Moty Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Druhý den používám iPad mini a líbí se mi čím dál víc. Asi začnu zvažovat výměnu iPadu Air za iPad miniUdělal jsem upgrade taky před rokem a nechci zpět, když si vezmu iPad co propadl na děti, tak je to velký, těžký, pomaly, škoda jen že nemá touch unlock, zvykl jsme si na to hodně rychle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Touch id je fajn, ale kvuli tomu se mi moc priplacet za ipad mini 3 nechce vzhledem ktomu, ze nic jineho tam neni. Musim to nejak rozlousknout. Dokud je Air v novy. Vcera jsem si jej vyzvedl po servisu. Protoze vymena skla nedopadla na 100% tak mi jej vymenili za novy kus . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jsem stejného názoru. Měl jsem ipad, ipad 2, ipad mini a ted mini 2 a nemuzu si vynachvalit.Přítelkyně se zase nechce vzdát 9,7" velikosti a používá ipad 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Ještě se vrátím k Yosemite, mám ho týden a maximální spokojenost, systém je svižnej, všechno co tam mám chodí (některé aplikace jsem musel přeinstalovat na aktuální verzi) a baterie vydrží déle. Nezaznamel jsem žádný problém z přechodem iPhoto na Fotky apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Používáte někdo to přeposílání sms z telefonu na mac? Za mě to funguje v pohodě, jen mě štve, že si messages na macu nesynchronizujou všechny smsky co jsem psal. Nevíte, jesli to nejde nějak nastavit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Já myslel, že to funguje jen u iMessage. Klasické SMS se na počítač (stejně jako na iPad) nepřenáší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 prenasi se i sms, ale s tim jestli to jde nejak nastavit neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Mně to tak nějak funguje - jak SMS, tak iM a myslím, že je tam všecko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 2BrotHell: Pokud tě neurazí angličtina, je to popsáno zde. Obecně musí být obě zařízení s posledními iOS a OSX být připojená k iCloudu pod jedním AppleID (což nejspíš máš) ve stejné WiFi/PAN síti (nejede Ti mobil na vlastním mobilním datovém tarifu a nebo nemáš na routeru nastavenou izolaci jednotlivých WiFi zařízení?) a musí mít povolenou službu Continuity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Mě jde posílat i přijímat zprávy i volání bez problémů, děkuji za návod, to jsem již vyřešil. Šlo mi o to, že v app Messages na OSX mám jen nové zprávy - ty které přišly až po zapnutí sms forwardingu. Zajímalo mě zda jdou nasynchronizovat i ty staré aneb občas něco hledám v sms a na OSX by to bylo pohodlěnší ;] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Tak super. Pro mě je to také novinka - musím se na to pořádně podívat. Mám doma MacBook, ale primárně ho zatím tolik nepoužívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 http://www.chinonshop.com/products/handcrafted-passive-speaker-dock-for-iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Tak včera mi nejspíš zemřel starý Macbook, běžné používání, koukám na film, najednou se začal sekat, takže jsem ho úplně vypnul a od té chvíle už nechce naběhnout, při zapnutí je stále jen v údovní bílé obrazovce s jabkem a kolečko se točí a točí a nenaběhne. Nestalo se někomu něco podobného někdy v minulosti? Mám trošku podezření, že odešel HDD, ale fakt netuším a nechce se mi to hned někam dávat, co zvládnu doma, to bych rád udělal sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 najet do recovery a zkusit otestovat hdd, pripadne pokud mas zalohu z time machine tak obnovit. Jinak nova instalace. Tim se vylouci nebo potvrdi hdd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Já se právě už nikam nedostanu, vůbec nenaběhne, jen do té úplně úvodní obrazovky, kde je pouze jabko a nic. Večer jsem ještě zkoušel při startu vložit instalační dvd s tím, že ho prostě komplet přepálím, ale ani to mi nevzal, sice mechanika normálně jede, ale nic se nestane, pořád jen ta bílá obrazovka a nic, takže jsem trošku v pasti Zkusím to ještě dnes večer + si půjčím v práci nějaký volný HDD a zkusím ho připojit místo původního, veškeré data mám zálohované na externím disku, takže z původního HDD můžu přijít o cokoliv, to je mi úplně jedno. Spíš mi šlo o to, jestli se někomu nestalo něco podobného, výměna HDD je pro mě ten nejmenší problém, ale když to bude něco jiného, tak už nevím, respektive mě nenapadá čím jiným by to mohlo být, zdroj je OK, jinak by se vůbec nerozsvítil, RAMky předpokládám taky OK, takže víc možností, co by mohlo odejít a takle se to projevilo už asi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Pokud je vadný HDD, pak by CD mělo normálně fungovat, pokud nefunguje, bude problém jinde (základní deska, RAM apod.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 pri startu command +R nefunguje jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Pokud je vadný HDD, pak by CD mělo normálně fungovat, pokud nefunguje, bude problém jinde (základní deska, RAM apod.). Také si říkám, ale ono nefunguje vůbec nic, RAM by asi také ještě nebyl až takový problém, koupím vyměním, základovky se už bojím víc, to už ho rovnou můžu hodit z okna s ohledem na jeho stáří. To je i důvod, proč se mi s ním nikam nechce, protože dát ve výsledku za nějaký servis kdo ví kolik už prostě nemá cenu. RAM, HDD stojí pár stovek a vyměním si to sám to by bylo bez problémů a jsem ochotný to do něj ještě zainvestovat, víc nic. pri startu command +R nefunguje jo ? Nereaguje právě na nic, ono ani to instalační dvd, které jsem tam dal mi nechce vyjet, protože vůbec nereaguje na jakýkoliv příkaz. Teď ho nemám u sebe, ale večer ho ještě zkusím, popřípadě i s jiným HDD i když si moc nadějí nedávám, včera jsem nad tím strávil několik hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Jenže asi nic jiného nezbyde, než to dát do servisu, kde udělají alespoň identifikaci závady a budeš se moct rozhodnout. Pokud tam jsou 2 RAMky, zkusil bych to zapnout nejdříve s jednou a pak druhou, víc s tím asi neuděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Jenže asi nic jiného nezbyde, než to dát do servisu, kde udělají alespoň identifikaci závady a budeš se moct rozhodnout. Pokud tam jsou 2 RAMky, zkusil bych to zapnout nejdříve s jednou a pak druhou, víc s tím asi neuděláš. To už se mi právě asi ani nechce, respektive jsem ve fázi, kdy už do něj nechci nic moc vrazit, při jeho stáří už je to zbytečné a raději bych koupil nový. RAMky tam jsou dvě, právě proto si i říkám, že těmi to asi nebude, protože obě najednou snad jen tak neodejdou a mimo jiné to není tak dávno, co jsem právě RAMky upgradoval. Ještě jsem googlil a můj problém je přesně ten zde: http://www.logicworks.cz/blog/proc-pocitac-mac-nejde-zapnout-nebo-nestartuje/ je to ten úplně poslední problém, šedá obrazovka s logem a točícím se kolečkem, u kterého píšou buď zhroucení systému a nebo vadný HDD, jelikož mi systém vůbec nejde ani přeinstalovat, tak to bude nejspíš ten HDD, seženu tedy nějaký disk a zkusím to a doufám, že to bude skutečně jen tím diskem, protože jinak to jabko asi hodím do odšťavňovače vrazit do něj víc peněz při jeho stáří už fakt nemá cenu. No jsem na to zvědavý, možná bych měl začít předem vybírat nový, protože ke mě domů nic jiného nesmí S windows vážně kamarád nejsem a nikdy nebudu Upraveno 8. června 2015 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se