Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 S vymenou tlacitek sem vzdycky jezdil sem http://iphoneservis.cz/ ... Behem obeda v BlueOrange to vzdycky stihli vymenit.dakujem - podam dalej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Můžete poradit? Po výměně iPhonu po pádu jsem udělal obnovu zálohy do nového a rozesraly se mi fotky do milionu složek a nevím kde co mám, jak to srovnám inteligentně podle datumu? Nebo to musím všechno otevřít a nějak přejmenovat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Vítej do světa "vzrušujících a skvělých fíčur nového iOS" ...kde namísto Camera Roll právě koukáš na fyzické složky, které si pro každou započatou tisícovku fotek iPhone generuje... Zkus si v té složce i s podsložkama vyhledat *.jpg, přepni pohled na náhledy a třídění podle času... a stáhni si co a kam potřebuješ - aspoň si přitom projdeš co za nepostradatelné poklady v tom telefonu skladuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Vítej do světa "vzrušujících a skvělých fíčur nového iOS" ...kde namísto Camera Roll právě koukáš na fyzické složky, které si pro každou započatou tisícovku fotek iPhone generuje...Zkus si v té složce i s podsložkama vyhledat *.jpg, přepni pohled na náhledy a třídění podle času... a stáhni si co a kam potřebuješ - aspoň si přitom projdeš co za nepostradatelné poklady v tom telefonu skladuješ Super díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Taky dekuji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 ja som sa v tom nejako stratil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 ja som sa v tom nejako stratil...To je pro mladsi a pokrocile...nic pro nas, muze v nejlepsich letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 asi tak.... hehe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 FYI, starší a znalí na neotestované softwarové upgrady starého železa zvysoka prdí - dávno odladěné jablečné krámy jim to beztak nezrychlí, takže si ve finále aspoň ušetří sekání, vyšťavování baterky, nečitelnost a nepříjemná překvápka na počítači.Jinak Motyho problém může souviset i se stále šílenějšími iTunes a souvisejícími USB ovladači pro wokenice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 iTunes mám 12.0.1.26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) V podstatě jsi na tom ještě dobře, koukám že na některé místo podsložek DCIM vybaflo dokonce tohle: ... a některým pomohlo proklikat: Settings > Safari > Advanced > Website Data > Remove All Website Data Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 tak to keby som videl ja na mojom pocitaci, tak asi odpadnem ako kabelka v kostole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 ohybnost je v kurze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Pánové abdejtujem iOS 8.3 , Yosemite 10.10.3 oprava bambilionu chyb, ted to bude šlehat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Mám 8.3 na iPadu a změnu jsem nezaznamenal a Yosemite nějak nepotrebuju, jsem rad ze mi vše funguje bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 2clockyclock: S tím šleháním radši opatrně - víš dobře že i u Apple "bambilión chyb opravených" (netvrdili to už u 8.01?) spolehlivě obnáší i určité procento chyb nových... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Politická korektnost vítězí: mrkněte na emotikony - je jich milion. Fajn. Ale teď klikněte na nějakej lidskej ksichtík, nebo gesto rukama. Šup!: rozbalí se 8 variant barvy pleti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Mám video nahrané rekordérem z TV. Je ve formátu .m2ts ale o to ani moc nejde.Čím ho na iMacovi střihnu?Nechci kupovat SW, pro který by nebylo další využití, ale potřeboval bych z něho vystřihnout kratší úsek.Je něco free, co by mi v tom pomohlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 2RomanP: Nevím jak zkousne .m2ts (BlueRay MPEG2 Transport Stream?), ale ty na tom iMackovi nemáš iMovie? Jestli trváš na OpenSource, můžeš samozřejmě zkusit i něco jako klasický VirtualDub ve verzi pro Mac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 iMovie nemám. S tím m2ts není moc na výběr, tak nahrává Playstation (PlayTV).VLC mi ho v pohodě přehraje. Případně bych ho před střihem nějak zkonvertoval, ale já jsem spíš na ty fotky a video bych doprasil.Je to jen jednorázovka, prcek něco vyprávěl v televizi a já bych ty tři minuty potřeboval vysvobodit s desetiminutové relace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se