Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ono na ipadech obecne je to takovy vyblitejsi nez na iphonu :) na iphonu jsem spokojenej ale ipad mini premejslim ze vratim na sestku :/ 

Odesláno (upraveno)

Jj na iphone to mám od bety 1 a už jsem si zvykl

Tvl jubilejní 1000 příspěvek a takhle ho zahodím :-)

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Ve svém iOS zařízení přejděte do Nastavení ? Obecné a následně zvolte položku Hledání ve Spotlight, kde je možné nastavit takzvaný rozsah hledání. V rozsahu hledání můžete nejen nastavit priority jednotlivých položek systému, které se při vyhledání vašeho dotazu zohlední, ale můžete vypnout veškeré hledání tím, že odznačíte jednotlivé položky v menu Rozsah hledání. Pokud vypnete všechny položky, měli byste pozorovat zrychlení odezvy operačního systému.

To fakt funguje :-) Dík!

Odesláno

Mám dojem, že nějak přestal fungovat update aplikací. App store nabídne nové verze, dám update, nainstalují se, u aktualizovaných vidím "puntík", ale když je spustím, je vše při starém. 

Jinak lexův tip na zrychlení funguje, díky ;)

Odesláno

Za mě teda žádnej zázrak. Ikony jak z Hello Kitty, kalendář strašnej, přílohy v mailech "smotaný" dohromady... Ale asi je to o zvyk. Kvituju snadnej přístup k baterce...

Odesláno

iOS 7 používám od první bety a jsem s ním spokojený jak po grafický stránce tak i rychlostí ovládání na iPhonu 5. Přítelkyně má 4S a tam už je znát, že je systém pomalejší. Nicméně nainstaloval jsem iOS 7 na iPad mini a ten se mi pocitově dost zpomalil. Snad se to ještě v dalších verzích zlepší.

Odesláno

To fakt funguje :-) Dík!

Mám dojem, že nějak přestal fungovat update aplikací. App store nabídne nové verze, dám update, nainstalují se, u aktualizovaných vidím "puntík", ale když je spustím, je vše při starém. 

Jinak lexův tip na zrychlení funguje, díky ;)

To jsem nasel na netu :-), hlavne ze to funguje

Návštěvník YPO
Odesláno

poradí mi někdo jak tu barevnou píčovinu vrátit zpět = na iOS 6

Odesláno

Možno ste si všimli a možno aj nie, app Pages, Numbers, Keynotes, iPhoto, iMovies sú pri príležitosti spustenia iOS7 zadarmo a niekoľké ďalšie majú znížené ceny. Neviete, či tieto applovské app budú free aj naďalej, alebo ide len o časovo obmedzenú akciu?

Odesláno (upraveno)

Mam iPad mini kupeny pred pol rokom a po prechode na iOS7 mam dane aplikacie k dispozicii priamo z AppStore zadarmo.

Edit: update som urobil vcera v noci a dnes rano som nainstaloval pages, numbers a iphoto

Upraveno uživatelem Blinker
Odesláno

Tiez som cital len taketo info. Akurat jedine Hospodarske noviny u nas pisali, ze vramci uvedenia iOS7 bude pravdepodobne casovo obmedzena akcia aj pre starsie zariadenia. V podstate, kedze mi pages aj numbers idu a neplatil som za ne, je to tak. Uz len aby to potvrdil niekto dalsi a je vybavene.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...