Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ted jsem to mel v ruce - kolega prinesl. Je to hezky, ale plusko ma display mnohem lepe rozvrzeny a pocitove o hodne vetší. Rámečky má X doslova obří, faceID taky žádný zázrak tak nevím ale zatím z 8+ menit nebudu. Ten display je fakt nejvetsi zklamáníFace ID žádný zázrak? Promiň, a to jsi zjistil tím, že jsi to měl v ruce bez přístupu k Face ID? Aha. Ráměčky obří, aha:) ? Display zklamání? Aha...Face ID je i o inteligenci majitele. Pokud obvykle kouká na telefon od boku a scan udělá ve výšce očí, tak se nemůže divit občasné chybovosti.Ale X je hlavně jiný mobil než plusko. Je menší, lehčí obratnější, s lepším foťákem, lepším podáním barev ( po nastavení ), lepším držením v ruce, a mnoha fíčurami, jako že pozná že nemá zhasnout, když na něj koukáš,pozná že má ztlumit vyzvánení, když vidíš na display a mnoho dalších. Jo a Emoji jsou fakt sranda. Myslel jsem si že je to totální blbost, ale nejenom děti to baví.
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) diky, D., .. popravde, pro me je tezko predstavitelny, davat si pri kazde aktivaci zarizeni nekam bliz k obliceji, nedejboze primo do jeho urovne - ?face to face? .. ja vim, mel by tam byt velky uhlovy rozsah, kdy si telefon oblicej naskenuje a odemkne, nicmene je zrejme potreba pohled ocima do predni kamery... da se to faceID uplne natvrdo vypnout? jeste sken otisku prstu se prezit da, ale treba me by uplne stacil blbej ctyrmistnej kod...Kup si ho a uvidíš. Nic do úrovní očí dávat nemusíš. Jaký si uděláš scan, takový ho máš. Když si ho uděláš z běžné úrovně jak na mobil koukáš, tak ho i tak odemykáš. Blbej šestimístnej kód je to nejlepší co člověk může pro ochranu svých dat udělat. Ale i to Ti X nabízí. Je to o volbě. Každopádně lepší telefon Apple ještě neudělal. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Cyber
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) V říjnu jsem po roce a půl udělal upgrade z SE na 8. Trochu jsem se bál, že budu 8 prodávat a kupovat X, ale nějak odvázanej z něj nejsem. Dneska jsem ho měl v ruce dvacet minut v klidu kanceláře a asi jsem pěkná konzerva, ale jsem rád za osmičku. Jelikož jsem měl asi 3 dny Galaxy S8, musím napsat, že X má podle mě stejný problém - úzký a vysoký display. Samsung ho má alespoň opravdu až do stran, iPhone nikoliv. Absence čtečky otisku prstu je podle mě fail. Na iPhonu již několik let miluju to, že ho vytáhnu z kapsy a telefon je ihned ready. Dnes jsem viděl že X tohle nedokáže, rozpoznání obličeje v takovém úhlu prostě nefunguje. Ale asi to beru moc racionálně. Manželka ani neví co je Face ID, ale dárek na Vánoce je jasný.Úplně do stran je podle mě na pikaču, protože každý pozdro zakryje kus displaye. A co se Face ID týče, je to fakt o tom, jak si uděláš původní scan. Mě se stalo ( odhaduju zatím z 300- 500 otevření ) jen jednou, že jsem musel přihlášení opakovat. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Cyber
exBURN Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Face ID žádný zázrak? Promiň, a to jsi zjistil tím, že jsi to měl v ruce bez přístupu k Face ID? Aha. Ráměčky obří, aha:) ? Display zklamání? Aha...Face ID je i o inteligenci majitele. Pokud obvykle kouká na telefon od boku a scan udělá ve výšce očí, tak se nemůže divit občasné chybovosti.Ale X je hlavně jiný mobil než plusko. Je menší, lehčí obratnější, s lepším foťákem, lepším podáním barev ( po nastavení ), lepším držením v ruce, a mnoha fíčurami, jako že pozná že nemá zhasnout, když na něj koukáš,pozná že má ztlumit vyzvánení, když vidíš na display a mnoho dalších. Jo a Emoji jsou fakt sranda. Myslel jsem si že je to totální blbost, ale nejenom děti to baví.Promiň, nechtěl jsem ti pošpinit hračku, ale holt je to můj dojem a ten telefon mě zas tak neuchvátil abych pro něj hned běžel. Face ID mi fakt přijde dost zpomalené oproti touch ID - Obyč iphone z kapsy vytáhnu už na domovské obrazovce (bez chyb).Tady se musím na tlf podívat a pak ještě swipnout. Rámečky jsou oproti konkurenci (u bezrámečkových telefonů) taky poměrně velké. Displey po malém natočení chytá modrej odstín + apple potvrdil že se bude vypalovat. A display je prostě uzoučký - u videa to ořezává a u fotek taky, tak moc nevidím praktické využití (navíc ten výkus taky nic extra). Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem exBURN
jacob Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Úplně do stran je podle mě na pikaču, protože každý pozdro zakryje kus displaye. A co se Face ID týče, je to fakt o tom, jak si uděláš původní scan. Mě se stalo ( odhaduju zatím z 300- 500 otevření ) jen jednou, že jsem musel přihlášení opakovat.Já měl zrovna k tomu Samsungu nějaký origo pouzdro za pár stovek, které bylo po stranách vykrojené přesně podle displaye. Ale máš pravdu, že 90% pouzder zasahuje do bezproblémového ovládání. To Face ID neodsuzuji, zrovna oproti Samsungu je to asi tak stokrát funkčnější :-). Spíš mě mrzí ta absence Touch ID, které je pro mě fakt uživatelsky geniální prvek. Ale tak za pár let si třeba ani nevzpomenu.
jonas1 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Rozložení a využití displeje u X mi přišlo taky zvláštní..navíc světlostí a kontrastem mi připomíná Sam Sung, takže je doma 8 Plus
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Já měl zrovna k tomu Samsungu nějaký origo pouzdro za pár stovek, které bylo po stranách vykrojené přesně podle displaye. Ale máš pravdu, že 90% pouzder zasahuje do bezproblémového ovládání. To Face ID neodsuzuji, zrovna oproti Samsungu je to asi tak stokrát funkčnější :-). Spíš mě mrzí ta absence Touch ID, které je pro mě fakt uživatelsky geniální prvek. Ale tak za pár let si třeba ani nevzpomenu.FaceID dělá vlastně mnohem víc, než jen odemyká telefon, myslím, že časem na to přejdou všichni. Čtečka prstů mi nijak nevadila, ale je fakt, že estetický to moc není. Čekal jsem že čtečka prstů vydrží třeba šest, osm let. Že to jde přijde tak brzo pryč je pro mě překvapení. Pouzdra jsou bohužel nutností, protože i kdyby vyrobili safírový skla zepředu a zezadu, tak sice bude těžké ho poškrábat, ale o to lehčí ho bude rozštípat. pár milimetrový rámeček z boku mě nevadí, ostatně za něco to držet musíme.
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Rozložení a využití displeje u X mi přišlo taky zvláštní..navíc světlostí a kontrastem mi připomíná Sam Sung, takže je doma 8 Plus Obávám se, že jsi srovnával nějaký vystavený vzorek, s demonstračním nastavením. Světlost tedy jas je u 8/8plus|/X absolutně stejná 625cd/m2, za to kontrast u X je z jiné. mnohem civilizovanější galaxie. 1: 1.000.000 oproti 8/8+ kde je kontrast 1:1.300-1.400.Opravdu, dokud si ho neprozkoumáte, tak nemá smysl ho hodnotit. Howk.
exBURN Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Jako ty fičury co zajišťuje Face ID jsou super, ale prej neodemkne v landscape?
Berbatow Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ale X je hlavně jiný mobil než plusko. Je menší, lehčí obratnější, s lepším foťákem, lepším podáním barev ( po nastavení ), lepším držením v ruce, a mnoha fíčurami, jako že pozná že nemá zhasnout, když na něj koukáš, Mám dotaz, má i7, nebo i6 taky funkci live display dokud na nej koukam?
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Promiň, nechtěl jsem ti pošpinit hračku, ale holt je to můj dojem a ten telefon mě zas tak neuchvátil abych pro něj hned běžel. Face ID mi fakt přijde dost zpomalené oproti touch ID - Obyč iphone z kapsy vytáhnu už na domovské obrazovce (bez chyb).Tady se musím na tlf podívat a pak ještě swipnout. Rámečky jsou oproti konkurenci (u bezrámečkových telefonů) taky poměrně velké. Displey po malém natočení chytá modrej odstín + apple potvrdil že se bude vypalovat. A display je prostě uzoučký - u videa to ořezává a u fotek taky, tak moc nevidím praktické využití (navíc ten výkus taky nic extra). Jenom jsem napsal, že dojmy z jedoucího vlaku jsou k ničemu. A s názory je to jako s dírou... každý má nějakou... Každopádně osmička se neprodává, snižují výrobu a u Xka nestačí dodávat na prodejny. Holt jsme všichni ovce
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mám dotaz, má i7, nebo i6 taky funkci live display dokud na nej koukam?Nemá, nemůže mít. Nemá kameru, která sleduje a identifikuje obličej.
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Jako ty fičury co zajišťuje Face ID jsou super, ale prej neodemkne v landscape? Teď jsem vyzkoušel vzít telefon na šířku ( asi poprve v životě jsem ho takhle bral do ruky ) a fakt nefunguje. Teda zrovna mě to chybět nebude.
exBURN Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Teď jsem vyzkoušel vzít telefon na šířku ( asi poprve v životě jsem ho takhle bral do ruky ) a fakt nefunguje. Teda zrovna mě to chybět nebude.Mě to štve kvůli držáku v autě, ale zase je fakt že díky úzkému dosplayi to nemá smysl nechávat v landscape režimu. Mohli by udělat ještě X+ to by mě asi vzalo víc.
Cyber Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mě to štve kvůli držáku v autě, ale zase je fakt že díky úzkému dosplayi to nemá smysl nechávat v landscape režimu.Mohli by udělat ještě X+ to by mě asi vzalo víc.Pokud beží Waze, nebo CarPlay, tak běží v landscape dokud telefon nedpojíš úplně v pohodě. Xplus asi udělají, přeci jenom je na světě dost zákazníků se stařeckou vetchozrakostí. Možná už za rok?
exBURN Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Hmm, myslím že urážky na tohle forum nepatří.
milan79 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Jenom jsem napsal, že dojmy z jedoucího vlaku jsou k ničemu. A s názory je to jako s dírou... každý má nějakou... Každopádně osmička se neprodává, snižují výrobu a u Xka nestačí dodávat na prodejny. Holt jsme všichni ovce Cyber, aby ti z toho Xka necvrklo do gatí. Ospevuješ tu blbé snímanie ksichtu (ktoré na šírku ani nefunguje, ale tebe to nevadí lebo ty to nepoužívaš) a displej čo sa vypaľuje (túto možnosť potvrdil aj samotný apple) ako staré 15 ročné plazmy (dúfam, že ani to ti nevadí). Blbé rozloženie displeja a klávesnice ti predpokladám tiež nevadí a ani (ne)zobrazovanie percent batérie bez gesta. Za tú palbu čo ten telefón stojí by toto mal mať doriešené a navyše by mohol vedieť aj vysávať, variť , prať a žehliť. . A ešte k tomu dizajnu, nech je aký chce krásny, pokiaľ to nebude nositeľné bez šprciek čo na to každý druhý navlieka, tak celý dizajn je nepodstatný lebo je skur..ený nejakým blbým obalom, aby to ľuďom nepadalo z rúk. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem milan79
Bells Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Todle zase smrdí pořádným flamem To Cyber: Xko nestíhají dodávat na prodejny, protože mají malé zásoby, takže je otázkou, jestli je to takový boom. To se uvidí, až v celkových číslech, takže nepředbíhejme. S čím ale musím souhlasit, že ovce jsme, takže se dá očekávat, že se toho, jako každý rok prodá tuna. Celkem věřím, že možná i prodeje 8 stoupnou oproti dosavadnímu stavu, protože přece jen spoustu lidí čekalo na to, jaké bude X a když už je, tak se teprve rozhodnou, co z toho koupí.
Cyber Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hmm, myslím že urážky na tohle forum nepatří. Nevím co myslíš urážkou. Přemýšlel jsem o tom chvíli a jediné co mě napadlo je zmínka o presbyopii, tedy stařecké vetchozrakosti. Což je ale odborný termín pro očí vadu, která přichází s věkem po 45 roku. A to byl též důvod vzniku většího telefonu u Applu. Aby bylo vidět na větší písmena na větším displayi pro velkou skupinu zákazníků nad 45 let. Pokud tato informace někoho urazila, tak se omlouvám.
panedge Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Cyber, aby ti z toho Xka necvrklo do gatí. Ospevuješ tu blbé snímanie ksichtu (ktoré na šírku ani nefunguje, ale tebe to nevadí lebo ty to nepoužívaš) a displej čo sa vypaľuje (túto možnosť potvrdil aj samotný apple) ako staré 15 ročné plazmy (dúfam, že ani to ti nevadí). Blbé rozloženie displeja a klávesnice ti predpokladám tiež nevadí a ani (ne)zobrazovanie percent batérie bez gesta. Za tú palbu čo ten telefón stojí by toto mal mať doriešené a navyše by mohol vedieť aj vysávať, variť , prať a žehliť. . A ešte k tomu dizajnu, nech je aký chce krásny, pokiaľ to nebude nositeľné bez šprciek čo na to každý druhý navlieka, tak celý dizajn je nepodstatný lebo je skur..ený nejakým blbým obalom, aby to ľuďom nepadalo z rúk.Hele von jako nekdo odemyka telefon na sirku ?Co to je za kravinu proboha.Face ID je kravina?vzdyt to je vymakana technologie,ktera funguje vyborne.A obal si lidi nedavaj proto,aby to lidem nepadalo z ruky,ale aby ten telefon ochranil,kdyz spadne.X se v ruce diky sklu drzi dobre a nesmeka se.Takze jsme zase u toho nejdulezitejsiho a to je cena ze jo.Pro nekoho hodne,pro nekoho nic.Kdyz na neco nemam,nebudu pic.vat co to ma za ty prachy umet.Porsche za 4 miliony je taky jenom auto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se