Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak co se business cards readers tyka, vybral jsem podle hodnoceni z odkazu Maxmilliana tu prvni, dobre hodnocenou aplikaci ($5,99), tedy BCR Plus.

Prave to zkousim a funguje to velmi dobre.

Diky za rady

Odesláno (upraveno)

2Adamo, Jartop: Nastavení ? Pošta, Kontakty, Kalendáře ? Položka "Podpora pásma" (v sekci Kalendáře skoro dole).

Ale jako kalendář používám zásadně Week Cal, ořezaný výchozí kalendář (nemluvě o bílém ksindlu z iOS7+) se s tím ani nehodí porovnávat...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Upradoval jsem 4S na 8.1.2. Nebyl to asi dobrý nápad, ale už je to tam. Nicméně se mi v kalendáři začal u událostí zobrazovat čas GMT. Setkal se s tím někdo? Nedaří se mi toho zbavit. Kalendáře synchronizované s gmailem, jiné nepoužívám, takže nemám jak vyzkoušet jestli je to tím.

Zkus si procist tohle ... https://discussions.apple.com/thread/6548616

Cituji napriklad "Mine was doing the same thing. The Apple webpage, (iCloud: Change your calendar?s time zone) said to login to your icloud.com account and to check your time zone on there. I just logged into my icloud account, changed my time zone to the correct time zone and the issue is now gone! No other changes were made on the phone. Hope this helps."

Nevim, jak to spolu souvisi, ale je tam par lidi, kterym to pomohlo. Nicmene se mi nechce cist cele to vlakno dokonce, takze to necham uz na tobe ;)

Odesláno (upraveno)

dnes je pozitivny dnes. Rozsiril som ramku v mac mini na 10GB. Masina je ovela rychlejsia.

Kupil som si novy obal, extra bateriu a drziak do auta pre iphone. 

http://www.logitech.com/de-ch/product/case-drive

este potrebujem kupit SSD, ale vobec sa v nich nevyznam. Netusim ci je lepsie kupit MLC alebo TLC.  Mam vyhliaduty nejaky samsung 840 alebo 850. Starsi alebo novsi , rada basic alebo evo. 120 alebo 240GB.

ach jaj

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Já zrovna řeším koupě nového notebooku, sice s win8 ale taky plánuji dokoupit SSD a zatím to vypadá na 250Gb Samsung Evo 840. Podle recenzí a co jsem vyčetl, tak je spolehlivý a rychlý.

Odesláno

Já se tu musím trošku zaradovat :) po pár letech co jsem opustil od iPhonu a trpěl jsem hrůzostrašnou konektivitou mezi telefonem a MACem už mám konečně opět celou jablečnou rodinu a opět zažívám ten skvělý pocit, jak to spolu všechno krásně funguje  :clap:

Odesláno

Kluci, já už se tak nějak nemůžu dočkat těch jejich hodinek.. Netvrdím, že si je hned poletím koupit, ale jsem fakt zvědavej, s čím přindou, v době skoro dokonalých fitness náramků..

Odesláno

2People: Na TLC s pochybnou životností (do které ťamťung s chutí zakalkuluje i nesmysl, že "větší kapacita se bude pomaleji plnit") a nějaké prcky  (u kterých každá ušetřená stovka bude brzo mrzet) se hned zkraje vyprdni - a kup si 240GB Intel 530, dokud se ještě nějaké dají koupit. 

Odesláno

dnes je pozitivny dnes. Rozsiril som ramku v mac mini na 10GB. Masina je ovela rychlejsia.

Kupil som si novy obal, extra bateriu a drziak do auta pre iphone. 

http://www.logitech.com/de-ch/product/case-drive

este potrebujem kupit SSD, ale vobec sa v nich nevyznam. Netusim ci je lepsie kupit MLC alebo TLC.  Mam vyhliaduty nejaky samsung 840 alebo 850. Starsi alebo novsi , rada basic alebo evo. 120 alebo 240GB.

ach jaj

Na Samsung bych se vyprdl. doporučuji vybírat z Crucial, Toshiba ? Marvell, Sandisk a Intel. Osobně bych šel asi do Sandisku.

Odesláno

Muzu se prosim zeptat uzivatelu iP 6 plus na realnou vydrz baterky?? Co jsem tak vycetla, tak to vsichni chvali... Ale rada bych nazor nekoho tady, kdo ho fakt ma a denne pouziva...

Diky

Odesláno

Problem s vydrzou 6 pluska je ten,ze ho kvoli vacsiemu displeju asi budes viac vyuzivat.Hodne veci,ktore som pri 5tke riesil na ipade alebo mace,teraz riesim na plusku.Vydrz je urcite vyssia nez u 5tky a sestky,ale ked ho zatazis tak budes rada,ked vydrzis den.

Odesláno

2People: Na TLC s pochybnou životností (do které ťamťung s chutí zakalkuluje i nesmysl, že "větší kapacita se bude pomaleji plnit") a nějaké prcky  (u kterých každá ušetřená stovka bude brzo mrzet) se hned zkraje vyprdni - a kup si 240GB Intel 530, dokud se ještě nějaké dají koupit. 

Na Samsung bych se vyprdl. doporučuji vybírat z Crucial, Toshiba ? Marvell, Sandisk a Intel. Osobně bych šel asi do Sandisku.

Studujem to uz par dni a uz som mal vybraty samsung potom som na nejakom fore objavil crucial m550 alebo mx100, ale dnes ma to zase taha k samsung. Kontretne Samsung 850 PRO 256GB, ma to 10 rokov zaruku pri zapise 40GB denne, coz u mna urcite nehrozi a je v podstate najrychlejsi. V par zahranicnych testoch ho velmi odporucaju.  

Odesláno

2Adamo: poslední iOS zařízení kterým šlo vnutit autorizaci OS bez posvěcení Apple měly čip A4: iPad(1) a iPhone 4(bez S).

iPhone 4S s iOS5-6.x můžeš od 26.9.2014 svobodně downgradovat jedině na poslední osmičku, samozřejmě bez možnosti návratu...

2People: rychlosti SSD jsou v téhle kategorii na hranicích toho co umožňuje starý řadič v Tvém počítači, nemluvě o tom že těch pár teoretických marketingových procent navrch inzeruje ausgerechnet tradiční podvodník Samsung. Mimochodem, těch "40GB denně po dobu 10 let" odpovídá zhruba 2/3 přepisů, které by za stejnou dobu měl vydržet 240GB Intel 530. O jiných důvodech proč za spotřební korejskej krám uvalit o čtvrtinu víc než za OEM Intel radši nešpekulujme - notabene ne na serveru kde se 10x dražší hodinky automaticky považují za 10x lepší "investici", i kdyby v těch levnějších tikal nemlich ten samej strojek a do krabky je strkal ten samej "švýcarskej" Ahmed...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...