Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Naši přátelé z Běloruska mě požádali jestli jim u nás nemůžu koupit bílý pouzdra na iphone 4s s vestavěnou baterkou. Já řekl není problém že u nás máme na iphony všechno a to jsem si naběhl. V isetosu mi řekli že apple nic takovýho nevyrábí a neoriginál jsem našel jen černý. Nevíte někdo kde by to měli?

Třeba tady

Odesláno

Zdravim vsechny co pouzivaji iphona a presly z jineho zarizeni. Potrebuju radu. Mam blackberry kontakty mam v telefonu a zalohovane na gmailu jak je nacpat jednoduse a spolehlive do iphona? Idealni stav abych je mel stale synchronizovane s gmail uctem.

Predem diky za rady.

Odesláno

máš to vyzkoušené? běha to bez problemů?

jinak díky za odkaz

překopával jsem kontakty z BB do Iphonu Cyrilovi, nejsem si úplně jistý, jestli to byl tento postup, ale asi ano.

Odesláno

Dnes se mi stala zvlastni vec.

iPhone hlasil cely den plny signal, nabity byl taky,pouzival jsem whatsapp pro komunikaci uplne v pohode, ale od dopoledne se mi nikdo nemohl dovolat.Zjistil jsem to az vecer kdyz prisla pritelka domu. Kdyz mi predemnou prozvonila telefon tak "volany ucastnik je nedostupny" udelal jsem tedy hovor zpet a v ten v pohode probehl a v tu chvili prisli i sms o zmeskanych hovorech. 
Zvlastni je , ze data bezely v pohode jinak by nebezelo whatsapp

Jinak jednase se o novy iPhone 4S vcera koupeny.

Ma nekdo stejnou zkusenost ?Oc se muze jednat? ojedinelej bug?nebo reklamace?

Odesláno

Dnes se mi stala zvlastni vec.

iPhone hlasil cely den plny signal, nabity byl taky,pouzival jsem whatsapp pro komunikaci uplne v pohode, ale od dopoledne se mi nikdo nemohl dovolat.Zjistil jsem to az vecer kdyz prisla pritelka domu. Kdyz mi predemnou prozvonila telefon tak "volany ucastnik je nedostupny" udelal jsem tedy hovor zpet a v ten v pohode probehl a v tu chvili prisli i sms o zmeskanych hovorech.

Zvlastni je , ze data bezely v pohode jinak by nebezelo whatsapp

Jinak jednase se o novy iPhone 4S vcera koupeny.

Ma nekdo stejnou zkusenost ?Oc se muze jednat? ojedinelej bug?nebo reklamace?

Me uz se to dvakrat stalo s petkou ... Hezky postaru restart pomohl ...

Odesláno

Hledam inspiraci cim chranit(jaky cover/bumper?) iPhone 4s

taktez predem diky navrhy,idealne neco s cim mate zkusenost

Koukni na firmu uag. To pozdro je nejlepší, jaké jsem na iphone kdy měl.

Odesláno

Koukni na firmu uag. To pozdro je nejlepší, jaké jsem na iphone kdy měl.

Dobrej tip.

Ještě dodám, že v něm telefon drží jak přilepenej. A i v recenzích píšou, že to je jedno z nej pouzder. Tenkej profil, dobré zpracování a max ochrana. Pak už jen vodotěsné pouzdro od prooflife.

• po 2 týdnech...
Odesláno

kopuil jsem přítelkyni na běhání ipod nano 5 generace a nepřišli jsme na to jak to vypnout. když vypnem zvuk a zamknem horním tlačítkem tak se do rána vybije a když podržímě play a zhasne display tak se taky vybije :-(

m7WSRZBtmMNUVSQWC7b6rtQ.jpg

Odesláno

kopuil jsem přítelkyni na běhání ipod nano 5 generace a nepřišli jsme na to jak to vypnout. když vypnem zvuk a zamknem horním tlačítkem tak se do rána vybije a když podržímě play a zhasne display tak se taky vybije :-(

m7WSRZBtmMNUVSQWC7b6rtQ.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...