Pavlucha Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Naši přátelé z Běloruska mě požádali jestli jim u nás nemůžu koupit bílý pouzdra na iphone 4s s vestavěnou baterkou. Já řekl není problém že u nás máme na iphony všechno a to jsem si naběhl. V isetosu mi řekli že apple nic takovýho nevyrábí a neoriginál jsem našel jen černý. Nevíte někdo kde by to měli?Třeba tady
bradda Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Maji je i na Alze http://www.alza.cz/connect-it-ci-68-power-case-2000-d304356.htm
SCIFI Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Maji je i na Alze http://www.alza.cz/connect-it-ci-68-power-case-2000-d304356.htmmají ale jen černý :-) Třeba tadydíky moc to vypadá nadějně. tenhle web jsem vůbec nenašel. našel jsem dva jiný který samozřejmě měli všechno skladem ale jak jsem to objednal tak měli prd a zrušili objednávku. díky moc
quest987 Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Zdravim vsechny co pouzivaji iphona a presly z jineho zarizeni. Potrebuju radu. Mam blackberry kontakty mam v telefonu a zalohovane na gmailu jak je nacpat jednoduse a spolehlive do iphona? Idealni stav abych je mel stale synchronizovane s gmail uctem.Predem diky za rady.
kubson Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Zdravim vsechny co pouzivaji iphona a presly z jineho zarizeni. Potrebuju radu. Mam blackberry kontakty mam v telefonu a zalohovane na gmailu jak je nacpat jednoduse a spolehlive do iphona? Idealni stav abych je mel stale synchronizovane s gmail uctem.Predem diky za rady.https://support.google.com/mail/answer/2753077
quest987 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 (upraveno) https://support.google.com/mail/answer/2753077 máš to vyzkoušené? běha to bez problemů? jinak díky za odkaz Upraveno 11. května 2013 uživatelem quest987
kubson Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 máš to vyzkoušené? běha to bez problemů? jinak díky za odkaz překopával jsem kontakty z BB do Iphonu Cyrilovi, nejsem si úplně jistý, jestli to byl tento postup, ale asi ano.
quest987 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 jeste jsem patral, vsude se pise o tom co si mi postnul. takze to bude asi v pohode
quest987 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Hledam inspiraci cim chranit(jaky cover/bumper?) iPhone 4staktez predem diky navrhy,idealne neco s cim mate zkusenost
montemar Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 mam na petce nejakej od belkin a max spokojenost http://www.belkin.com/us/d/IPHONE
quest987 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Dnes se mi stala zvlastni vec.iPhone hlasil cely den plny signal, nabity byl taky,pouzival jsem whatsapp pro komunikaci uplne v pohode, ale od dopoledne se mi nikdo nemohl dovolat.Zjistil jsem to az vecer kdyz prisla pritelka domu. Kdyz mi predemnou prozvonila telefon tak "volany ucastnik je nedostupny" udelal jsem tedy hovor zpet a v ten v pohode probehl a v tu chvili prisli i sms o zmeskanych hovorech. Zvlastni je , ze data bezely v pohode jinak by nebezelo whatsappJinak jednase se o novy iPhone 4S vcera koupeny.Ma nekdo stejnou zkusenost ?Oc se muze jednat? ojedinelej bug?nebo reklamace?
utrejch Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Dnes se mi stala zvlastni vec. iPhone hlasil cely den plny signal, nabity byl taky,pouzival jsem whatsapp pro komunikaci uplne v pohode, ale od dopoledne se mi nikdo nemohl dovolat.Zjistil jsem to az vecer kdyz prisla pritelka domu. Kdyz mi predemnou prozvonila telefon tak "volany ucastnik je nedostupny" udelal jsem tedy hovor zpet a v ten v pohode probehl a v tu chvili prisli i sms o zmeskanych hovorech. Zvlastni je , ze data bezely v pohode jinak by nebezelo whatsapp Jinak jednase se o novy iPhone 4S vcera koupeny. Ma nekdo stejnou zkusenost ?Oc se muze jednat? ojedinelej bug?nebo reklamace? Me uz se to dvakrat stalo s petkou ... Hezky postaru restart pomohl ...
patriknapr Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Hledam inspiraci cim chranit(jaky cover/bumper?) iPhone 4s taktez predem diky navrhy,idealne neco s cim mate zkusenost Koukni na firmu uag. To pozdro je nejlepší, jaké jsem na iphone kdy měl.
Jeremy Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Koukni na firmu uag. To pozdro je nejlepší, jaké jsem na iphone kdy měl.Dobrej tip.
patriknapr Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Koukni na firmu uag. To pozdro je nejlepší, jaké jsem na iphone kdy měl. Dobrej tip. Ještě dodám, že v něm telefon drží jak přilepenej. A i v recenzích píšou, že to je jedno z nej pouzder. Tenkej profil, dobré zpracování a max ochrana. Pak už jen vodotěsné pouzdro od prooflife.
quest987 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 v cechach koupit lze? nebo jen objednanání z venku? moc jsem o nem nenasel
patriknapr Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 v cechach koupit lze? nebo jen objednanání z venku? moc jsem o nem nenasel Kupoval jsem je přimo na stránkách výrobce. Poštovné zdarma.
montemar Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 tak uz mam urban AG na ceste... jsem zvedavej... jestli patriknapr nekecal....
SCIFI Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 kopuil jsem přítelkyni na běhání ipod nano 5 generace a nepřišli jsme na to jak to vypnout. když vypnem zvuk a zamknem horním tlačítkem tak se do rána vybije a když podržímě play a zhasne display tak se taky vybije :-(
Pavlucha Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 kopuil jsem přítelkyni na běhání ipod nano 5 generace a nepřišli jsme na to jak to vypnout. když vypnem zvuk a zamknem horním tlačítkem tak se do rána vybije a když podržímě play a zhasne display tak se taky vybije :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se