, než slaboduché ustupování momentální asijské módě...
exBURN Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Jako já neříkám, že by ten větší display byl uplně na nic, ale prostě já nevím - všude kolem sebe mám monitory, notebooky atd a tam na telefon nesáhnu. A v ten okamžik když někam jdu, tak mi přijde pětka pohodová a to ovládání intuitivní a nenucené. U šestky je to přece jen takové opatrnější a v ruce tak dobře nesedí a občas mám strach že mi vypadne z ruky. Zase výdrž, video atd hovoří pro ni tak já nevím nevím. Navíc 5S je ještě pořád celkem drahá tak to asi peču. Ale je fakt že vzhled je podle mě u 5S mnohem lepší než u šestky
Jeremy Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Já mám 5S a manželka 6. 5S se mi taky líbí víc a líp se nosí po kapcách :-) Ale štvou mě ty věčný překlepy při vyťukávání zpráv. To u 6 nemám.. Takže bych měnil na větší.. Ale asi si počkám na 6S.
kloubik Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 (upraveno) Porovnaval jsem ted 6+ a Note4 jen ciste z hlediska jak se drzi v ruce a ty zaoblene hrany na iPhone se teda moc nepovedly, bal bych se kazdou chvili ze mi telefon vypadne z ruky. Note 4 na druhou stranu sedi v ruce perfektne. Pritelkyne ma mensi sestku a stezuje si na spatnej uchop porad, uz ji nekolikrat upadnul, nastesti pokazde v kancelari na koberec. Jinak co se mi nedavno na Apple zalibilo je propojeni TouchID s Mac pocitacem. Po nainstalovani prislusne aplikace pocitac pozna kdyz se s telefonem priblizite ke stolu, probudi pocitac a po prilozeni prstu na TouchID na iPhonu pak automaticky odemkne ucet na pocitaci. Kdyz od stolu s telefonem clovek odejde, tak se pocitac zamkne. Doufam ze v budoucnu bude vic takovych vychytavek. (Libi se mi funkce Trusted Devices/Places v novem Android 5 - kdyz se telefon sparuje napr. s bluetooth v aute, tak automaticky preskoci nutnost zadavat PIN). Upraveno 18. března 2015 uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se