Hasňa Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 V 29. 9. 2013 v 17:34, Bedjasson napsal: Já pro sichr grilovací wifi doma taky na noc vypínám, telefony zůstavají všechny v kuchyni a mám zapnuto nerušit od 23:00 do 6:00. Jako by ses proti vysokemu tlaku branil odebranim dvou zrnek soli denne.
F.B. Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Hej, a nedvíha sa Vám z toho iOS7 žalúdok? :-) http://www.zive.sk/novy-ios-7-z-efektov-sa-ludom-dviha-zaludok/sc-3-a-312460/default.aspx F.
lexa Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Nejak me na iPadu mini stvalo pouzivat ho po byte ve futralu,nevynikla jeho stihlost,tak jsem vyrobil z obyc carbon folie cely zada,aby se pri pokladani na stul apod moc neposkrabal,vyrobni naklady skoro nulove,trocha sikovnosti,muze si doma vyrobit kazdy,v jakekoliv barve a skoro zadarmo ;-)
People Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 (upraveno) mna by zaujimalo, kedy sa zacne predaj iphonu 5S v dalsich krajinach. Najma vo Svajciarsku a v CR. Dnes prisla vyplatu a nemam si moznost ho kupit. edit : nieco sa uz deje avsak u iphonu 5C a SVK. http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/lacnejsi-iphone-5c-od-dnes-v-ponuke-o2/sc-4-a-1132331/default.aspx Upraveno 30. září 2013 uživatelem People
People Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 tak od zajtra je dostupny aj vo svajciarsku, oblubeny eshop ma na sklade cierne verzie vo vsetkych kapacitach. ale cana 950CHF je fakt mimo. Vezmem na pausal.
BrotHell Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 V 30. 9. 2013 v 11:14, lexa napsal: Nejak me na iPadu mini stvalo pouzivat ho po byte ve futralu,nevynikla jeho stihlost,tak jsem vyrobil z obyc carbon folie cely zada,aby se pri pokladani na stul apod moc neposkrabal,vyrobni naklady skoro nulove,trocha sikovnosti,muze si doma vyrobit kazdy,v jakekoliv barve a skoro zadarmo ;-)To vypadá dobře
Pavlucha Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 V 30. 9. 2013 v 11:14, lexa napsal: Nejak me na iPadu mini stvalo pouzivat ho po byte ve futralu,nevynikla jeho stihlost,tak jsem vyrobil z obyc carbon folie cely zada,aby se pri pokladani na stul apod moc neposkrabal,vyrobni naklady skoro nulove,trocha sikovnosti,muze si doma vyrobit kazdy,v jakekoliv barve a skoro zadarmo ;-)Hele, to je slušná práce! Co je to za fólii?
lexa Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V 30. 9. 2013 v 19:38, Pavlucha napsal: Hele, to je slušná práce! Co je to za fólii?3D carbon - koupeno v Praze v Sapě, vyroba china, co se pouziva treba na doplnky v aute, po nahřani fenem lze velmi dobre tvarovat, prodavaj ji v spouste rozmerech, barvach, co sem kupoval ja cca 2x1.5 m za 400,-
Pavlucha Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V 1. 10. 2013 v 4:16, lexa napsal: 3D carbon - koupeno v Praze v Sapě, vyroba china, co se pouziva treba na doplnky v aute, po nahřani fenem lze velmi dobre tvarovat, prodavaj ji v spouste rozmerech, barvach, co sem kupoval ja cca 2x1.5 m za 400,-Super, díky.Lepil jsi to na vodu nebo nasucho?
zid Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V 1. 10. 2013 v 7:23, Pavlucha napsal: Super, díky.Lepil jsi to na vodu nebo nasucho?to se lepi na sucho.
lexa Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V 1. 10. 2013 v 7:23, Pavlucha napsal: Super, díky.Lepil jsi to na vodu nebo nasucho? nasucho, ta 3D je tlustejsi nez normalni, da se s ni dobre manipulovat, ty kraje to pak chce nahrat obyc fenem, ona pak ztvrdne a pohoda, jelikoz ta folie je fakt levna , tak si cvicne udelas jednu, uvidis jak to kde sedi, pridas nebo ustrihnes. Neni na tom nic :-)
adamo Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Poslední dobou mám občas problémy s baterkou v iPhone 4S. Telefon se vypíná ikdyž má třeba ještě 20 nebo i 50%. Přítelkyně hlásí stejný problém na svém iP 5. Oba telefony jsou cca rok staré. Začal jsem to pozorovat az u iOS7. Má někdo podobný problém?
montemar Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 iphone 5 64gb : ios 7.o.2.. pozoruju jiste rozdily oproti ios 6... internetove stranky v prohlizeci zamrzaji, nebo se nacitaji neuplne stranky... sam od sebe se zapina bluetooth, obcas zamrzne cely telefon.. baterka nekdy mizi zavratnou rychlosti, jindy vydrzi den a pul pri zhruba stale stejnem pouzivani... .. za mne zatim spise mirne zklamani
Pavlucha Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 (upraveno) Povypínal jsi automatické aktualizace a podobný pitomosti?Ten bluetooth jsem zaregistroval taky. Upraveno 2. října 2013 uživatelem Pavlucha
montemar Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 jasne, aktualizace mam vypnuty davno. ten blutak je divnej.. no aspon, ze nejsem sam..
quest987 Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Na iphone 4S ios:7.0 občas mi "spadne" aplikace fotoaparátu. Udělám snímek, ale fotka se neuloží, obrazovka z černá a skočí to do homescreenu. Když pak vlezu do galerky tak foto není uloženo.
jacob Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Problémy s bluetooth, který si žije svůj život potvrzuji. Pokud mi iPhone 5 s iOS 6 vydržel nabitý nějakých 12 až 14 hodin, tak iOS 7 je na tom hůře - cca 8 hodin. Moje partnerka po nějakých pěti letech opustila Apple a předevčírem si koupila XPERIA Z1. Pokud někomu nevadí velikost (5 palců display), tak bych se toho vůbec nebál. To, že je telefon krásně štíhlý a přitom vodotěsný (metr a půl nebo dva) je super! Full HD display a jeho barevnost je v přímém srovnání s iPhone 5 o dost výše. Takže tak :-).
ladisu Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Přátelé, k narozeninám jsem dostal příslib Iphone 5s. Prý ho bude prodávat Alza od listopadu, ale nedaří se mi sehnat nějaké (vlastně jakékoli) info o event objednávkách, cenách... Můžete se podělit? Děkuji.
Slim_brno Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Dnešní info z iStyle (Brno): když to půjde dobře, budou v prosinci...
m.n. Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 Letos bude zřejmě silný nedostatek. Já kupuji vždy hned první den, kdy se spustí objednávky a letos nás trochu vypekli. Na předchozích Keynote řekli, kdy bude možno objednávat, loni tedy začátkem října, objednal jsem na apple.cz pár minut po spuštění objednávek a telefon dorazil cca za 4 týdny, letos žádné datum neřekli, jen stručně oznámili, že "Fall 2013", takže si myslím, že do konce tohoto měsíce půjde objednat oficiálně na apple.cz a doručení tak konec listopadu. Alza, iStyle a další překupníci bych skutečně tipoval na ten prosinec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se