Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Ano, "krabicové" Office existují i ve verzi pro Mac - a Office365 umožňují dokonce sdílenou licenci s PC. 

V samotných excelových vzorcích bych problémy určitě nečekal; v případě VBA "maker" záleží hlavně na tom do čeho ten kód hrabe (např. agregace externích dat po síti?) - ale při zpracování vlastních dat v rámci jednoho sešitu by opět mělo být vše OK.

Zmíněné "bankovní produkty" jsou 3rd party bastly, které svým externím agentům za dlouhé peníze "licencují" jisté tuzemské finanční ústavy za účelem generování "produktových nabídek na míru" - kdo se tím neživí, nemusí ho to trápit. 

Důležité je že pod OSX zmiňované "pracovní náčiní" chodí - a vesměs s menším úsilím, než jaké je potřeba vynaložit na PC s Windows   :thumbsup_anim:

Jen na ten falešný pocit bezpečí u zavirovaných příloh bacha - třeba Parallels je velmi ochotně předávají případným virtualizovaným Windows, i když v dané chvíli ani nejsou spuštěné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se přechodu na Mac strašně bál. Pořád jsem zvažoval zda bude k dispozici to nebo tamto. No a tak už mám 2 roky Air a nedávno jsem v nějaké akci koupil crossover 13 na spouštění win app. No a tak nějak jsem ještě nevymyslel jakou apku zkusit jestli to funguje :).

Odkaz ke komentáři

Já se nakonec u svých macků úspěšně vyhnul i tomu MS Kanclu a i přes "korporátní licenci" si vystačím s Open/Libre Office. Když někoho v "českém" Excelu vidím smolit "počeštěné" vzorce (např. nezapomenutelné maticové: Součin.Matic - ručně označit cílovou oblast - F2, Ctrl-Shift-Enter?), případně prohrabovat archiv výpotků ve VBA a zuřit nad Ribbonem, vůbec mu nezávidím...

Odkaz ke komentáři

Mam dotaz (prosbu) - nejsem majitelem produktu s nakousnutym jablkem a jediny zdroj (ktery jsem nalezl na danou hudbu) je link na iTunes

https://itunes.apple.com/dk/album/someone-you-love-en-du-elsker/id861510952

Takze - je nejaky zpusob jak se k tomu dostat (zaplatim pripadne poplatky), ale potrebuji to "normalni" mp3.

Pomuze, poradi?

Diky

Odkaz ke komentáři

2vaba: jde o AAC kompresi, na jabku stačí příslušné M4A soubory v knihovně iTunes nalistovat a převést třeba pomocí "Super Music Converter" (zdarma a funkční i na hudbu staženou přímo přes iTunes - vyzkoušeno). Pro okenice snad nějaké převaděče taky existují, kromě toho jsou i online služby které by měly umět totéž.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ja ten 6s plus nechci... proc.. kvuli pevnejsimu telu? rozliseni fotaku? rychlosti? (docela casto mi obyc 6 "pribrzduje") .. ruzovemu zlatu?

to posledne rozhodlo!

Odkaz ke komentáři

2vaba: To je zajímavá otázka, brání Ti něco stáhnout a nainstalovat si do widlí aktuální iTunes, v nich si zřídit vlastní účet a stahovat co hrdlo a kreditka ráčí dovolit? A nebo říct dobrému kamarádovi bez alergie na ovoce, ať pro to tebe těch pár blbých M4a souborů za gáblík a pár piv stáhne?

Ad iOS 9: Pánové, vím že u frikulínů je to marné - ale kdo nemusíte, vydržte v klidu aspoň do příštího víkendu. Vzpomeňte si na loňské (předloňské, předpředloňské, předpředpřed...) peripetie - ať zas nebrečíte že vám po prvním hotfixu přestalo chodit WiFi, po druhém Bluetooth a po třetím i GSM data...  :lol:

Odkaz ke komentáři

No a kdo se toho neboji, tak si rovnou muze (zatim) zadarmo stahnout content blocker pro ios9 safari a zbavit se nejaky reklamy ... Crystal - Block Ads, Browse Faster. by Dean Murphy

https://appsto.re/cz/Cat78.i

Odkaz ke komentáři

No a kdo se toho neboji, tak si rovnou muze (zatim) zadarmo stahnout content blocker pro ios9 safari a zbavit se nejaky reklamy ... Crystal - Block Ads, Browse Faster. by Dean Murphy

https://appsto.re/cz/Cat78.i

tak jsem to hned ověřil na letemsvetemapplem.eu a nic to neblokuje ... na tuhle funkci jsem se docela těšil :-)

edit: tak jiné weby to blokuje, tak to asi mají na lsa uděláno, aby se to netvářilo na první pohled jako reklama :-) adblocker potřeboval několikrát vyklikat co je reklama na LSA...

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...