AndyAaron Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Ja pouzivam taky Paragon a po updatu na kapitana mi normalne nabidli dalsi verzi zdarma.Edit: Ted o vikendu jsem resil, jak zazipovat soubory heslem. Vygooglil jsem jen prikaz pres terminal. To jako vazne? Je to sice jednoduche, ale obecne prace prikazema pres terminal mi zrovna neprijde jako easy Apple way... Upraveno 14. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Zipovat přes terminál? Já teda normálně otevřu ForkLift, vlezu kam chci, označím soubory, kliknu pravým a v lokálním menu zvolím "Compress" - a když chci šifrovanej ZIP, prostě zatrhnu v dialogu "Enable Encryption" a zadám heslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Zipovat samozrejme jde ve Finderu, ja pouzivam obecne Path Finder, ale prekvapilo me, ze tam nejde zipovat s heslem. Pres terminal je to jedinna moznost jak to udelat bez dalsi apky, jako je tebou zminovany Fork Lift. Ten koukam, ze je za dvacet babek, to neni zrovna malo. Asi mi to staci pres ten terminal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 On ten forklift není vůbec o zipování s heslem (vlastně jsem to zkusil teprve při přečtení Tvého příspěvku), jako o tunách "dvoupanelové" funkčnosti ala TotalCMD - které se Finder (podobně jako "Průzkumník" ve Windows) nikdy nedočká. I on má samozřejmě své mouchy (např. při navyšování práv při zápisu do chráněných/aplikačních složek), ale těch 20 babek se mi na ušetřeném čase a nervech vrátilo už snad 100x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Jj, vcera jsem na to na tvuj popud koukal. Na dve okna jsem si prave koupil ten Path Finder a byl jsem dost spokojenej. Libi se mi tam veskera integrace cloudu (dropbox, onedrive atd.) a funkcne mi neprisel nijak zasadne omezenej. Zkousel jsem i jine apky a tam to obcas drhlo. Ten zip s heslem me proto prekvapil. Nevis jestli je moznost nejake trial verze toho Fork Liftu? Rad bych pred tim vyzkousel nez zaplatim dalsi dvacku.Edit: Jinak ve win bez totalcmd jsem marnej, pro me to je apka stoleti. Upraveno 15. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Kup to normálně přes Appstore - a pokud ti to přijde jako vyhozené prachy, během 14 dní prostě požádej o "refund".Některé drobnosti jsou v tom samozřejmě trošku jinak než v TotalCMD, uvidíš jestli to bude zkousnutelné a nebo ne.Pro mě byla rozhodující schopnost práce s FTP/SCP/DAV + ovládání klávesnicí - což obojí IMHO funguje výborně.A když si rozpočítám že licence se vztahuje na všecky 4 "moje" jabka, neměl jsem důvod o vracení peněz uvažovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Jasny, na ctyri stroje se to uz ztrati. Dik za tip, asi to zkusim. Je jasne, ze to bude jine nez tcmd, ale na odlisnosti u jabka jsem si uz zvykl. Mi celkem vyhovuje ten path finder a je fakt, ze zipovat s heslem nepotrebuju tak casto. Bylo to ted poprve po roce a pul uzivani a jinak jsem na jabku BFU a pouzivam ho jen na takove to "domaci zvykani" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 je to lehce infantilní, ale doporučuju iPhonistům appku zadarmo: MSQRD. Je to pecka a čumím, co se dá dneska naprogramovat a vymyslet, zkuste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Msqrd vypada jako dobra sranda. Kolegove minulej tyden zkouseli nejakou apku, kdy si dva lidi udelaji selficko a ta apka jim prohaze navzajem ruzne casti obliceje. Je to strasna 3,14ovina, ale desna chlama. Zjistim jmeno apky a dam vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Jakou používáte aplikaci na hledání slev v appstore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Jinak vcelku solidní aplikace ala TC je Commander one, dokonce ho doporučují na stánkách TC jako alternativu pro OSX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 ...forklift můžu taky doporučit...umí mnoho věcí a taky pěkně mazat vše, co s nějakou nepotřebnou appkou souvisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Msqrd vypada jako dobra sranda. Kolegove minulej tyden zkouseli nejakou apku, kdy si dva lidi udelaji selficko a ta apka jim prohaze navzajem ruzne casti obliceje. Je to strasna 3,14ovina, ale desna chlama. Zjistim jmeno apky a dam vedet iSwap faces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) @TotalCMD for OSX: Já jedu na muCommander a spokojenost. Vyzkoušel jsem všechny možné, včetně Forkliftu, a až tuten byl pro mě skoro bez kompromisů (ve velkých uvozovkách, TotalCMD rulezzz). http://applenovinky.cz/2014/05/mucommander-total-commander-mac-zdarma/ Upraveno 15. března 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 E-ink displej navíc a k tomu extended baterie. Zajímavé řešení. http://mobil.idnes.cz/kryt-pro-iphone-s-displejem-df9-/iphone.aspx?c=A160315_144144_iphone_oma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Koupil jsem bráchovi Macbook Pro(mid 2014), zánovní, 4 cykly na baterce.. Od známého, který jej používal na úpravu fotek, napojený na monitor.Dva dny v pohodě a z ničehonic začal blbnout trackpad, přeskakuje a po chvíli přestane reagovat..Googlim co to da, ale zatim nic nepomohlo, nesetkal se s tím někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) Oficiální tipy jsou zde - soukromě bych to tipoval buď na "vniknutí tekutiny" ("pucování před prodejem"?) a nebo problém s "teplem nafouklýma" baterkama tlačícíma zespodu na trackpad, což dotyčného při provozu s externí myší vůbec nemuselo trápit (jestli máš v nastavení Zpřístupnění/Myš a trackpad zatrženo "Ignorovat vestavěný trackpad při připojené myši", tak o tom věděl). Můžeš zkusit i reset SMC, ale moc šancí bych tomu nedával Upraveno 17. března 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 No hlavně nechápu, že dva dny fungoval trackpad perfektně. Každopádně jsem projel asi milion diskuzí a koukám, že to postihuje všechny macbooky nehledě na typ, či modelový rok.Vyzkoušel jsem všemožné resety NVRAM, SMC, všeho a nic. Nicméně děkuji a zítra se s tím vydám do Alzy a později případně k prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Pánové, nevíte, jak v Pages můžu vytvořit jmenný rejstřík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 @knihomol: Leda "napsat ručně", ani tuhle základní věc ten krám dodnes neumí. Rychlé řešení zdarma = Open/LibreOffice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se