Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ad zmenšování fotek: ideální je nebejt škrt a "ekonomické" verze s vykastrovaným ssd poslat dál, dokud je někdo koupí. Jinak cachovatelné náhledy bez limitu elegantně řeší Picassa/G+

Ad "mrznutí" vyzvánějícího telefonu: telefon je OK, akorát kapacitní displej se ve chvíli aktivace (zazvonění) autokalibruje na svod okolí (kapsa, pot, ...) a může se stát že při tom "pozadí" nerozezná gesto na přijmutí hovoru. Nevím jak dnes, ale u starších iOS stačilo vypnout/zapnout displej hw tlačítkem, čimž došlo k reinicializaci dotykáče a hovor bylo možné přijmout.

Odesláno

Ahoj i kdyz jsem tu uz milion let a moc nepíšu spis inspirace. Rada iphone 6 nebo 6plus??? ;) 

Těžko poradit.

Já jsem zašel do Alzy, vyzkoušel........a zjistil, že je na mne plusko moc velké.

No, a od té doby mám klasickou šestku. ;-)))

Odesláno

Taky sem to tak mel, lakala me vetsi baterka a lepsi fotak u pluska, ale je to pro me uz nenositelny padlo, ale kazdej to muze mit jinak.

Co je zajimavy, tak ty nejmrnavejsi asiati nosej nejvetsi mobily, u nich to pluskem teprv zacina :))

Odesláno

Já vzal klasiku. Plusko mi nevešlo do kapsy a držet pořad telefon v ruce při přesunech by pro me bylo otravne. Taky jsem byl zkouset v datartu a pak jsem koupil.

Sent from my iPad using Tapatalk

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Asiati si tím ale kompenzují jiné věci

odkedy som ti ja asiat, he?!

Odesláno

Uz nekdo zkousel iOS 9 public beta na iPadu ?

Ano. Jako kazda beta. Funguje to, ale pada to a aplikace nejsou vsechny pripraveny.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Plusko mi už přijde jako hybrid, pokud bych chtěl zkombinovat table a telefon dohromady, třeba jako náhrada kombinace ipad mini a iphone. Nicméně do ruky příjemnější je šestka. Osobně zůstávám u plasťáčku 5C a zatím nemám sebemenší potřebu ho měnit. I předchozí 3G jsem měl 4 generace iphonů.

Odesláno (upraveno)

Muj laptop z 2007 uz je fakt pomalej, tak si rikam, ze mrknu na eBay a koupim nejaky 2013 Macbook Pro 13 s retina (8GB RAM, 256 SSD) a normalne mi spadla brada. Cekal jsem 700 dolaru, ale oni jdou 900-1000 USD, videl jsem i vic. To se lidi zblaznili, ne?

Lonsky model (jeste pred 2 mesici nejposlednejsi model) se da od AD (treba Adorama nebo BHphoto) koupit fungl novy se zarukou za 1150, kdyz pockam na nejakou akci, tak za 1200 bude i s 3 letou Apple care. 1000 dolaru za 2 roky jety notebook bez zaruky vubec nedava pak smysl, nechapu ze se to prodava. edit: nebo se vetsina prodava mimo US, kde se to mozna porad vyplati?

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Tak jsem dnes zakoupil AIR s SSD, i5... Docela me prekvapuje vsude tak chvaleny start systemu, ktery je rozhodne pomalejsi nez ve Windows 8.1 ci 8. Mam PC i tablet s 8.1 a taky SSD disky a ten start je okamzity. Ale jinak pekna hracka. 

Odesláno

Zásadní zpomalení startu OSX = Yosemite = jeden z (mnoha) důvodů proč odložit upgrade z mavericks do doby dokud to nebude nezbytně nutné.

Mimochodem, spousta frikulínů rádo zapomíná že do příchodu 10.10 nebylo při startu OSX potřebné ukazovat žádný teploměr. Takže jejich pohádkám o zrychlení "El-Captain" neuvěřím dokud na vlastní oči neuvidím reálná čísla porovnávající náběh čistých instalací subverzí 9-10-11...

Odesláno

Tak to zpoždění je myslím to nejmenší, to okno vidím pouze po restartu, což je jednou do měsíce. Zpomalení je vidět už i v Safari, či otevírání dokumentů apod. Nebudeme si nic namlouvat, rychlejší už to nikdy nebude, jdou cestou Win, neboli s každý novým OS si kupte výkonejší HW :)

Odesláno

Mně to teda vadí dost. Cesta Win je teď zcela opačná, čím novější, tím jdou rychleji i na starých strojích. 

Ještě mě zarazilo, že jsem si udělal novou instalaci a stejně tam zbyla předchozí přihlášení, jméno a heslo apod. Taky je mi záhadou, že pro přihlášení k domácí wifi to po mně heslo wifi nechtělo a hned se přihlásil. Divné.

Odesláno (upraveno)

Mně to teda vadí dost. Cesta Win je teď zcela opačná, čím novější, tím jdou rychleji i na starých strojích. 

Ještě mě zarazilo, že jsem si udělal novou instalaci a stejně tam zbyla předchozí přihlášení, jméno a heslo apod. Taky je mi záhadou, že pro přihlášení k domácí wifi to po mně heslo wifi nechtělo a hned se přihlásil. Divné.

údaje o Wifi si ukládá na iCloud pod tvým Apple ID, a je to pak dostupné napříč všemi Apple produkty ...

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

to mě po ráno pobavilo ... Apple daroval všem svým řeckým iCloud uživatelům měsíc služeb zdarma :-) - tak snad to Tsipras stihne domluvit a neudělá nějaké další referendum, kterým se pak nebude řídit :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...