Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Nevím, zda to bude inhouse, spíš to pojede na Samsung lince  :) vycházím z jejich radosti "U příležitosti uvedení chytrých hodinek Apple Watch se pro americkou televizní stanici CNBC nechal slyšet viceprezident mobilní divize Samsungu pro Evropu Rory O?Neill: ?Je to velké potěšení, že Apple následuje Samsung v tomto segmentu trhu.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky

Instalacni disk nemam, takze bych musel instalovat z appstoru. K tomu je ale treba Apple ID a soucasti ID jsou i udaje o platebni karte. No a prodavat iMac s cerstve nainstalovanym OS X vcetne meho ID aby si novy majitel mohl nakupovat na muj ucet - to se mi moc nechce

Takze ted mam naformatovany disk 1 TB a po restartu se automaticky spousti Utility OS X se 4 volbami, druha jje Znova nainstalovat OS X - a to uz bych nechal na novem majiteli?

Jo a kdyz pri restartu drzim Alt, ukaze se Recovery disk s Mac OS X Base System - nemuze z toho novy majitel vysosat moje data? Sorry za blbe dotazy, jsem lama pokud jde o OS X

Odkaz ke komentáři

Jak píše Josef01, na recovery disku (pokud jej nezformátovals) jsou nejspíš jen původní instalačky OSX z doby koupě, žádná uživatelská data - ty by měly být na TimeMachine. 

Už o dob OSX Lion jsou ale macky schopné se v recovery režimu (reboot, Command+R) připojit k internet a sosnout si cca gigový image do RAM disku - to pro případ že by si uživatel nainstaloval nový disk a žádné instalačky si neobstaral. Opět se tuším stahuje a instaluje OSX z doby koupě, update se řeší následně.

Nechávat instalaci na nového majitele je sice hezké - ale co když bude chtít při převzetí maca předvést že funguje, budete nad tím hodinu sedět a koukat na ten buzerantskej "teploměr"?

Odkaz ke komentáři

Mam takovy, asi blby, dotaz. Myslite, ze je mozne sehnat Mackbook Pro nebo Air od roku vyroby 2012 do 10 000 Kc? Tripleboot na PC me u nebavi a je cas vyzkouset plnokrevne. 

:eek: tak pokud seženeš něco kvalitního a né od rychlé ruky vem dva :clap:  děkuji

Odkaz ke komentáři

2012+ za desítku IMHO těžko. Spíš tak 2010 max tipuju. Nvm, co na tom provozuješ, ale pokud nevyžaduješ větší mobilitu, vem jednoznačně PRO - už jen z důvodu možných budoucích upgradů za relativních pár kaček.

Mrni na bazar jablickar.cz, občas se tam něco objeví za mrzký peníz. Anebo macforum, tam jsem několikrát celkem slušně pořídil.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...