IzTaPa Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 ze by uz konecne nastal cas upgradovat muj mid-2009 macbook pro?http://gigaom.com/2014/07/29/apples-retina-macbook-pros-get-updates-with-doubled-ram-and-slightly-faster-processors/?utm_source=GeneralUsers&utm_campaign=553e5e8d25-c:apld:07-29&utm_medium=email&utm_term=0_1dd83065c6-553e5e8d25-98995243 Apple updated its Retina MacBook Pro line on Tuesday, changing the processors in every model and adding a few new built-to order options. There are new Haswell processors in both the 13-inch and 15-inch models as well as price cuts for selected models. The 15-inch model is now packing a 2.2GHz chip and the high-end stock version comes with a 2.5GHz Intel processor. The more expensive stock rMBP ? the closest thing Apple has to a professional mobile workstation ? received a price cut from $2600 to $2500. Both 15-inch rMBPs now come with 16GB of RAM, but unfortunately, the built-in graphics card is still the NVIDIA GeForce 750M, a disappointment for those hoping for an update to the GeForce 800M. Apple also added two new built-to-order upgrades for those looking to max their machines out: an option for a 1TB SSD ? costing an extra $500 ? and an optional upgrade to a 2.8GHz Intel Core i7. The 13-inch model now comes with a 2.6GHz Haswell processor in two of the three factory stock models, with a 2.8GHz Intel chip in the most expensive stock model. The entry level 13-inch rMBP has been bumped up to 8GB of RAM, instead of 4GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 to nemusis koukat daleko. na apple.cz jiz jsou v nabidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Taky jsem si hnedka rikal ze bych upgradnul (mam taky mbpro 09) ale nějak se k tomu stále nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 ja koupil pred trema nedelema 8/256 a jsem spokojenej. Ted to akorat zdrazili a to mi za 200mhz nestoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 V 28. 7. 2014 v 13:17, bassman napsal: Myslíte, že má cenu vyměnit iPad 2 za iPad Air (mám možnost koupit novej s 20% slevou), nebo počkat, co z nich vyleze na podzim?Pokud jsi to vydržel tak dlouho s Ipadem 2, tak bych vydržel do podzimu, to bude za tři měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 V 29. 7. 2014 v 18:54, gorlo napsal: Pokud jsi to vydržel tak dlouho s Ipadem 2, tak bych vydržel do podzimu, to bude za tři měsíce.Vyhodnotil jsem to stejne... Je to ekonomicke, ekologicke a snad i logicke reseni iPad 2 porad beha jak ciperka, retina je mozna fajn, ale ne nezbytna, siri nepouzivam a tech 200g navic snad taky utahnu... (Kde jsou ty casy, kdy jsem tahal na zadech 15" ntb i se zdrojem... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 V 29. 7. 2014 v 13:01, montemar napsal: hral negdo tuhle blbost? nemuzu se zaboha dostat na 120/min 252 na čas a 310 na tahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) V 30. 7. 2014 v 8:31, the MJ napsal: 252 na čas a 310 na tahy tvl.. tak to jsem lempl.. ja nejvic 144.. edt.: ale hral jsem na iphone, na ipadu mozna pude lip Upraveno 30. července 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 montemar: hraju taky na iphonu )) nesvadej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) V 30. 7. 2014 v 8:46, montemar napsal: tvl.. tak to jsem lempl.. ja nejvic 144.. edt.: ale hral jsem na iphone, na ipadu mozna pude lipna ajpiku musis delat dlouhy tahy ktery te obiraj o cas. :-)ja vetsinou hraju na telefonu. S ajpikem se mi na zachod chodit nechce Upraveno 30. července 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) Zkouší někdo betu Yosemite. Stabilita? Upraveno 30. července 2014 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) Pár postů zpět píšu, že já. Stabilní to v rámci možností je, zabugované ale taky. Mám trochu problém se Safari, při otevření nového panelu neskočí kurzor do adresového řádku a musím tam buď manuálně kliknout nebo zmáčknout cmd+L, abych mohl psát adresu nebo hledaný výraz. Z aplikací mi nejde spustit akorát 1Password, který používám na hesla, resp. asi by šel, ale plugin 1Password Mini nespolupracuje s Yosemitem a shodí mi velkou aplikaci než se vůbec spustí. Volání přes iPhone z Macbooku mi funguje oběma směry, SMS jdou pouze přijímat, odesílat mi zatím nejde. Sem tam (tak jednou denně) nějaká appka spadne, naposled asi před hodinou Připomínky. Mail s pěti účty a desetitisíci zpráv funguje dobře. Office 2011 funguje dobře, applovský kancelářský balík nevím, nepoužívám. Power-userům bych přechod zatím asi nedoporučil, já si pro práci vystačím s mailem, safari a excelem, takže o přechodu zpět neuvažuji, umím s tou betou fungovat a neomezuje mě. Až to bude 100% funkční, bude to paráda, ta spolupráce s iOS8 mě hodně baví. Upraveno 30. července 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 V 28. 7. 2014 v 13:17, bassman napsal: Myslíte, že má cenu vyměnit iPad 2 za iPad Air (mám možnost koupit novej s 20% slevou), nebo počkat, co z nich vyleze na podzim? Ja som vymenil teraz iPar Retina s 30pin konektorom za air a nelutujem, vykon super a bude mu stacit este par rokov, aj stary iPad mi este stacil, ale uz ho zacal pouzivat syn a ja som chcel 32GB LTE ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Chlapi, poradte, prosim....Mam 5S a od vcerejska mi jako zvukovy vystup visi "sluchatka", namisto normalniho reproduktoru.Abych slysel hovor, musim tam bud sluchatka vrazit, nebo prepnout na hlasity reproduktor, nebo jit do auto - HF Parrot take funguje normalne. Jen ten normalni zvuk ne.... Vypnuti - zapnuti nepomaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 zkus parkrat zastrcit a vyndat sluchadla z konektoru. Muze tam byt nějaky bordel . Me to pomohlo jendou na starem 3gs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 V 4. 8. 2014 v 6:49, shotik napsal: zkus parkrat zastrcit a vyndat sluchadla z konektoru. Muze tam byt nějaky bordel . Me to pomohlo jendou na starem 3gsSuper, shotiku, diky! Vono to fakt pomohlo - sluchatka v kompinaci s paratkem, neco z toho vypadlo a uz to jede! Dikes! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Tak som konecne vymenil starú 17ku (mid2010) za novú 15ku (Retina Display/ Quad-core i7 2.5GHz/ 16GB/ 512GB flash/ Iris Pro Graphics/ GeForce GT 750M 2GB). Trochu som mal obavy pred mensim displejom, ale boli zbytocne. A na ceste uz je aj mStand od Raindesign... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 upssssss, ta vymena asi zozrala financi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Jaem: na co je ten mstand dobrý? Není užitečnější spíš třeba HengeDock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 V 7. 8. 2014 v 11:13, m.n. napsal: Jaem: na co je ten mstand dobrý? Není užitečnější spíš třeba HengeDock?U hengedocku nemůžeš využít notebook jako 2. monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se