Maxel Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Trochu OT, ale Macbook Air pro windowsáky nevypadá špatně.http://technet.idnes.cz/cinska-firma-predstavila-svuj-prvni-notebook-prekvapil-vykonem-i-cenou-1ae-/kratke-zpravy.aspx?c=A160727_144254_tec-kratke-zpravy_pka Upraveno 27. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 No jestli na tom číňanomyjovi bude tolik omrdů jako na ředitelově "rmbp windowsáky od HP", tak je to i při třetinové "úspoře" proti výběhovému AIR nechutně předražené.A okenice v ceně? Masochistům s 8+ už pár let rovnou účtuju dvojnásobnou hodinovku, protože dotyční kromě vkusu vesměs postrádají i sebeúctu a vůli odporovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Ja asi pujdu do novyho Macbook Pro 13" az ho predstavi :-) Doufam ze tam daj nejakou lepsi grafiku nez ten blbej Intel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Obávám se že s grafikou Ti radost neudělají - už teď základní deska nebývá o moc větší než mobil a pokud se půjde směrem k další "themekbůčkizaci" (ještě subtilnější a vše s pasivním chlazením, prostě hliníková tabatěrka vyplněná leukoplastí a lithiem), můžeš na jinou než v procesoru integrovanou grafiku zapomenout... Spíš než grafický čip mě už teď na tom připravovaném krámu štve, že místo užitečné sady portů (2*USB3-A, 2*TB/miniDP, 1*SD a 1*HDMI) na "čínských únicích" vidím jen 4x USB-C (+ jack), takže aby s sebou jeden tahal ještě větší hromádku převodníků a nebo uvalil ještě větší ranec za dock. A další věc kterou jako někdo kdo tráví hodně času v Parallels vůbec nepovažuju za "pozitivní" je naznačovaný placatý OLED dotykáč místo fyzických F-kláves - uvidíme jestli tam dají aspoň nějaké hmatové značky, nebo jestli zase zvítězí forma nad funkčností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Ja nekde cetl ze snad by tam meli dat neco od Nvidie, uvidime kdyz je to Pro :-)SD karta mi bude taky chybet, sem tam ji pouziju, novy usb - no co se da delat, doufam ze ho daji i na iphone 7.Pokud tu grafiku nechaj zase nic moc tak pujdu do modelu 2015. Ten oled bude hezka vec, funkcnost ale asi bude na prd a ve win uz vubec. Ja nastesti musim do win tak jednou za mesic tak si necham starej macbook jen na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Já přemýšlím, že si koupím starý McBook Air 11" v NOS stavu, nové věci Apple dokonale mrší abych měl solidní počítač než Apple definitivně v roce 2024 zkrachuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Seagate Central nebral, měl jsem ho, umřel. Aktuálně jedu na Synology DS216SE a maximální spokojenost, i když by ty odezvy mohly být rychlejší, pro zálohy a videa je to naprosto dostačující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Chlapi, iPhone SE se začal chovat dost divně. Fotoaparát jde pouze se sluchátky.Přestal zvonit, přehrávat zvuky atd.Nejsou slyšet telefonní hovory a ikonka hlasitého odposlechu je behem hovoru bloknutá. Přitom když dám hlasitost nahoru/dolů, telefon ví, že v něm sluchátka nejsou. Přes Instagram atd. foťák funguje, zvuk nejde ani přes aplikace - jen přes sluchátka. Setkal jste se s tím někdo :-D? Restart nepomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Doplním, že zatímco zvuk jen nejde a iPhone se chová normálně, tak když pustím aplikaci fotoaparát, telefon začne brutálně zamrzat a ukazuje jen černo. Stačí ale zapojit sluchátka a fotí jak Hasselblad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Kluci kdo jedete na 6S - při focení, indikuje Vám telefon zaostření pokaždé takovým tím žlutým rámečkem, který doostří scénu?Mně to právě telefon/apka skoro nedělá a je pravda, že dost často jsou fotky neostré. Ne rozmazané, ale jakoby nedoostřené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 jj běžně se to děje. připadně tuknu na displeji na místo kam chci aby telefon ostril. ale pokazde mam zlutý ramecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Hmmm, tak to bude asi něco blbě. Já ho vidim skoro jen když ťuknu na displej, když chci ostřit na konkrétní věc. Jinak skoro vůbec. Vezmu to o víkendu do iWantu a poptám se tam. Díky Miloši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) Mi se ramecek objevuje jen nekdy a jen kdyz tuknu na displej..A fotky ok.. Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Jak teda poznáš (nebavim se o ostření ťuknutím na displej), že je zaostřeno? Já tam ten rámeček nepotřebuju, ale bral jsem ho jako indikátor "zaostřeno-fotim". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Nepoznas, musis chvilku pockat, kdyz fotis daleko a hned blizko, az to automaticky zaostri na stred. Ale je to rychlovka.. A pak uz rozmazene fotky jsou jenom rukama.. Manzelka to ma taky furt rozmazane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Chlapi, iPhone SE se začal chovat dost divně. Fotoaparát jde pouze se sluchátky.Přestal zvonit, přehrávat zvuky atd.Nejsou slyšet telefonní hovory a ikonka hlasitého odposlechu je behem hovoru bloknutá. Přitom když dám hlasitost nahoru/dolů, telefon ví, že v něm sluchátka nejsou. Přes Instagram atd. foťák funguje, zvuk nejde ani přes aplikace - jen přes sluchátka. Setkal jste se s tím někdo :-D? Restart nepomohl. Tak jsem navštívil Český servis v Praze Modřanech a za 3-5 dní dostanu nový kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Koukám že než by lempli v českém sér-visu v záruce sundali displej a vyčistili/opravili/vyměnili flex s jackem, radši z Apple vyrazí "opravu výměnou za nový telefon"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 V Alze mi přímo řekli, ať si zajedu do Českého servisu, že pokud to uznají (můj telefon byl prakticky nový), tak že moc neopravují, ale vyměňují. Pro mě dobře. Kdyby to byl telefon starej rok a 11 měsíců, ať se v něm klidně hrabou, ale takhle dostanu za nový kus jiný nový kus :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Já jen že si kluk takhle předevčírem neustálým dobíjením konečně odvařil konektor v 5C - a (pozáruční) oprava včetně příjemného pokecu s technikem nezabrala ani 10 minut. Za tu dobu bych to při "opravě výměnou" neměl ani zazálohované, nemluvě o pakárně s obnovou a opakovaným zadáváním hesel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) čerstvá zkušenost s Českým servisem: iPhone SE - home button měl vůli a cvakal jen při lehkém dotyku, ještě před samotným domáčknutím. Samotný telefon ve stavu nového nošen v pouzdře a stáří 7 týdnů . 19.7. podání v Ostravě - zápis stavu v protolu : "bez viditelného poškození" - technička to pomalu zkoumala pod lupou ... 29.7. urguji co s tím je, a prý v Ostravě není technik tak posílají do Brna ( po 10 dnech ) 1.8. odpoledne email z Brna od technika, že je telefon ohlý a že reklamace není uznána 2.8. volám Apple , přepojí mě do Irska, popíšu problém, pošlu scany protokolu a výpis email komunikace - velká omluva od člověka co je v tom úplně nevině a příslib , že ihned volá Brno a vyřeší to 3.8. Stav zakázky, čekání na díl 4.8. vyskladněn nový kus 5.8. přebírám v Ostravě Ze strany technika a ani nikoho z českého servisu ani řádek, hovor nic ... tak jsem jim to nadělil alespoň v hodnocení co Apple posílá k vyplnění... Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se