Bushman Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tohle bohužel nemůžu porovnat, moc tu spotřebu nesleduju. Většinou jsem v dosahu zásuvky, takže je mi to celkem jedno. Fakt je, že když byl Air nový, tak výdrž lepší byla, ale to jde určitě na vrub i poklesu kapacity baterky. Těžko to posoudit, kolik toho má na svědomí systém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Včera vecer jsem se přihlásil na iCloud a najednou vyskočí VASE APPLE ID se prave používá pro prihlaseni na zařízení v uplne jine oblasti cca 150km od moji adresy a druhy den se používá zase uplne jinde kde jsem vubec nebyl a nebudu.Pritom jsem přihlášen na svém iPhone a doma na Mac mini server, tak nevim jak je to možné.Používám uz hodne dlouho dvoufaktorove overeni.Změnil jsem si heslo a vymazal se ze vsech prohlížečů, ale nepomohlo to.Díky ta rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 to muze byt jen spatna lokalizace podle ip Včera vecer jsem se přihlásil na iCloud a najednou vyskočí VASE APPLE ID se prave používá pro prihlaseni na zařízení v uplne jine oblasti cca 150km od moji adresy a druhy den se používá zase uplne jinde kde jsem vubec nebyl a nebudu.Pritom jsem přihlášen na svém iPhone a doma na Mac mini server, tak nevim jak je to možné.Používám uz hodne dlouho dvoufaktorove overeni.Změnil jsem si heslo a vymazal se ze vsech prohlížečů, ale nepomohlo to.Díky ta rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Stalo se mi to taky - že prý se autorizuju v Praze. Pro jistotu jsem tedy změnil heslo a díky tomu dvoufaktorovému ověření a kódu který mi přijde na telefon kvůli autorizaci jsem zjistil, že všechny moje zařízení jsou prý v tu dobu v Praze. Čili kravina a planý poplach. Mají v tom nějaký bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Včera večer celý iCloud pěkně haproval - soused si po dlouhém odhodlávání pořídil Mac Mini a aktivovat mu nové AppleID + zprovoznit související služby rozhodně nebylo "na počkání"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Díky všem za info. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Prvni dojmy z iPhone 7: vyrazne lepsi kvalita hovoru, konecne zase prijatelna hmotnost, ale tlacitko-netlacitko, na ktere bych si hodne tezko zvykal... mam aktualne 6s. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Tak jsem aktualizoval na iOS 10 a poslední hodinu si spíš nadávám, že jsem to udělal, jo některé věci se mi líbí, třeba možnost nastavení widgetů v lock screen, ale proboha proč už i Jabko mi musí cpát věci jako droid.No, ale třeba někdo bude vědět, jak se toho zbavit, já jsem to zatím nikde v možnostech nenašel.1. nechci ve fotkách sožku Lidé a aby se mi tam cokoliv nahrávalo2. nechci stejně jako bod 1, akorát s Místy3. nechci ve zprávách ty blbosti místo psaní zpráv, sakra proč si musím nejdřív vybrat jak chci vlastně odpovědět, nepotřebuju používat nějaké gesta, chci prostě a jednoduše odepsat a hned, ne to livot mezi možnostma Předpokládám, že přijdu i na další věci co mi vadí, ale todle je zatím to nejhorší a nechci to Proč si asi kupuju jabko? protože mi do teď necpalo všechny tydle blbosti, které jsou naprosto k ničemu, není mi 14, aby i můj telefon musel vypadat jak Facebook, instagram a kdo ví co ještě dohromady, fakt mě to s.re, tak snad do rána vychladnu, nebo někdo poradí jak se těch blbostí zbavit.PS: prosím nepsat rady tipu zahoď to a kup něco jiného, není totiž co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Bellsi, tak to dik za info. Jsem rad, ze jsem zatim neaktualizoval. A asi zatim to tak zustane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 2Bells: Pokud tě iOS10 vytáčí, s downgradem na poslední devítku neotálej ani minutu, než bukvice odepřou jeho "autorizaci" (pokud se tak už nenastalo).Mě teda k vytočení stačilo pouhých pár minut se Safari 10 na El Capitanovi. Produkční Sierru jsem pak viděl u souseda: na první pohled (když pominu zkriplené fonty v Safari) "vše OK" - ale namátkou třeba zprávy se na novém @itunes účtu vůbec nepodařilo aktivovat a čekám jaké další "detaily" z něj ještě vypadnou... Takže u sebe ani u děcek nevidím důvod spěchat - a vlastně mě ani nenapadá co užitečného letošní MacOS+iOS přinesly? Že by úschovnu a mikrofon v reálném čase sdílené s NSA, Mossadem a čínskou tajnou službou? Sorry, ale to už bych si rovnou mohl nainstalovat Okenice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Já pudu proti proudu - mě se ios 10 libi hodně. Lepší práce s notifikacema na locku, rychlejší odezvy, spotřeba ok, widgety které se dají osekat, odemikani gyro+otisk..... nevim nemam s tim problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Panove prosim o tip-koupil jsem synkovi ty 3D brejle na virtualni realitu.Nemate nakej tip na aplikace,nebo neco co se tam da pustit?Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Bellsi, tak to dik za info. Jsem rad, ze jsem zatim neaktualizoval. A asi zatim to tak zustane... Já bohužel nevydržel a ani do rána nevychladl, hned mě vytočila další věc, ale ta se dala alespoň upravit, každopádně je to peklo, proč, sakra proč už to není co bývalo, v jednoduchosti je síla, ne teď mám milion blbostí, které nechci. 2Bells: Pokud tě iOS10 vytáčí, s downgradem na poslední devítku neotálej ani minutu, než bukvice odepřou jeho "autorizaci" (pokud se tak už nenastalo).Mě teda k vytočení stačilo pouhých pár minut se Safari 10 na El Capitanovi. Produkční Sierru jsem pak viděl u souseda: na první pohled (když pominu zkriplené fonty v Safari) "vše OK" - ale namátkou třeba zprávy se na novém @itunes účtu vůbec nepodařilo aktivovat a čekám jaké další "detaily" z něj ještě vypadnou... Takže u sebe ani u děcek nevidím důvod spěchat - a vlastně mě ani nenapadá co užitečného letošní MacOS+iOS přinesly? Že by úschovnu a mikrofon v reálném čase sdílené s NSA, Mossadem a čínskou tajnou službou? Sorry, ale to už bych si rovnou mohl nainstalovat Okenice... Musím se na to podívat, říkal jsem si, že si asi zvyknu, ale některé věci asi vážně nevydejchám, po pravdě kdyby nebyly ostatní systémy ještě horší, tak by todle byl moment, kdy bych přešel, ale bohužel. Já pudu proti proudu - mě se ios 10 libi hodně. Lepší práce s notifikacema na locku, rychlejší odezvy, spotřeba ok, widgety které se dají osekat, odemikani gyro+otisk..... nevim nemam s tim problem To co uvádíš se mi taky líbí, ale tím to hasne, bohužel je tam víc věcí, které mi naopak hodně vadí. Proč se iphone chová, jako bych byl malá holka a potřeboval místo normální komunikace dělat nějaké gesta, smajlíky a kdo ví co ještě.Stejně tak fotky, já chci své Alba, své fotky, tak, jak jsou, nepotřebuju z fotek vybírat ksichty a nebo přiřazovat fotky k místům, jak na nějakém sdílogramu. Ať si to tam klidně je, ale pro děti a ne pro všechny, ať je to prostě vypínatelné.Když si takle stěžuju, tak si přijdu jak důchodce a to bych přitom jakožto mlaďoch asi měl být v cílové skupině, ale očividně jsem vyrostl, nevím. Chci na telefonu normálně dělat a nepotřebuju aby mi někdo cpal milion různých kravin.Škoda, že tak, jako jdou odstranit některé systémové aplikace, nejdou odstranit i tyto facebookové "fíčury". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Pod tohle (@Bells) bych se podepsal ...Nektere z veci jsou fajn (hlavne Raise to wake, i kdyz to neni zadna novinka a Apple jen dohani konkurenci), ale nektere jsou opravdu tragedie. Dlouhodobe me napr. vytaci plytvani mistem. Proc maji vsechny widgety nesmyslny header a font velikosti, jako bych se na tom mel divat z 5 metru?Proc temer petinu obrazovky stale zabira informace o dni v tydnu a datu, ktera by se dala klidne smrsknout do jednoho radku a podstatne mensiho fontu? UX zrejme vubec nehraje roli ...O chujovinach v iMessage uz psal kolega Bells, je videt, ze cilovka je uplne nekde jinde, nez jsme my. Dobre, to bych pochopil, ale proc se do neda vypnout?! Navic stejne jako on jsem v situaci, ze nebyt iOS jednooky mezi slepymi kralem, uz balim kufry. Bohuzel i uzamceni do ekosystemu je vec, ktera Applu jde a ktera se pak ukazuje jako docela solidni kotva (navyky, nakoupene aplikace, kooperace s rodinou, kterou jsem v mezicase presvedcil na prechod na Apple atd.).Vim,ze s tim nic neudelam, ale alespon jsem si mohl postezovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 já mám pocit klucí, že jste poněkud hysteričtí zprávy píšu úplně stejným způsobem a to tak že klepnu do prázdného okénka a píšu fotografie mám stále ve stejné složce x všechny fotografie fotky se k místům přiřazovat nemusí = dělá se to samo že se tam daj namalovat srdíčka, nebo ručně psát mě nijak neirituje, protože se to dá krásně ignorovat já YPO sem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Urcite to neni nic, kvuli cemu bych skakal z utesu ... nicmene me mrzi, ze usili, ktere se investovalo do vyvoje techto "dulezitych" ficur, nebylo vyuzito nejakym smysluplnejsim zpusobem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Urcite to neni nic, kvuli cemu bych skakal z utesu ... nicmene me mrzi, ze usili, ktere se investovalo do vyvoje techto "dulezitych" ficur, nebylo vyuzito nejakym smysluplnejsim zpusobem.je to cílený na omladinu .... tam je cesta a dlouhodobý zákazník .... pokud to zůstane jenom u tědle píčovinek, který jsou někde zakuklený, tak mi to nevadí .... až se to přehoupne přes akceptovatelnou hranici pořídím telefon pro seniory a je to vyřízený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 já mám pocit klucí, že jste poněkud hysteričtímyslim že stačila napsat jen ta první věta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 já mám pocit klucí, že jste poněkud hysteričtí zprávy píšu úplně stejným způsobem a to tak že klepnu do prázdného okénka a píšu fotografie mám stále ve stejné složce x všechny fotografie fotky se k místům přiřazovat nemusí = dělá se to samo že se tam daj namalovat srdíčka, nebo ručně psát mě nijak neirituje, protože se to dá krásně ignorovat já YPO sem spokojený Jako jo, asi máš částečně pravdu, dají se ty věci ignorovat, minimálně ty ve zprávách ignorovat ve výsledku dokážu.Ovšem ty fotky, s těma mám vážně problém, ano komplet fotky jsou stále všechny v jedné složce + alba, kteté si vytvořím a to je to, jak to chci, ale nic navíc, nechci další složku s místy a aby mi tam ještě k tomu iphone ty fotky přidával (nešlo mi o to, že bych to musel přidávat já), nechci to prostě vůbec (mimochodem to ani nefunguje pořádně, dle umístění jsem byl na místech, kde jsem opravdu nikdy nebyl a naopak jiná místa zase nemám zobrazená), stejně tak jako nechci zvlášť složku s ksichty, jaký to pro mě má význam? Alba si dělám sám taková, jaká chci, protože chci mít fotky zorganizované. Už jsem takle v minulosti rozdýchával i opět iphonem vytvořené alba, selfie a panorama, k čemu mi to je? Já nepotřebuju mít fotky na několika místech zvlášť, tak, jak si iphone usmyslí, že je to pro mě super, chci je mít podle sebe, todle mě fakt štve.Štvou mě i další věci, ale na ty si asi zvyknu, stejně tak, jako dokážu ignorovat ty blbosti ve zprávách, ale fotky mě vážně štvou. Stačilo by mi přitom tak málo, jen to, aby se ty složky daly smazat, nebo alespoň skrýt, stejně jako je to u složek, které si vytvořím sám, vždyť na tom není nic tak složitého. Jinak ať jen nedržkuju, tak třeba takové sekání telefonu už jsem vyřešil, udělal jsem si zálohu a následně komplet restore a musím říct, že to pomohlo, teď běhá vše fakt svižně a navíc mám zase po nějaké době telefon vyčištěný od blbostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Tvoje problémy, sibirove hodinky a som celkom spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se