Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepe jeste pred exportem zkrivkovat texty protoze nekdy byva lapsus mezi pismem uzivanym ve windows vers. Mac.

Odesláno

Kromě AI a EPS (obojí občas zlobí - protože Corel) by mělo být pro export těch malůvek použitelné i standardní PDF-A, případně PDF s převodem textu na křivky. Kdyby nejhůř, PDF-A jde otevřít, prohlídnout a vykopírovat na libovolné platformě.

Použité fonty jde přenést a nainstalovat i samostatně, záleží na dotyčných jestli se hodlají zalamovat s licenčními podmínkami.

Problém je, že podklady v CDR nejčastěji přijdou od joudy, co ani netuší v jaké verzi toho dreka to bylo dělané, export do PDF neuznává a banality jako fonty neřeší, protože všechno smolí v Arialu...

Odesláno

Vice znali,

Prosim jak dostanu kontakty z jabka (z itunes) do androidu?? Mlada se zblaznila, koupila si samsung..;(

udělal by jsme to takto:

Přihlásit se na icloud.com

položka kontakty - vybrat všechny 

kliknout na takové ozubené kolo (v levem dolním rohu) tam dát export

vytvoří se soubor s kontakty ten pak otevřív telefonu, nebo pokud používá gmail tak je nahrát do gmailu a telefon je sám zasychronizuje

Odesláno (upraveno)

Alternativa je půjčit si počítadlo s OSX, tam si založit účty na gmail i icloud - a přímo v aplikaci Kontaky tažením myší přesunout co je kam potřeba...

PS: A tady je obrázkový návod na přenos pomocí webového iCloudu.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Pánové máte zkušenosti s výměnou baterie v iPhone 4S nebo jiném? Už z toho ztrácím nervy, ale výměny se bojím. Všude se píše, že mění za originál, ceny kolem 700-800Kč s výměnou, ale jsem asi moc podezíravý. A nechci šunt, který na tom bude za půl roku hůř než teď moje originální.

Odesláno

Pánové máte zkušenosti s výměnou baterie v iPhone 4S nebo jiném? Už z toho ztrácím nervy, ale výměny se bojím. Všude se píše, že mění za originál, ceny kolem 700-800Kč s výměnou, ale jsem asi moc podezíravý. A nechci šunt, který na tom bude za půl roku hůř než teď moje originální.

Menil jsem kolegovi v iP4 a v pohode. Vymena za par minut a je spokojeny...

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

vypadá to celkem snadně

*za 340 si to vyměníš sám http://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-775/baterie-pro-apple-iphone-4-li-pol-3-7v-1420mah.html

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Díky, ze sunnysoftu by to snad mohlo být ok. Z výměny nemám strach,  spíš se bojím kvality baterie... 

Sunnysoft nabizi i jednu baterii s vetsi kapacitou nez je u puvodni zabudovane baterie. Vymena je otazkou 10 minut i pro nesiku. Kvality se neboj.

Odesláno

a ja rikam, ze az bude umet mini telefonovat, bude to dokonale zarizeni... dnes jsem videl chlapka, kterej volal ze stroje velikosti 10" a vubec to nevypadalo divne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...