paia Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Něco málo k Samsungu... http://www.samsung.com/cz/experience/tv/smarttv/navody-16-2013.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 pouzivate niekto aplikaciu SafeInCloud? doporucite ju ako spravcu hesiel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Upraveno 9. června 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 pouzivate niekto aplikaciu SafeInCloud? doporucite ju ako spravcu hesiel? na hesla je super 1password Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Kdo touží na MACu vidět skryté soubory (tj. ty kde jméno začíná tečkou), stačí pustit konzoli a do ní zadat:defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles -bool YES killall Finder ...a nebo si (zdarma) stáhnout a nastavit vše potřebné pomocí TinkerTool (vřele doporučuju - podobných vychytávek umí tuny): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 AVI soubory by to mělo z velké části přečíst, pokud tam není použit nějaký netypický kodek na formátování videa nebo zvuku. Vím, že občas byl problém s DTS zvukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Vřele doporučuji Keepass, který je multiplatformní a soubory z něj lze použít i na iPadu v aplikaci KyPass. Navíc člověk není odkázaný na připojení do Internetu, sám používám Keepass tak, že si soubor s hesly uložím na Google Disk, který mám dostupný i offline, na iPadu mám KyPass, který si jej z Google Disku taky ukládá offline. na hesla je super 1password Upraveno 9. června 2015 uživatelem paia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tak super, je trochu divný, že když nejede hdd tak nejde nic, ale budiž. SSD je rychlostí zcela jinde, cca 40MB/s versus 400MB/s. Možná, že to není standardní jev, třeba jak byl nakopnutý disk, tak se tím zhroutil i komplet systém a prostě mě to nechtělo pustit absolutně nikam, nevím, ale bylo to tak. Každopádně po výměně disku bylo vše OK, až dorazím z práce domů, tak ho ještě pořádně otestuju, zda není přece jen problém ještě jinde, ale vypadalo to, že byl v pohodě, včera už jsem to pak nedal, jelikož jsem cca do půlnoci jen instaloval a tahal vše zpět. O SSD silně uvažuju, přece jen to není žádná závratná částka (stačí mi 128GB, veškeré data mám stejně na externím) takže to jsem ochotný mu dopřát a právě za to zrychlení bych byl rád, mimo jiné to bude i úspora energie, takže i baterky atd, což by u staršího Macu mohlo také dělat poměrně dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Mne se po montazi SSD zrychlil ntb nekolikanasobne, jdi do toho, je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Rozhodně neváhej ani vteřinu a kup SSD!Dělal jsem dual-boot (SSD+HDD místo mechaniky) jak na MBP 2010 tak na stávajícím 2012. Za relativních "pár peněz" zrychlení práce v řádu stovek procent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 SSD (Crucial 1TB) - start Yosemite (MBP late 2012): 16 vteřinStart Photoshopu - 7 vteřinUložení 260MB TIFF souboru (Photoshop): 2 vteŕinyO nativních aplikacích nemá smysl psát, to je okamžik. Jdi do SSD, nešetři a nekupuj "malej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 SSD taky vřele doporučuji. Aktuálně mám superstabilní Crucial M500 240GB, předtím jsem měl OCZ Vector 150 a ten byl poruchovej natolik, až mi vrátili peníze, ale půl roku jsem se s ním natrápil. Takže za mě palec nahoru pro Crucial a palec dolů za OCZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tahle diskuze o SSD mi připoměla mojí loňskou instalaci Dual-bootu do iMacu 2011.Jel jsem podle návodu na iFixit. Zabralo to cca 3h, proběhlo několik skoro-infarktů, ale stálo to za to Co se značek týče, vystřídal jsem Crucial M4, OCZ Vertex 4, Kingston SSDNow, Intel 530... všechny šlapaly naprosto v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Konečně nějaký pokrok v práci s textem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Díky za reakce, bez pochyb tedy koupím rovnou nějaký SSD. Co se týče velikosti, tak tam mi bez problému stačí i těch "pouhých" 128 GB, jak říkám vše hned posílám na externí disk do zálohy, takže v ntb nemám většinou prakticky nic. Doteď jsem měl hdd 250 GB a naprosto prázdný. Od chvíle, co jsem jednou přišel o všechna data z pc, už vše dávám na externí disk i se zálohou, který mám zároveň připojený k TV kvůli filmům atd...Ještě mrknu jaká je nabídka SSD, že bych třeba vzal 250 pro jistotu, ale vím, že bych ho nevyužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Konečně nějaký pokrok v práci s textem! Zajímavá funkcionalita, iPad začíná být zajímavý i pro rozumnou práci v terénu. V době, kdy na tom nebyl word či excel to byl nesmysl, teď to je zajímavá alternativa k notebooku. Nový Macbook je sice zajímavý (malý 950g váha), ale klávesnice mě nějak neoslovila a už mi to nepřijde jako skutečný notebook spíš jako netbook a cenu ponechám bez komentáře, tímto směrem určitě nepůjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Konečně nějaký pokrok v práci s textem! Zajímavá funkcionalita, iPad začíná být zajímavý i pro rozumnou práci v terénu i díky případné bluetooth klávesnici. V době, kdy na tom nebyl word či excel to byl nesmysl, teď to je zajímavá alternativa k notebooku. Nový Macbook je sice zajímavý (malý 950g váha), ale jeho klávesnice mě nějak neoslovila a už mi to nepřijde jako skutečný notebook spíš jako netbook a cenu ponechám bez komentáře, tímto směrem určitě nepůjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Také mě iOS9 docela překvapuje. Nic moc jsem od toho nečekal, ale tyhle nové features se hodí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 .. petka mobil mi tolikrat spadnul - a nic.. sestka jen jednou - a hned odstiplej kus skla.. kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Rozhodně neváhej ani vteřinu a kup SSD!Dělal jsem dual-boot (SSD+HDD místo mechaniky) jak na MBP 2010 tak na stávajícím 2012. Za relativních "pár peněz" zrychlení práce v řádu stovek procent.to mas pravdu, to je aj moja skusenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se