Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Akorát mě teď celkem trápí ta dostupnost. 64GB bude děsně málo kusů na prodej a zase hrotit to 128 GB se mě nechce. Ikdyž iPhone by asi nešel jako Time Capsule že? :D

Ne že bych byl tak nedočkavý, ale 5S už je fuč, mám pučenou 5, ale žena se už po ní dívá a bude mi nejspíš o víkendu odebrána a jak vidím ten tlačítkový sonyericsson tak se mě dělaj pupínky :D

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já objednal taky na 4 místech, ale operátoři nebudou 64 GB mít skoro vůbec, alza začne prodej v Praze a pak co zbyde pošle nám do Brna a v iStyle mi ti kikoti taky neřekli zda tam bude 64 GB. Jedinné tak mi kámoš vedoucí jedné pobočky slíbil že mu má dojít JEDINNÁ 64GB silver a že mi ji blokne ale bůh ví co mu dojde. Kdyby aspoň byla šance třeba po víkendu ale u 5S byla snad další dodávka někdy v půlce listopadu a to prostě nejde :)

Odkaz ke komentáři

Vy s tím naděláte, za pár týdnů těch hliníkových krámů budou plné obchody - a ne jenom bídných 16GB. 

Kdybyste místo nedůstojného šaškování ve frontě radši vyrazili na pivko, ušetřili byste si nachlazení  :drunk:

PS: Koukám že půlku mého problému se EasySIMBLem v Yosemite už autor SafariStand včera vyřešil sám, teď ještě odrbat kontrolu verze v SafariGestures a můžu pomalu začít zvažovat upgrade...

Odkaz ke komentáři

:D :D

Co se chechtas nad větou vytrženou z kontextu? Není to slušné. Pokud mam 5 krámu od apple a chci mega vyber aplikaci, jdu k Apple. Pokud sem pred duchodem, chci kvalitni dotykac, ale nevadí mi, ze appky se primárně dělají na ios a Android, navic nemam nic dalšího z jablek, koupím WP. Pokud mam zálibu v tuneni a trávení času údržbou a čtením internetových for, pořídim Android v cele paletě hw variant. Rozhodne svým rodičům, kteří maji počítač jen v praci, tlačit Androida, zkoumat který je jeste za rozumny peníz ale uz běhá hladce, a pak trávit večery jako helpdesk.

Odkaz ke komentáři

Ty kecy o tuneni, údržbě, lagovani a helpdesku jsou kecy. Zamrznul jsi v roce jedna. Mimochodem poslední dobou se tu řeší hlavně problémy po updatech iOS. Není to prostě tak černo-bílé, jak to podáváš. A ten smích nad vyjádřením, že WP je pro nenáročné staré lidi je na místě.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Rok jedna?

Kolem počítačů se motám imrvére bezmála 30 let - a jestli tendence přecházet na jabko u lidí co znám mívají nějaký důvod, pak jím (kromě zvědavosti a designu) bývá právě dlouholetá frustrace z každodenního používání Mrkvosoftích okenic&opic, lagování od "antivirů", nekonečné a nic neřešící updaty, tunění a "administrace" kde čeho jen aby se s tím vůbec dalo žít bez rizika duševního onemocnění - přičemž schizofrenie "ModernUI" desktopových osmiček byla jen posledním hřebíčkem do rakvičky.

Spousta z nás v minulé dekádě zažila i nekonečnou stylusovou agónii Windows CE/Mobile, které byly dle placené propagandy kupodivu "vždycky nejlepší a nejkompatibilnější" (aneb synergický efekt + vendor lock)...

Obávám se že pro většinu z nás úspěšně vyléčených kecy typu "mobilní Windows nejsou tak zlé, vlastně jsou už docela skvělé" vyzní asi stejně masochisticky, jako dobrozdání "mít vlastní kotel v pekle není až tak špatné, hlavně teď na zimu!".

A když už se tu konstatuje že urejpaní useři na internetu "řeší problémy" po každoročních Major updatech iOS, pak dlužno doplnit i fakt že většina záserů a nekompatibilit zde bývá ke všeobecné spokojenosti vyřešená už během prvních pár týdnů - takže "update utrpí" jen nedočkaví frikulíni a s řešením problémů netřeba čekat roky na "možná už příští" placený upgrade. 

PS: Pro "nenáročné staré lidi" (testováno na vlastních rodičích) je z moderních mobilních systémů nejsrozumitelnější iOS5-6, kde tlačítko ještě vypadalo jako tlačítko a ne jako zapomenutej titulek...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...