dieegoo Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Absenci portů nechápu. Yoga je o 1mm tlustší a povedlo se tam napcat 2 plnohodnotné USB 3.0 konektory, 1 sdílený pro napájení, microHDMI, čtečtku, jack... Mít ale nout, kde s připojeným adaptérém nemůžu bez redukce připojit naprosto nic, to je teda mega fail. Ale jinak je to pěkný, to jo. Do firmy bych si to ale nevzal. Na každý prd abych tahal redukce. Na meetingy přechodku na VGA (projektor), jindy zas HDMI na externí monitor, USB na telco příslušenství. Doufám, že stejným stylem "vylepší" i Macbook Pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Jojo, Samsung jak vyšitej, to sedí :-) To mě do teď nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Jj, dělá to ten Apple úplně blbě. Jen je divný, že se v posledních letech stal výrazně nejhodnotnější firmou na světě. Asi podle pravidla čím blbější sedlák, tím větší brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 moj nazor - asi je to zamer oddelit Pro seriu od obycko pocitaca, ako je uvedena novinka a preto len minimum vstupov.... ono to nechce byt pracovny nastroj, ale len ako hobby zariadenie. Do firiem predurcili inu seriu. ja nemam problem s desingom poslednych mobilov, vsetko mi funguje a velka spokojnost - baterie super ( 4 -5 dni pri mojom volani mi vyhovuje), IOS,iPad tiez spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Chceš nám tu říct, že ti iPhone vydrží 4-5 dní ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Absenci portů nechápu. Yoga je o 1mm tlustší a povedlo se tam napcat 2 plnohodnotné USB 3.0 konektory, 1 sdílený pro napájení, microHDMI, čtečtku, jack... Mít ale nout, kde s připojeným adaptérém nemůžu bez redukce připojit naprosto nic, to je teda mega fail. Ale jinak je to pěkný, to jo. Do firmy bych si to ale nevzal. Na každý prd abych tahal redukce. Na meetingy přechodku na VGA (projektor), jindy zas HDMI na externí monitor, USB na telco příslušenství. Doufám, že stejným stylem "vylepší" i Macbook Pro. Tak ja myslim, ze oni nepocitaji s tim, ze by to nekdo bral do 'firmy'... ja to vidim jako takovej lepsi tablet, oni vedi, ze 80% lidi pouziva pocitac jenom k cumneni do internetu a maximalne obcas vyplodej nejakej zbytecnej text.Stejne jako napriklad jaaaa No a tak jim to udelaj hezky, aby za to mohli kasirovat 40 papiru... jako u me dobry.Co by tam takovyhle lidi pripojovali... nabijou si to pres noc, tech par cancu a jeden powerpoint oddalujici zjisteni jejich zbytecnosti nemusej mit na externim disku... no a fotky tyhle kasparci cpou z mobilu rovnou na nejaky ty jejich fejsbuky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 My sme mali vo firme asi 8 air-ov na skusku... ale naozaj sa to tazko nasadzuje, ked tomu chybaju veci pre bussines pouzitie.Stacilo by par detailov a miesto 8 by sme brali 600... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Asi máš pravdu, ale lepší tablet za 40 táců? Znám spoustu lidí co mají Air, protože je dobře přenosný, tenký a používají ho k práci. Ale bez konektorů je to nevyužitelné. Navíc redukce dalších x tisíc, kterou buď zapomenu, nebo ztratím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Používám jejich HW od roku 1993 (grafika, retuše, hudba).Apple zatím ještě těží z celkem funkčního systému. Sice se mu ho už podařilo pokusama o sblížení OSX a iOS dost roze.rat, ale (subjektivně) v porovnání s woknama je pořád funkční a relativně bezpečnej. Až dojebou i systém, tak už to budou jen drahý kusy kovu s "rádoby" designem, na kterej ale já jako profesionální uživatel kašlu.Co se týká MacBooku - je to věc užívání. Většina lidí MB používá jak píše výše výstižně Pirx.USB - spousta lidí nepoužívá. Na absenci vypalovačky u některých modelů spousta lidí mrmlala a teď už jim to nevadí.Jak to bude dál s řadou MBPro se uvidí, ale vzhledem k jejich užití si nemyslím, že by s nima dělali taký brikule - i když kdo ví ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Dobře , ale vypalovačka v době X GB USB klíču je opravdu out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 image.jpgv pohode 4 dni, ale rekord bol az 6 dni ( pouzivam ale aj iPad!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Promiň, ale co je na iPhone 6 krásného. Je to Samsung jako vyšitej a ten rozměr je na prd. Měl jsem ho přesně 14 dní, než jsem se vrátil k 5S. Měl jsem předtím iPhone4 a byl jsem zapřísáhlý příznivce 3,5" displeje. Teď mám možná sice lehký problém někam dosáhnout, i když mám dlouhé prsty, ale zase mám mnohem menší potřebu používat ipad na surfování kvůli větší ploše displeje. Jo a samozřejmě aktuální Samsung okopíroval vzhledem Iphone a ne naopak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Jako 6 dní iPhone? Tak to jsi asi jedinej na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 takze teraz som ho dal nabijat, celkom pekne 4 dni a 11 hodinale pouzivam aj iPadava,este vlani sme to tu riesili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Chceš nám tu říct, že ti iPhone vydrží 4-5 dní ??? Když jsem se ženil v roce 2011, dva dny před svatbou mi klekl tehdy rok starý iPhone 4 - resp. fungovalo vše, jen přestalo fungovat nabíjení. Neměl jsem moc času začít řešit reklamaci nebo opravu, takže jsem prostě volal jen na nutné věci (a že jich pochopitelně bylo), vypnul jsem wifi, stáhl jas a hlasitost na nula a vydržel jsem v pohodě (vlastně v křeči) týden. Nekecám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 (upraveno) I když by jsi ho nepoužíval, měl vypnutí telefoní modul, wifi, bluetooth aj, tak pak možná, ale jinak ten telefon nepotřebuješ, protože ho nepoužíváš. Já jsem rád, když mě vydrží do večera. Ano pokud to vypneš, tak možná, ale i tak 6 dní je moc. Upraveno 10. března 2015 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 de to. kdyz na tom nic nedelas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 No to pak ten telefon nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 ja to nemam ako pracovny nastroj - zavolam kamosom, ze ideme rano na kafe, sem a tam nejaky hovor do redakcie, ze kde mam peniaze a z redakcie, ze kedy zacnem uz nieco pracovat, zopar sprav,( srdiecka, smajliky a cocotinky), Viber, Skype, mail, budiky.... nic extremne, uplne normalny den - nemam firemne telefonaty, na net mam iPad a doma Prouplne v pohode 4 dni, ked je volnejsi den, tak aj 5 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Trochu vykřiknu do tmy - Apple jde mimo mně. Neříkám bohužel ani bohudík, kdysi (koneckonců i dnes) si iPhone část lidí kupovala kvůli značce a ceně, nic dražšího, s čím by mohli pózovat, nebylo a to byl pro mne důvod iPhone nemít. Kvalita tam jistě je, uznávám, že spousta lidí iPhone používá velmi intenzivně a jsou spokojeni, ale já mám jisté výhrady a tak používám modely jiných výrobců, které mi vyhovují. Jen nechápu, proč Apple zvedá ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se