smolda Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Zdar kup si Airport ten má 2,4 i 5 a vzládá vše, 3tera disk na zálohy - tak i přenášet co je třeba a kam je třeba Pokud jabko tak nejlepší je vše od nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Jediný co mi na Airportu vadí je malý dosah, takže stejně používám na WiFi jiný router. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Já s tím problém nemám a po bytě to šlape lépe než to co jsem měl předtím, stropy a stěny projde lépe a má směrovou funkci- asi jen reklama ale spokojenost je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Radek124: diky, tak nejak jsem to tusil. Mel bys tip na nejaky konkretni overeny typ? Airport je sice fajn, ale ta cena se mi zda uz fakt trochu moc. Chci aby to melo usb pro externi hdd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Já mám taky Airport (do něj USB Synology). Běžně na něj jedou 2 NB (včetně Timemachine), 2 iPady, iPhony a streamování videa do televíze. Bez zaváhání a už 2 roky jsem nemusel resetovat (!).Tj. za mně je ta cena OK :-) Než dát polovinu za experiment... Zvaž to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Já mám taky Airport (do něj USB Synology). Běžně na něj jedou 2 NB (včetně Timemachine), 2 iPady, iPhony a streamování videa do televíze. Bez zaváhání a už 2 roky jsem nemusel resetovat (!).Tj. za mně je ta cena OK :-) Než dát polovinu za experiment... Zvaž to :-)JJ souhlas, Jabko má své plusy a mínus je pouze cena z krádkodobého pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Pro soukromý domácí provoz jablečných hraček by měl být Airport určitě v pohodě - záleží na zkousnutelnosti jednorázové investice do "pohrkávajícího" provedení s vestavěným HDD (nepraktické tam kde se spí), nebo jestli si TimeMachine&NAS uživatel plánuje pořešit raději samostatně. Uzavřené (a s prominutím funkčně/administračně dost ojebané) řešení od Apple se totiž nehodí k univerzálním DLNA klientům (SmartTV,...) a není vhodné ani tam kde je potřeba logicky oddělit intranetový a sdílený bezdrátový provoz s použitím více virtuálních sítí v různých pásmech - což konkurence běžně zvládá za zlomek ceny a bez problémů se stabilitou. Skvělé zkušenosti mám např. s NETGEAR WNDR3700 - ale na trhu už jsou dávno novější modely. A pochopitelně je dobré se vyhnout nejbídnějším výprodejovým krámům, se 100Mbps switchem s kondenzátorama vyschlýma už z výroby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Můj univerzální DLNA klient (Smart TV) teda s Applem problém nezaznamenal ani jednou. Ojebanost nepotvrzuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Po krátkém researchi jsem zjistil, že top je údajně asus a netgear. Nakonec mi vychází nejlépe následující. Jsou lepší externí nebo vestavěné antény? Který byste brali?https://www.alza.cz/asus-rt-ac55u-d2414622.htmhttps://www.alza.cz/asus-rt-ac56u-d456114.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Kde nechat nejlevneji vymenit sklo u ipadu air. Dnes muj ipad podkala nehoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Zdravim applisti mam taky problem kedze apple presiel na app Fotky z iphoto. Problem je v tom ze ked som si stiahol fotky z Memory Card do albumu vo Photo a nasledne som ich chcel hodit do iPadu, avsak genialny iTunes robi to ze mi nenajde novy vytvoreny album a nemozem to tam nijako natiahnut. Skusal som to iste aj v iPhoto a tak to urobit cez itunes a stale nic. Ma niekto nejaky advice ako to spravit lebo mi to dost pije nervy ked netusim co je vo veci a v Macu sa mi nestava ze by mi nieco neslo. Niekto nejake napady preco to nejde lebo mam dost nervy na to. Skusam to cez rodinne zdielanie ale to je na dlho Dakujem Upraveno 26. května 2015 uživatelem Davros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 To je problém od vzniku iphoto - pár věcí na netu je, ale je placenejch. Koukni na diskuze vcelku se to tam řeší - lepší jou zahraniční servry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak jsem přešel na Yosemite 10.10.3, aby byla nějaká změna. Jediné co se mi nelíbilo je šílená barva složek, takže všechny jsem je přebarvil na hezkou modrou. Jediný problém vzniknul hned po instalaci OSX, kde Finder v 3 sekundových intervalech kolaboval a opět se spouštěl. Na internetu jsem našel, že to dělá po instalaci DollyDrive jako náhrada HDD Time machine (výborná věc, dokud to Apple nezakázal), takže po odinstalaci vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Já přesně naopak - zkusil jsem a vrátil zpět Maverics (díky bohu za TM zálohy). Nový funkce dobrý, ale re-design se do mého vkusu vůbec netrefil, nejvíc to podle mě odnesl dock a semafor.Přísný flat-design na iOS mi nevadí, vlastně naopak - líbí se mi, ale na Maca mi to (minimálně zatim) nesmí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Je pravda, že něco mi vadí, ale je to o zvyku. Naprostou většinu funkcí OSX nevyužiju, já na tom jedu Safari a Office a nic jiného mě nezajímá. Občas nějaké fotky v náhledu, ale vše ostatní dělám na domácím Mac mini, kde mám Maverick a měnit to nebudu kvůli kompatibilitě některých programů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Maverick je zatím lepší pro mnoho důvodů. Jak funkčně tak i kompatibilně. TAké jsem zkoušel a hned šel. Nemáte někdo zkušenost s mírným sekáním obrazu při posouvání jak netu tak třeba officů (takové trhané mírně rozostřené). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Druhý den používám iPad mini a líbí se mi čím dál víc. Asi začnu zvažovat výměnu iPadu Air za iPad mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 (upraveno) Já stejnou výměnu provedl před rokem a nelituju, zpět už bych se nevrátil. Pro mě má Mini naprosto ideální velikost, jak na gauč tak na cestování. Upraveno 31. května 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Zajímavá představa jak by mohl vypadat iPhone v roce 1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Zrovna jsem to taky četl.Design mi připomněl původní představení iPhonu. (Jak já měl rád ty Jobsovi prezentace!) Upraveno 1. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se