Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Ano,díky. Ale na začátku uvádím, že nemám nic s jablkem abych mohl skladby zakoupit a vůbec získat. Spis jsem zkoušek směrovat prosbu k někomu, kdo zakoupí do Jablka a da k dispozici.

Můžeš si jen stáhnout iTunes, vytvořit si Apple účet a koupit si to do iTunes. Nemusíš mít žádné Apple zařízení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak mi začal odcházet do věčných lovišť pracovní notebook...

A pač jsem před pár měsíci vstoupil iPhonem do světa Applu napadlo mě, jestli bych nutně nepotřeboval nějakej MacBook:-)

Ale trochu se bojím aby fungovalo bez problému všechno na co jsem zvyklej. Hlavně tedy Excel a všechny tabulky, makra, vzorce... Je s tím problém?

A vůbec, má smysl, čistě pro práci (90% excel, občas nějaký pdf, word, mail) Apple?

Excel na apple macbooku? Nesranduj.. Maj sa trochu rad.

Osahaj si nadupany notebook s dotykovou obrazovkou a macbook ti bude na smiech. Mam Vaio Pro 13 s pridavnou baterkou a macbook vedla toho mi pride ako dost usmevna alternativa.. na robotu apple nie (ak nie si multimedialny kreativec alebo ortodoxny prislusnik cirkve).

Odkaz ke komentáři

Excel na apple macbooku? Nesranduj.. Maj sa trochu rad.

Osahaj si nadupany notebook s dotykovou obrazovkou a macbook ti bude na smiech. Mam Vaio Pro 13 s pridavnou baterkou a macbook vedla toho mi pride ako dost usmevna alternativa.. na robotu apple nie (ak nie si multimedialny kreativec alebo ortodoxny prislusnik cirkve).

Nebude mit nadupany s dotykovou obrazovkou porad jako ty windows na tom? To pak jako je k nicemu, ze jo ;-)

edit: 

Excel na no macu bezi uplne bez problemu.

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

2instant: Jasně - a tu přídavnou baterku máš k tomu Vajcu proto, že ta základní "tříhodinová" už (tak jako většině známých co ho měli) stihla chcípnout...

A když si odmyslím okenice (Windows Update, Office Update, Malware removal tool update, permanentně běžící Antivir a dle nálady rekompilace .NET...), tak dávat k lepšímu umaštěnej dotykáč na práci tabulkama a ribbonama? To by snad mělo jít rovnou do sekce Humor...  :lol2:

2McStinger: Okenice puštěné např. v Parallels mají při práci jednu zásadní výhodu: jdou kdykoliv vypnout a pracovat se dá dál...

Osobně používám střídavě iMac a MBP na práci už 4 roky - a korporátní okenice pouštím opravdu jenom když musím, např. kvůli starým vývojovým prostředím pro PLC, které už na MAC asi nikdo nepřepíše. Na grafiku mám třeba geniální balík od Affinity - a ten pro změnu zase nikdy nebude pro Windows.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Stinger - presne kvoli takym pitomcom su v mojej firme zakazane produkty apple. V kuse staznosti ze im nieco nejde, v dokumentoch sialene fonty a formaty. Odvtedy je klud.

Radek - nic mi neodislo, mam ho dlho. Je to na mile najlepsi tbk aky som kedy mal (mal som aj apple). Od win7 som nemal vo firme jediny bluescreen, jediny problem s microsoftom. To cim sa tu krmite o poruchovosti windows su bludy spred 15 rokov, dnes bez realneho zakladu. Nemam nic proti apple na osobne pouzitie, sam ho pouzivam, ale ako pracovna platforma je to nevhodne, omyl, neodporucam. Nic viac som nechcel povedat. Kludne si tu dupte v dvojstupe a rezko spievajte dalej..

Odkaz ke komentáři

No tak si ho klidně neodporúčaj - u nás funguje svobodná volba, jabka si (vesměs po otřesných zkušenostech s dlaždicema) vybírá čím dál tím víc uživatelů a nově příchozích i bez "nařizování shora" - a IT ve finále šetří výdaje díky víc než dvojnásobné životnosti hardware a bezúdržbovosti SW v porovnání s běžnými desktopy a notebooky...  :smoke:

Odkaz ke komentáři

Apple MacBook je jako pracovní notebook naprosto v pohodě, nepotřebuje k práci ani Outlook stačí aplikace Mail a Kalendář. Na 80% dokumentů by mi stačil SW Pages a Numbers, proto mám Office dodnes ve verzi 2011 (asi už přejdu na 2016). Řada manažerů v IT přešla na OSX, nepotřebují Windows ani v nejmenším, to potřebují technici, programátoři apod. U našich zákazníků je Apple čím dál častější produkt a začíná se prosazovat i v takových firmách jako je SAP apod. Spouštět Windows na Apple, no to nechci, na speciální programy které nejsou na Apple holt jednou za měsíc vytáhnu notebook Dell s Windows.

Odkaz ke komentáři

Ja tak nejak chápem, že keď ku nám do firmy zavíta ambiciózny mladý muž s polmetrovou bradou a akože kostenými okuliarmi, tak aby nám predviedol svoje krásne výtvory, musí vytiahnuť jablkové zariadenie. Vtedy viem, že ešte pred premietaním mám čas uvariť si čaj, pretože bude minimálne 5 minút hľadať redukciu pre pripojenie sa ku nášmu Meotaru. Nakoniec sa celý nešťastný spýta, či takú redukciu nemáme my. Zatiaľ sme vždy mali. Ale nechápem, načo je dobré jablko človeku, ktorý aj tak polovicu času musí tráviť v oknách kvôli softom, ktoré na mac nie sú. Inak mi to je jedno, nech si každý používa čo chce, len nech to nezasiera sieťové disky podivnými súbormi.

Odkaz ke komentáři

No jestli u McStingerů ještě pořád jedou na Meotaru a instant má jako nejvyšší boss enem jedno vajco s batohem přídavnech baterek, nedivím se že je roztržití pohodáři s macbookama a víc než 10 hodinovou výdrží (bez vypínání) iritujou. Ale každému co jeho jest, hlavně když zbude na hodinky  :whistling:

Meotar:

meotar-stolni_54e4c9e93e402.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...