Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 6. 2015 v 21:05, nAscA napsal:

Hledal jsem, ale nenasel. Mam upraveny iPod na iMod vc. Rockbox, chtel bych ho nejak "lepe" propojit nejakou kolebkou /dockem/ se stereo zesilovacem.. Nejake navrhy na odzkousene stojanky? Nasel jsem jen Pure i-20, ale na nej nejsou moc kladne recenze.

Pure i-20 jsem mel 2 kusy, naprosta spokojenost. IMHO za podobne penize nic lepsiho nenajdes

Jine reseni temer zadarmo - ale mene elegantni - je kabel na jednom konci 30pinovy konektor LOD, na druhem dva cinche

Odesláno

Ahoj vůbec se v jabkách neorientuju tak se chci zeptat znalých - máte prosím představu za kolik se dá prodat iMac 24" / r.2008 / Intel DualCore / disk 1TB ?

Koupil jsem to synovi před rokem z druhé ruky za 13t, teď se vrací na PC s Windows.

díky

Odesláno (upraveno)

Odhadem 8-9tisíc.

Před necelým rokem jsem prodával 21,5" Late 2011, docela nabušenej (dual-boot SSD+HDD, 16GB RAM) a šel za 21k. Takže ten Tvůj typnu vodstolu asi tak nějak.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

pánové tak jak u vás? Máte někdo apple watch ? Já neodolal a vyzkusím je. Zítra mají dorazit z Němec

Odesláno
  V 16. 6. 2015 v 12:39, shotik napsal:

pánové tak jak u vás? Máte někdo apple watch ? Já neodolal a vyzkusím je. Zítra mají dorazit z Němec

Tak pak dej vědět, tak po 14 dnech, po obvyklém zklidnění úvodního nadšení z jakékoli hračky :-)

Já pro ně zatím nenašel důvod - a i mě překvapuje, že se toho na www zas až tak moc (neříkám, že nic - jen jsem čekal víc) nepíše..

Odesláno

Jeremy: nečekám že z toho buu odvařenej, stejně tak jako ze všech hodinek a telefonu. Jen to chci zkusit 

Odesláno

Můžu se zeptat, netuší někdo, proč mi iPhone zničeho nic přestal synchronizovat Fotostream? Na iCloudu nemám žádné fotky, a poslední synchronizované fotky mám z minulého týdne. Díky moc, jsem newbie :)

V nastavení iPhone mám fotostream stále nastavený stejně na synchronizaci..

Odesláno

Občas to zlobí. Pomohlo buď vypnout a zapnout sync na PC, případně i na telefonu. Pokud to nepomůže, tak na internetu jsem někde našel, že je potřeba smazat nějaké soubory na disku a pak se to (po restartu) opravdu rozjelo.

Odesláno
  V 16. 6. 2015 v 14:02, shotik napsal:

Jeremy: nečekám že z toho buu odvařenej, stejně tak jako ze všech hodinek a telefonu. Jen to chci zkusit 

Jasný, já tomu rozumím - kdyby nebyl takovej vopruz to někde shánět taky do toho jdu, jen pro tu srandu.. :-) Ale hezký hodinky mám (několikery) a hodinky na sport mám taky (a dokonalý), takže asi ještě počkám. Ale stejně mi hlodá červíček.. :-D

Odesláno

Ještě se vracím k těm repasovaným iphone. Když vracíme jako firma rozbitý iphone (display) v záruce, servis si bere iphone celý a vrátí zcela nový za půl ceny. Co pak dělá s tím rozbitým, to fakt netuším. Nepředpokládám, že je opravuje. Spíš to ten lokální servis přeprodá.

Jinak moje 3 iphone 4S a jeden iphone 6 bez ztráty květinky. Musím zaklepat.

Sent from iPhone

Odesláno

Oficiální servis to klidně může vracet zpátky Apple (a nebo jejich smluvnímu partnerovi v Číně?) - ti už vědí jak to během pár minut a za pár babek vymazat, zrecyklovat do nové šlupky, vrátit do oběhu jako "factory refurbished" a znova na tom vydělat. Kšeftem s podobnými krámy se mimochodem nezabývají jen šedináři, ale namátkou třeba i Mironet.

Malí správkaři pak běžně berou i rozbitá jabka protiúčtem v ceně znovu použitelných dílů (displej, deska, rám, tlačítka, baterka, konektory, repráčky, mikrofony...) - a po seskládání použitelných kusů je jako správní Frankensteini opět pouštějí do oběhu jako "zánovní A ojetiny", stačí si sjet Aukro.

Odesláno

Také si myslím, že toto dělá přímo Apple (Factory Refurbished). V USA je to poměrně populární. Především s ohledem na možnost okamžité výměny telefonu přímo na prodejně - žádné dlouhotrvající reklamace.

Odesláno (upraveno)

Svým způsobem je to geniální výhoda extrémě malého počtu modelů Apple které jsou na trhu - kdyby se něco podobného mělo provozovat pro komplet portfolio Samsung/LG/HTC/Mikrošoust (a nebo jiného žluťáka), nebylo by to skladově únosné už kvůli stovkám modelů které jdou každý rok na trh.

Ono je to ostatně vidět i na způsobu "servisu" uvedených značek, kdy se spousta záručních servisů utne jako "vniknutí neznámé tekutiny" a pozáruční servis se z důvodu neexistence náhradních dílů neřeší vůbec - a kunčaft holt vysolí další prachy za další neservisovatelnou křapku s Androidem, protože "přece nebude podporovat předražený jabko"...  ;)

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Nedávno jsem viděl fotku všech mobilů Samsung uvedených na trh v roce 2013... jednalo se o asi 50 různých přístrojů. Mezi tím Apple uvedl na trh 2 typy. To se pak ten marketing a logistika dělá sama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...