dubon Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Nejlepe jeste pred exportem zkrivkovat texty protoze nekdy byva lapsus mezi pismem uzivanym ve windows vers. Mac.
Radek124 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Kromě AI a EPS (obojí občas zlobí - protože Corel) by mělo být pro export těch malůvek použitelné i standardní PDF-A, případně PDF s převodem textu na křivky. Kdyby nejhůř, PDF-A jde otevřít, prohlídnout a vykopírovat na libovolné platformě.Použité fonty jde přenést a nainstalovat i samostatně, záleží na dotyčných jestli se hodlají zalamovat s licenčními podmínkami.Problém je, že podklady v CDR nejčastěji přijdou od joudy, co ani netuší v jaké verzi toho dreka to bylo dělané, export do PDF neuznává a banality jako fonty neřeší, protože všechno smolí v Arialu...
kulix Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Vice znali,Prosim jak dostanu kontakty z jabka (z itunes) do androidu?? Mlada se zblaznila, koupila si samsung..;(
quest987 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Vice znali,Prosim jak dostanu kontakty z jabka (z itunes) do androidu?? Mlada se zblaznila, koupila si samsung..;(udělal by jsme to takto: Přihlásit se na icloud.compoložka kontakty - vybrat všechny kliknout na takové ozubené kolo (v levem dolním rohu) tam dát export vytvoří se soubor s kontakty ten pak otevřív telefonu, nebo pokud používá gmail tak je nahrát do gmailu a telefon je sám zasychronizuje
shotik Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 ja bych ji spis rekl ze si je bude muset opsat rucne ) treba nakluse zpet k jablku _.)
kulix Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Ukladam to na pc, takze ten soubor mam v pc.. Zkusim to pres ten gmail..Jeste je nejaka moznost?Ja jsem ji varoval, ruco fuco to jisti..
Exiztence Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Posli ten soubor na mail a prilohu otevri v telefonu.
kulix Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Nejak mi to nejde natahnout ty kontakty..;(
Radek124 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Alternativa je půjčit si počítadlo s OSX, tam si založit účty na gmail i icloud - a přímo v aplikaci Kontaky tažením myší přesunout co je kam potřeba... PS: A tady je obrázkový návod na přenos pomocí webového iCloudu. Upraveno 20. března 2014 uživatelem Radek124
adamo Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Pánové máte zkušenosti s výměnou baterie v iPhone 4S nebo jiném? Už z toho ztrácím nervy, ale výměny se bojím. Všude se píše, že mění za originál, ceny kolem 700-800Kč s výměnou, ale jsem asi moc podezíravý. A nechci šunt, který na tom bude za půl roku hůř než teď moje originální.
adamo Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Synchronizace kontaktů z gmailu funguje na iphone perfektně, používám to. Jenom si už nepamatuju jak jsem je tam kdysi dávno nahrával...
jartop Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Pánové máte zkušenosti s výměnou baterie v iPhone 4S nebo jiném? Už z toho ztrácím nervy, ale výměny se bojím. Všude se píše, že mění za originál, ceny kolem 700-800Kč s výměnou, ale jsem asi moc podezíravý. A nechci šunt, který na tom bude za půl roku hůř než teď moje originální.Menil jsem kolegovi v iP4 a v pohode. Vymena za par minut a je spokojeny...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 (upraveno) Pánové máte zkušenosti s výměnou baterie v iPhone 4S nebo jiném? Už z toho ztrácím nervy, ale výměny se bojím. Všude se píše, že mění za originál, ceny kolem 700-800Kč s výměnou, ale jsem asi moc podezíravý. A nechci šunt, který na tom bude za půl roku hůř než teď moje originální.vypadá to celkem snadně *za 340 si to vyměníš sám http://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-775/baterie-pro-apple-iphone-4-li-pol-3-7v-1420mah.html Upraveno 22. března 2014 uživatelem YPO
adamo Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Díky, ze sunnysoftu by to snad mohlo být ok. Z výměny nemám strach, spíš se bojím kvality baterie...
Cyber Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Díky, ze sunnysoftu by to snad mohlo být ok. Z výměny nemám strach, spíš se bojím kvality baterie... Sunnysoft nabizi i jednu baterii s vetsi kapacitou nez je u puvodni zabudovane baterie. Vymena je otazkou 10 minut i pro nesiku. Kvality se neboj.
exBURN Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 v EW ipad mini za 5777,- docela dobrá cena.
decebal Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Cena jo, ale 16giga je málo.
exBURN Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 jasný, pro mě je to třeba až až :-)
adamo Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Škoda, že nemají i nějakou 3G verzi za podobně hezkou cenu.
montemar Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 a ja rikam, ze az bude umet mini telefonovat, bude to dokonale zarizeni... dnes jsem videl chlapka, kterej volal ze stroje velikosti 10" a vubec to nevypadalo divne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se