Muffik Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Laický dotaz - potřebuji nainstalovat AndroidFileTransfer.dmg. Přetáhl jsem ho do Aplikací, ale když na něj podle návodu poklikám, vyjede nabídka/seznam aplikací k otevření. Netuším, co ze seznamu vybrat. (Ikona se tváří jako zazipovaný soubor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Obecně *.DMG znamená komprimovaný "Disk Image" a do žádných aplikací se nepřetahuje. Pokud není nabořený, po poklikání se otevře finderem jako složka a teprve její obsah se přímo v okně přesouvá do aplikací (obvykle tam na to bývá nachystaný i link - prostě ikonku s aplikací chytnout a podle šipky přetáhnout do složky), něco jako toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 14 hodinami, Radek124 napsal: Obecně *.DMG znamená komprimovaný "Disk Image" a do žádných aplikací se nepřetahuje. Pokud není nabořený, po poklikání se otevře finderem jako složka a teprve její obsah se přímo v okně přesouvá do aplikací (obvykle tam na to bývá nachystaný i link - prostě ikonku s aplikací chytnout a podle šipky přetáhnout do složky), něco jako toto: Pomohlo, dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Jakej magsafe držák doporučíte do Octávky do větráku? ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) @Moty Mám tohle a maximální spokojenost. Používám společně s čirým magsafe pouzdrem. Drží dobře i když přiložím iPhone horizontálně. Upraveno 9. ledna uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Zdarec, tak to mas stesti, ze jdu prave kolem... tuhle anabazi pokus/omyl jsem absolvoval za tebe. https://www.alza.cz/swissten-magneticky-drzak-do-auta-s-bezdratovym-nabijenim-15w-magsafe-compatible-d6791137.htm tohle me funguje i na 15PRO i s magsafe krytem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @moco @Seamaster Díky kluci, dospěl jsem ke stejnému závěru, že vezmu jeden z těchto dvou vámi doporučovaných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna LEpsi o fous je to ci pisu ja, pac je ta klipsa do pruduchu ma utahovaci kovovej sroub a drzi to jak pribity, na te klapce pruduchu. Doporucil jsem to pak asi 3 lidem a nikdo si nestezoval, my to mame cca 1,5 roku a vse cajk. Jediny co je blby , theUSBC kabel z toho nejde odpojit a je celkem kratkej... jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Něco podobného by se mi taky líbilo. Jen, nemáte strach že ten držák vylomí lamely průduchů? Ve mě ty pantíky moc důvěry nevzbuzují. Nabíjecí přihrádka je fajn, zrcadlení telefonu taky (ikdyž to někdy žije vlastním životem), ale jsem radši mít telefon na očích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nevylomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna ..jeste se zeptam - odpojujete ten drzak od zdroje kdyz neni telefon takrka vybity, nebo ho tam proste mate permanentne pod nabijenim bez ohledu na stav nabiti telefonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @Murphy97 já držák 99% času používám samostatně. Na delších cestách, při poklesu kapacity, kabel připojím. Nejsem zastáncem neustálého připojování baterie k nabíjení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 23 minutami, moco napsal: @Murphy97 já držák 99% času používám samostatně. Na delších cestách, při poklesu kapacity, kabel připojím. Nejsem zastáncem neustálého připojování baterie k nabíjení. Dekuju za potvrzeni, mam to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna V 9. 1. 2024 v 11:28, Seamaster napsal: LEpsi o fous je to ci pisu ja, pac je ta klipsa do pruduchu ma utahovaci kovovej sroub a drzi to jak pribity, na te klapce pruduchu. Doporucil jsem to pak asi 3 lidem a nikdo si nestezoval, my to mame cca 1,5 roku a vse cajk. Jediny co je blby , theUSBC kabel z toho nejde odpojit a je celkem kratkej... jinak super. Tak mi to přišlo a sem z toho vlastně zklamanej, protože to dám do Octavie IV do průduchu a celý to klesne, jak "spadnou" lamely dolu, je to celý takový rozviklaný, ale to není asi vada držáku, jak to řešíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 8 minutami, Moty napsal: Tak mi to přišlo a sem z toho vlastně zklamanej, protože to dám do Octavie IV do průduchu a celý to klesne, jak "spadnou" lamely dolu, je to celý takový rozviklaný, ale to není asi vada držáku, jak to řešíte? Nevim jestli ti to pomuze, nemam Octu, ale stejnej drzak sem dal na posledni moznou lamelu pruduchu tak aby se ten vystupek co je v krouzku "zaprel" o ramecek, takze to pak neklesa vlastni vahou dolu a funguje to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 3 minutami, Gres napsal: Nevim jestli ti to pomuze, nemam Octu, ale stejnej drzak sem dal na posledni moznou lamelu pruduchu tak aby se ten vystupek co je v krouzku "zaprel" o ramecek, takze to pak neklesa vlastni vahou dolu a funguje to... Cajk, jdu to zkusit, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna @Gresdíky, zachránil jsi mě, funguje to a drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Super Tak at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) Ano, taky to tak mame, posledni lamela opreny o ramecek, pri te vaze iphone a pace by to jinak neudrzela ani Volha :)) Ale to neni vada drzaku, ten je vazne bytelnej, nepovoloje se a drzi jak pribitej. Upraveno 19. ledna uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) @Moty kdyby jsi koupil ten "můj" , tak na opření je tam přímo jeden segment k tomu určený Upraveno 19. ledna uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se