Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...stridam pouzdra dve. UAG a belkin. protoze i u sebelepe utesneneho pouzdra se nejaky ten prach dovnitr dostane. je fakt, ze "neobleceny" phone je nesrovnatelne elegantnejsi, ale davam pouzdro hlavne proto, ze holy telefon mi v ruce desne klouze. bonusem je absence skrabancu, at uz rozlestitelnych nebo nerozlestitelnych, coz mi u prodeje stareho iph 4 zvedlo vykupni cenu o litr czk.

Odesláno (upraveno)

A na kolik te prisly ty ruzne obaly? :) Mam sice Samsungy, ale od dob, kdy se zacaly na telefony davat poradna skla, tak zadne folie a obaly neresim. A nikdy zadny skrabanec. Naposledy na to trpelo MDA Vario.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Tak samozrejme, pokud nosis telefon v kapse kde jsou klice apod., tak se da ocekavat, ze schyta skrabanec. Ja nosim blbosti v druhe kapse.

Odesláno

nasca, no, uag me vysel prave na ten litrik :) .. ale je to taky o pocitu... rad se o veci staram, aby vypadaly furt jako nove... hodinky, boty, hrnce....(jen u aut mi to moc nejde, a nevim proc :D )

Odesláno

Tak to jej po roce radeji o litr levneji prodam, nez abych ho v necem nosil.. Ja o telefon pecuji tak, ze byva v kapse nanejvys s cistym papirovym kapesnikem. 

Odesláno

Já používm ultratenký gumový 100% průhledný silikon za pár korun. Měl jsem doma nějaké armor pouzdra ale hrozně mě vadilo že zvětšujout telefon. 

BTW: jednou jsem z číny vzal 1 kus Slimarmoru od spigenu. Vyšel na desetinu toho co stojí originál na alze. Zajímavé bylo to, že pasoval úplně skvělě, v balení bylo vše co u originálu a zpracování bylo taktéž supr. Až by člověk řekl, že nejde o fake... 

Odesláno

Proti gustu zadny disputat ... ja mozna nesikovne rikam jen svuj nazor ... 

...no já nevím, ale telefon mi v poměrně subtilním obalu normálně funguje a na letním pouzdru mám otvírák na pivko. Obal je černý, foun je taky černý a teď mi řekni ty nějaký důvod, proč by v obalu neměl být. Zvláště když jsem popsal, proč ho tam mám. Navíc se blíží výměna a dcerka bude mít radost, že nedostane dojebaný foun. Navíc je alespoň nenápadný před lapky, závistivci a militantními Hasňandroiďáky.

Odesláno

Nikdy jsem nepoužíval folie,nikdo mi nevymluví,že ten telefon nejlíp funguje bez toho.Nosím ho v koženým pouzdru a jen vytáhnu a používám ho tak jak je.

Odesláno

Cez vianoce som sa stal hrdým vlastníkom ipodu nano 7 generácie ale akosi je na slovenskom trhu absencia poriadnych krytov, som rád za každý nápad.

P.s. rád by som len kryty s klipsnou :)

Odesláno

Mam iphone 5S, odomykanie heslom, alebo odtlackom prsta, nosievam ho v nohaviach v prednom pravom vrecku, displejom k telu :) dnes po 3 hodinach v praci a mi z nohavic sa ozvalo po 100metroch odbocte vpravo.  :frusty:

ako je mozne, ze sa mi telefon sam odblokuje? Uz sa mi to parkrat stalo a ma to pekne serie. 

Odesláno

Zdravím všechny uživatele jablečných strojů, mám dotaz jaké používáte obaly/kryty na iPad Airu

Origo kozeny case od Apple...

Odesláno (upraveno)

2People: Napiš do Apple, postěžuj si a třeba jednou vydají update blokující pro 5S všechny "Slide to open"... nejspíš v té plandající kapse přeslechls hovor, nebo Ti do ní přišla SMSka a nebo jiná nablblá notifikace, při jejímž zobrazení ti ta noha po displeji udělala příslušné gesto. Když ta kapsa bude pro změnu těsná, při probuzení se kapacitní dotyková plocha zrekalibruje na vodivost připlesklé nohy - a i když ten hovor uslyšíš, nebudeš jej schopný kvůli displeji nereagujícímu nereagující na prst přijmout. Vítej v dotykovém světě bez vyhrazených tlačítek... osobně mám vyzkoušené řešení "displej od těla" (když si vzpomenu) a nebo kapsa nad tlustší vrstvou hader.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Zdravím všechny uživatele jablečných strojů, mám dotaz jaké používáte obaly/kryty na iPad Airu

Také mám kožený smart case od apple. Díky zatím mizerné nabídce od ostatních výrobců není nic lepšího. Mohu srovnávat s plastovou obdobou pro samsung galaxy note 10.1 a ten od apple je fakt luxusní futrálek - peřinka. Chybí mi tam ale jeden magnet na uchycení předního krytu na zadní straně v rozvinuté poloze. 

Láká mne uchycení tabletu v místě palubní desky automobilu (možná i na přední sklo) pro účel navigace atp. Prosím o info, co používáte a co funguje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...