Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Laický dotaz - potřebuji nainstalovat AndroidFileTransfer.dmg. Přetáhl jsem ho do Aplikací, ale když na něj podle návodu poklikám, vyjede nabídka/seznam aplikací k otevření. Netuším, co ze seznamu vybrat. (Ikona se tváří jako zazipovaný soubor)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecně *.DMG znamená komprimovaný "Disk Image" a do žádných aplikací se nepřetahuje. Pokud není nabořený, po poklikání se otevře finderem jako složka a teprve její obsah se přímo v okně přesouvá do aplikací (obvykle tam na to bývá nachystaný i link - prostě ikonku s aplikací chytnout a podle šipky přetáhnout do složky), něco jako toto:

DMG-File-Mac-Interface.jpg?q=50&fit=crop

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Radek124 napsal:

Obecně *.DMG znamená komprimovaný "Disk Image" a do žádných aplikací se nepřetahuje. Pokud není nabořený, po poklikání se otevře finderem jako složka a teprve její obsah se přímo v okně přesouvá do aplikací (obvykle tam na to bývá nachystaný i link - prostě ikonku s aplikací chytnout a podle šipky přetáhnout do složky), něco jako toto:

DMG-File-Mac-Interface.jpg?q=50&fit=crop

Pomohlo, dík!

Odkaz ke komentáři

@Moty Mám tohle a maximální spokojenost. Používám společně s čirým magsafe pouzdrem. Drží dobře i když přiložím iPhone horizontálně. 

image.png.109f87d0a3946b168a4c6fbe4ce5bb8f.png

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

LEpsi o fous je to ci pisu ja, pac je ta klipsa do pruduchu ma utahovaci kovovej sroub a drzi to jak pribity, na te klapce pruduchu. Doporucil jsem to pak asi 3 lidem a nikdo si nestezoval, my to mame cca 1,5 roku a vse cajk.
Jediny co je blby , theUSBC kabel z toho nejde odpojit a je celkem kratkej... jinak super.

Odkaz ke komentáři

Něco podobného by se mi taky líbilo. Jen, nemáte strach že ten držák vylomí lamely průduchů? Ve mě ty pantíky moc důvěry nevzbuzují. Nabíjecí přihrádka je fajn, zrcadlení telefonu taky (ikdyž to někdy žije vlastním životem), ale jsem radši mít telefon na očích.

Odkaz ke komentáři

@Murphy97 já držák 99% času používám samostatně. Na delších cestách, při poklesu kapacity, kabel připojím. Nejsem zastáncem neustálého připojování baterie k nabíjení. 

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, moco napsal:

@Murphy97 já držák 99% času používám samostatně. Na delších cestách, při poklesu kapacity, kabel připojím. Nejsem zastáncem neustálého připojování baterie k nabíjení. 

Dekuju za potvrzeni, mam to stejne 👍

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 9. 1. 2024 v 11:28, Seamaster napsal:

LEpsi o fous je to ci pisu ja, pac je ta klipsa do pruduchu ma utahovaci kovovej sroub a drzi to jak pribity, na te klapce pruduchu. Doporucil jsem to pak asi 3 lidem a nikdo si nestezoval, my to mame cca 1,5 roku a vse cajk.
Jediny co je blby , theUSBC kabel z toho nejde odpojit a je celkem kratkej... jinak super.

Tak mi to přišlo a sem z toho vlastně zklamanej, protože to dám do Octavie IV do průduchu a celý to klesne, jak "spadnou" lamely dolu, je to celý takový rozviklaný, ale to není asi vada držáku, jak to řešíte?

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Moty napsal:

Tak mi to přišlo a sem z toho vlastně zklamanej, protože to dám do Octavie IV do průduchu a celý to klesne, jak "spadnou" lamely dolu, je to celý takový rozviklaný, ale to není asi vada držáku, jak to řešíte?

Nevim jestli ti to pomuze, nemam Octu, ale stejnej drzak sem dal na posledni moznou lamelu pruduchu tak aby se ten vystupek co je v krouzku "zaprel" o ramecek, takze to pak neklesa vlastni vahou dolu a funguje to...ScreenShot2024-01-19at8_57_15AM.png.5cff0a59f6d70684f3fb9094598f84fd.png

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Gres napsal:

Nevim jestli ti to pomuze, nemam Octu, ale stejnej drzak sem dal na posledni moznou lamelu pruduchu tak aby se ten vystupek co je v krouzku "zaprel" o ramecek, takze to pak neklesa vlastni vahou dolu a funguje to...

Cajk, jdu to zkusit, díky

Odkaz ke komentáři

Ano, taky to tak mame, posledni lamela opreny o ramecek, pri te vaze iphone a pace  by to jinak neudrzela ani Volha :))
Ale to neni vada drzaku, ten je vazne bytelnej, nepovoloje se a drzi jak pribitej. 

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...