Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Můžete poradit? Po výměně iPhonu po pádu jsem udělal obnovu zálohy do nového a rozesraly se mi fotky do milionu složek a nevím kde co mám, jak to srovnám inteligentně podle datumu? Nebo to musím všechno otevřít a nějak přejmenovat?

Díky

post-20025-0-28780400-1427884441_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vítej do světa "vzrušujících a skvělých fíčur nového iOS" ...kde namísto Camera Roll právě koukáš na fyzické složky, které si pro každou započatou tisícovku fotek iPhone generuje...

V4356.png

Zkus si v té složce i s podsložkama vyhledat *.jpg, přepni pohled na náhledy a třídění podle času... a stáhni si co a kam potřebuješ - aspoň si přitom projdeš co za nepostradatelné poklady v tom telefonu skladuješ  B)

Odkaz ke komentáři

Vítej do světa "vzrušujících a skvělých fíčur nového iOS" ...kde namísto Camera Roll právě koukáš na fyzické složky, které si pro každou započatou tisícovku fotek iPhone generuje...

Zkus si v té složce i s podsložkama vyhledat *.jpg, přepni pohled na náhledy a třídění podle času... a stáhni si co a kam potřebuješ - aspoň si přitom projdeš co za nepostradatelné poklady v tom telefonu skladuješ  B)

Super díky za radu :) 

Odkaz ke komentáři

FYI, starší a znalí na neotestované softwarové upgrady starého železa zvysoka prdí - dávno odladěné jablečné krámy jim to beztak nezrychlí, takže si ve finále aspoň ušetří sekání, vyšťavování baterky, nečitelnost a nepříjemná překvápka na počítači.

Jinak Motyho problém může souviset i se stále šílenějšími iTunes a souvisejícími USB ovladači pro wokenice... 

Odkaz ke komentáři

V podstatě jsi na tom ještě dobře, koukám že na některé místo podsložek DCIM vybaflo dokonce tohle:

local_disk.png

... a některým pomohlo proklikat:  Settings > Safari > Advanced > Website Data > Remove All Website Data

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Mám video nahrané rekordérem z TV. Je ve formátu .m2ts ale o to ani moc nejde.

Čím ho na iMacovi střihnu?

Nechci kupovat SW, pro který by nebylo další využití, ale potřeboval bych z něho vystřihnout kratší úsek.

Je něco free, co by mi v tom pomohlo?

Odkaz ke komentáři

iMovie nemám. S tím m2ts není moc na výběr, tak nahrává Playstation (PlayTV).

VLC mi ho v pohodě přehraje. Případně bych ho před střihem nějak zkonvertoval, ale já jsem spíš na ty fotky a video bych doprasil.

Je to jen jednorázovka, prcek něco vyprávěl v televizi a já bych ty tři minuty potřeboval vysvobodit s desetiminutové relace.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...