Povidláček Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 2Povidláček: Když si spočítáš kolik hodin a dní si kazíš advent pérováním obchodníků kvůli dostupnosti a roznásobíš to svou běžnou hodinovou sazbou, fakt ti to za ty prachy stojí? Je to asi smutný, ale právě vzhledem ke své hodinové sazbě (nebo spíš platu, řekněme) mi to i za těch blbých sedum kil stojí (a to nejsem žádnej židák, co by si nechal pro kačku vrtat koleno).Nicméně zdá se, že díky jednomu místnímu hodnému členovi vyřešeno. Takže hurá vstřebávat krásy adventu
VitoCorleone Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Jestli preferujes menší ideální velikost do každé kapsy a nevadi ti menší display tak urcite SE, ja jsem s nim spokojeny moc a baterka je super.Jestli nošení neresis , jdi do 6sJa jsem urcite pro SE. Sam mam uz druhy rok 5S, coz je jeho starsi bratricek a jsem spokojen (az na uvadajici baterku). Velikost idealni, vaha taky a jak tu nekdo psal, nemam ho jako placacku much, takze displej tak akorat. Taky mi prijde, ze designove je to posledni hezky iPhone. Od 6 dale se mi ta kastle proste nelibi. 7 neni vubec nic noveho. Osobne jsem zvedavy na 8. Kdyz bude tak revolucni jak se ocekava (o cemz pochybuju) a v rozumne velikosti, pujdu do nej. A pokud ne, koupim si za rok dva SE.
Radek124 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) 2VitoCorleone: Pokud je uvadající baterka jediný problém 5S, tak efektivnější alternativou k nákupu SE možná bude její výměna - a počkat si co za "mírný pokrok v mezích zákona" nám ovocnáři předvedou v příštím roce... 2Povidláček: Ono to asi vyznělo rýpavě, ale sám si fakt co chvíli nadávám, kolik času jsem zas kdy prodrbal špekulováním kterej e-shop má jakou cenu a poštovné - a že i kdybych to kolikrát koupil od toho nejdražšího vyvrhele, tak by mi to za tu úsporu času a nervů stálo... Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Radek124
stratom Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Proc zcestné?A proc to nekoupit na apple.com? Edit: jasan, sleva. Ale doporocovat alzu na koupi apple mi prijde zcestny
Tondaa73 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Zsravím, pánové.Nějaké individuum mi v pátek ukradlo iP6..Z nového tlf jsem přes FIND MY PHONE vymazal data (ukradený tlf je stále vyplý, takže polohu nelze určit)...má někdo další nápad jak zloději znepříjemnit prodej či dokonce život??Díky za rady....tento nečekaný výdaj týden před svátky...k nezaplacení...
xcmaniax Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 A mel jsi tam touch id? Bez nej to snad ani neotevre ne? Jinak je to teda pech.
Tondaa73 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 A mel jsi tam touch id? Bez nej to snad ani neotevre ne? Jinak je to teda pech.Měl....ten tlf je zloději k ničemu.
Liqid Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 To se prodá na Aukru na díly, je tam hromada zamknutých telefonů
Radek124 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Sice jsou to ceny i "s prací" - ale při pohledu na ně mám neodbytný pocit, že krást iPhony "na díly" se dneska vyplatí víc než jako "funkční mobil" kvůli volání a držkabůčkingu:Výměna vypínacího tlačítka ON/OFF - 1490 KčVýměna FACE předního fotoaparátu - 1490 KčVýměna baterie - 1490 KčVýměna sluchátka - 1490 KčVýměna mikrofonu - 1490 KčVýměna dock konektoru - 1490 KčVýměna displeje - 3990 KčVýměna zadního krytu - 4490 Kč (...i tady už se řešil iPhone s rozdílným IMEI na krytu a v čipu)...to máme přes 17(!) litrů za pozáruční transplantaci origo dílů z "možná čórnutýho" iPhone 6, aniž by došlo ke kolizi s FindMyPhone
Ondrej71 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Dnes se mi povedlo zapomenout heslo k iPhonu a po nezdarenych pokusech si vzpomenout jsem přišel o všechna data a čísla. A po připojeni k iTunes kdyz chci obnovit ze zálohy to po mne chce heslo na ktere si nedokážu vzpomenout. Je nejake řešení nebo je to uplne v pr...i?
Koza_c Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 iPhone 7 Plus 128GBZáznamník občas svítí červeně aniž by byl někdy použit.Fotografie se dvojí.
Ondrej71 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 https://iforgot.apple.com Ale ja jsem nezapomel svojeapple ID, ale heslo pro obnovu v itunes
Maxmillian Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 http://www.tenorshare.com/products/iphone-backup-unlocker.html ... ale jestli tam mas slozity heslo, tak to je na dlouho.
roura74 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 iPhone 7 Plus 128GBZáznamník občas svítí červeně aniž by byl někdy použit.Fotografie se dvojí.To je asi po update na 10.2. Dělá mi to taky.
Manek49 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Taky jsem si toho dneska všimnul, po restartu aplikace Telefon se to ztratilo.
Koza_c Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Ještě jsem si všiml nebo byl upozorněn.Používá na iPhone 7 Plus Facebook Messenger nejnovejsi verzi 100.1Nainstalovala se mi tahle verze, ale vzhledove je úplně stejná jako predchozi přitom jinych iPhonech je jiná jakoze nějaká okna nad seznamem jmen.Tak si říkám, ze třeba na 7 Plus je to jinak kvůli velikosti.
roura74 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Koza_c To okopíroval FB fičuru z Instagramu, kterej ji obšlehl z Tumblr nebo z něčeho takovýho. Mají to tam teď všichni.
Koza_c Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 A ty to mas jak? Koza_c To okopíroval FB fičuru z Instagramu, kterej ji obšlehl z Tumblr nebo z něčeho takovýho. Mají to tam teď všichni.
roura74 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 A ty to mas jak?Bohužel stejně. :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se