Van Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Už jste vyzkoušeli? http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/10/07/cycloramic-iphone-6-uz-je-itunes-app-store-jedine-potrebujete-je-nabijecka/Pětka na skle funguje perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Mě jabko začíná dobře točit. Tapatalk padá a sám zavírá obrázky. Safari padá, včeea jsem hrál fifu a spadla.... Není to často ale dříve to nebívalo vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Jako OSX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Ten naštěsí ne. 5S s ios 8.0.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Tam mi nic nepadá na 4S a pokud si dobře pamatuju Safari ani jednou, nějaký SW ano, ale to je spiš věc výrobce aplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Když už se tady porovnávala výdrž při slabším používání, tak tady je 4S na iOS8, který jsem tam zkušebně narval, abych zjistil, co to Apple zase spáchal. Jsem v místě s mizerným signálem, takže by na kvalitnějším signálu byl výsledek lepší. Vypnul jsem Bluetooth, aby to bylo srovnatelné, v poslední době ho používám jen občas. Pro porovnání Nokie 301 jsem nabíjel v pátek ráno, teď má 40%, většina hovorů jde přes ni v průměru 0.5 hod. denně (teď volám méně cca 10 hod měsíčně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Sou nejake informace kdy budou mit cz operátoři iP6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Sou nejake informace kdy budou mit cz operátoři iP6?Okolo dvacateho rijna pocitej Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Jinak na IP5 je celkem take znat spomaleni po upgrade na IOS8.02, na ipad2 to radsi nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Player Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Nemáte náhodou někdo na prodej iPhone 5S 32GB s iOS 7xx v dobrém stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Jinak na IP5 je celkem take znat spomaleni po upgrade na IOS8.02, na ipad2 to radsi nedam. No na 4S je to znát dost, i vzhledem k tomu že má benchmark 3x horší než 5S. Předpokládám, že to Apple udělal schválně, aby donutil uživatele změnit HW, to není problém zpomalit chod jádra v závislosti na telefonu. Mimo jiné to i rychle pojistil http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/09/27/apple-uz-prestal-podpisovat-ios-7-1-2-ked-updatujete-ios-8-uz-sa-nemozete-vratit/ Upraveno 8. října 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Hlavně jsou kluci šikovní - aktualizuju ipad mini retina na IOS 8 a píše mi to čas co zbývá 28 hodin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Hlavně jsou kluci šikovní - aktualizuju ipad mini retina na IOS 8 a píše mi to čas co zbývá 28 hodin....Dávají ti čas na rozmyšlenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Dodělal jsem test výdrže 4s a iOS 8, kdy po většinu času je telefon na WiFi. Přemýšlel jsem proč iOS 8 je na tom s výdrží lépe než iOS 7 a jediné co mě napadá je, že ve sleep modu vypíná WiFi a 3G apod. a tak se stahují docela mizerně emaily. Např. ráno, když brobudím telefon ze sleep modu, tak se teprve začnou stahovat emaily odeslané před 6 hodinami, iOS 7 měl všechno za celou noc ráno postahované. V porovnání s iPhone 6 a iOS 8 naznačuje, co všichni říkají, žádný velký "objev" Apple ven neposlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Prosím zkušenější o radu. Nainstaloval jsem si pracovni e-mail na iP4 (IMAP). Vše je OK dokud jsem na wifi v práci. Jakmile zkusím stáhnout poštu přes jinou wifi (třeba doma) nebo přes 3G, telefon se chvíli snaží a pak napíše, že poštu nelze přijmout, poštovní server mail.xxxx.cz nereaguje. Co dělám špatně?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Mail server, ktery tam mas nastaven, je asi videt pouze ve vasi firemni site a ne z venkovniho internetu. Zkus se zeptat adminu na adresu serveru ktera je dostupna odevsad. Prosím zkušenější o radu. Nainstaloval jsem si pracovni e-mail na iP4 (IMAP). Vše je OK dokud jsem na wifi v práci. Jakmile zkusím stáhnout poštu přes jinou wifi (třeba doma) nebo přes 3G, telefon se chvíli snaží a pak napíše, že poštu nelze přijmout, poštovní server mail.xxxx.cz nereaguje. Co dělám špatně?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Diky, musí byt videt odevšad protože ten mailovy ucet mi v pohode bezi na tabletu i na PC doma. Ta zrada bude nekde jinde .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Možná tam, že Váš mail server přijímá jen přístupy z povolených IP adres, což je obvykle nastaveno na IP mobilních operátorů a vnitrofiremní sítě.Řešení: stabilní veřejná IP adresa dlmácího providera a pak výjimka - dodání této adresy do seznamu povolených na Vašem IT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 2Klokan: Zkontroluj si jestli na domácím PC nemáš (možná na rozdíl od práce) zapnuté SSL + na kterém portu funguje (993?) a s jakým způsobem kontroly hesla funguje. Někteří klienti to při zakládání účtu autodetekují, v iOS to bývá potřeba upřesnit ručně - nejen pro příchozí, ale i pro odchozí poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 vydrz stale slabota ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se