Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi chci se zeptat, jak dostanu z připojenýho ipodu nano uloženou hudbu do pc? Nějak na to nemůžu přijít, dik moc.

po synchro s iTunes v PC ostane hudba ulozena, nie?
Odesláno

Pokud jsi přišel o počítač, ze kterého jsi synchronizoval to ipodu, tak pešek... Podobný problém jsem řešil u předchozího iphonu a nakonec jsem rezignoval na svou pečlivě probranou sbírku, smáznul to a začal odznova.

Odesláno

Chlapi chci se zeptat, jak dostanu z připojenýho ipodu nano uloženou hudbu do pc? Nějak na to nemůžu přijít, dik moc.

Z iTunes jde hudba přepalovat na CD, tak v nejhorším to dáš na cédo a pak zpět do kompu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Z iTunes jde hudba přepalovat na CD, tak v nejhorším to dáš na cédo a pak zpět do kompu.

staci zrusit synchro muziky v iTunes a dat zalohu, a skladby by mali skoncit v pc ci nie?
Odesláno

staci zrusit synchro muziky v iTunes a dat zalohu, a skladby by mali skoncit v pc ci nie?

To sice jo, ale najdeš je pouze v nějakým chaosu v adresáři iTunes. Rozhodně je nevidíš jako normální mp3.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

iPod je normálně připojený přes iTunes kde vidíš seznam skladeb / playlistů?

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník dlubix
Odesláno

Panové s IP6s, už jste někdo zjištoval, jaký máte procesor, jestli Samsung nebo TSMC? Jak je to s tou výdrží baterky??

Mám tsmc a nemám s čím porovnat. Vydrž se mi ale zdá ok.

Odesláno

Maxel

Jo přesně tak, připojenej je vidim seznam skladeb ale dál s nima už nic dělat nejde, pravým tlačítkem myši dám kopírovat ale vložit to jde jen do playlistu a to je tak všechno.

Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Maxel

Jo přesně tak, připojenej je vidim seznam skladeb ale dál s nima už nic dělat nejde, pravým tlačítkem myši dám kopírovat ale vložit to jde jen do playlistu a to je tak všechno.

Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk

Pokud je to tak, pak jde písničky normálně kopírovat - ty které chceš zálohovat v iTunes označ -> ctrl+c -> finder -> ctrl+v

Zkopírují se pojmenované podle původního názvu souboru, budeš je muset znovu přejmenovat pomocí nějakého MP3tagu.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

V pohodě - kdo používá Karabiner nebo BetterTouchTool, může mít klidně i globální Ctrl+C/V - akorát bychom tím moc neměli motat šišku nováčkům m03112.gif

Co se týče nezakoupených MP3 v knihovně nejailbreaknutého iZařízení (tj. v "nediskové části" novějších iPodů a všech iPhonů/iPadů), tam "úschovna" už kvůli obchodní politice iTunes moc nepomůže. Google zná prográmky které tenhle problém někdy zdarma a jindy za peníze údajně řeší (Senuti, Wondershare, aiseesoft iphone-to-mac-transfer...) - ale sám je neznám (zatím se mi vždycky rychleji podařilo probořit do počítače/disku s originály) a s úplně čistým svědomím je tu doporučit nemůžu, protože až příliš často bývají k vidění ve vybrané společnosti ransomware typu MacKeeper  :skull:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...