Návštěvník YPO Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 nazdar agenti mám trable s počtou dva emaily, který nejdou ze zařízení smazat, přesunout .... prostě furt smrděj na jednom místě další hovadina je jeden mejl v odeslané počtě .... mejl tam samozřejmě žádný není .... pouze to číslo 1 rozšlapat nebo to jde nějak ztopořit ? váš YPO
Bells Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ahoj, čím prosím měříte přesnost svých hodinek na vašich ajfounech? Nemáte tip na nějakou dobrou aplikaci (nejlépe zadax), která by to měřila jakštakš přesně? Nevím moc princip jak tyhle apky fungujou, co jsem tak pochopil, prostě jen vyfotíte cifr hodinek, seřadíte tam podle ručiček barevný linky a po nějaký době to vyfotíte zase a ono to podle uplynulý doby vypočítá odchylku. Někde jsem ale slyšel, že taky záleží na prodlevě foťáku atd. což může mít na přesnost měření vliv. Co kdyžtak stojí za stažení? Díky Určitě Watch tracker, asi nejjednodušší apka a funguje dobře, dělá i grafy, data můžeš exportovat atd., za mě maximální spokojenost.
Tomashhhhh Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Mohu poprosit zkušené odborníky apple o pomoc? :-) Běhám s Endomondo a mám to propojené se zdraví. Data se v pořádku přenášejí do zdraví ale tam je to spojeno v jednu položku běh a chůze. Je možné to nějak rozdělit? Předem díky ;-)
roura74 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 nazdar agenti mám trable s počtou dva emaily, který nejdou ze zařízení smazat, přesunout .... prostě furt smrděj na jednom místě další hovadina je jeden mejl v odeslané počtě .... mejl tam samozřejmě žádný není .... pouze to číslo 1 rozšlapat nebo to jde nějak ztopořit ? váš YPOMel jsem kdysi podobny problem. Pomohlo smazat mailovy ucet v telefonu, nastavit ho znovu a pockat az se ti synchronizuje se serverem. Je to otazka par minut.
Radek124 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 2YPO: Spousta poštovních serverů dnes bohužel "v rámci boje se spamem a podvrhy" veškerou poštu nejdřív natvrdo zkouší vracet inzerovanému odesilateli a čekají od něj na "oficiální" opakované doručení (nejde o "konspirační teorii", opravdu se to tak dělá). No a pokud je v hlavičce té vrácené zprávy něco blbě, zkysne to ve složce "Odchozí pošta" dokud to "nevyhnije" (takže je na tom zámek) a IMAP to při synchronizaci složky pošťákovi opravdu může reportovat jako nový mail. Rourou doporučované řešení (účet nemusíš mazat a znovu zakládat - stačí u něj v nastavení vypnout/zapnout službu "pošta") provede smazání lokálních kopií a staženíi posledních N (=50?) mailů v každé z IMAP složek - a pokud už tam ta pitomost visela delší dobu, do synchronizace se nezahrne a Tvůj problém s visícím číslem bude "vyřešen". 2Roura74: "NAS na zálohy iOS zařízení" může sloužit v případě, že je (jedno jestli drátem a nebo bezrátově v domácí síti) synchronizuješ s iMacem/Minim, který má svou knihovnu iTunes přesměrovanou na onen síťový disk. U notebooků (které se z té sítě odnášejí) to samozřejmě není úplně vhodné, protože z jiných sítě se na svůj NAS nejspíš přímo nedostaneš - a synchronizace během té doby nemůže fungovat. A za to ta úspora ?1/měsíčně/účet asi nestojí.Další omezení TimeCapsule je že dodnes neumí DLNA protokol, takže spousta "chytrých" televizí se ke streamovatelnému obsahu (bez další investice do AppleTV a nebo krabičky s KODI) prostě nedostane. Co se streamování televize zvenku týče, Maxelovi na tom nejelo řešení od T-mobile, ale pokud vím tak třeba UPC Horizon Go streamované přes obskurní Silverlight by chodit mělo. Jak to bude s připravovaným UPC v HTML5 ala HBO dnes ještě nikdo neví
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 tak stacilo vypnout/ zapnout ..... dikec
mrazik Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Před časem jsem tu řešil to, že mi lehnul MacBook. V servisu se z počátku domnívali, že ho spraví, nicméně se věc nepovedla a dnes jsem ho dostal zpět jako těžítko. Jelikož byl v celku pěkně nakonfigurovanej a jelikož má žena v podstatě ten samej, tak bych chtěl poprosit ty z Vás, kteří by to uměli o:a) vykuchání disků z mé mrtvoly ( SSD kde byl systém a normáni s daty ) půjde-li to, tak přendání RAMek do počítače manželky.c) migraci mého profilu do počítače ženy Vše přirozeně uhradím a zahrnu Vás nehynoucím vděkem. Ideálně na ose Plzeň, Příbram, Praha. Předem děkuju za případné nabídky na realizaci.
organic Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Zdar! Synáček odrovnal pádem displej na 5c a "na proužky" a ten ve zkratu asi zadal několikrát špatný přístupový číselný kód. Displej je už vyměněný, ale mobil je furt uzamčený, hlásí: "iPhone je uzamčený - připojit k iTunes". Dá se telefon nějak restorovat jinak něž přes iTunes? Protože iTunes nemám a na pracovní komp je nedám. Soukromý komp nemám.
organic Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 To jsem včera zkoušel přes iCloud, nepovedlo se, tak jsem skončil v servisu. Vyřešeno. Díky.
roura74 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Vidíte v itunes v PC po připojení ipadu či iphonu seznam souborů v programech jako nplayer, docstogo atp.? Jak se mi stáhl ios 10.3. a pak i 10.3.1. tak nic nejde vidět a ani se nedá přes itunes nic nahrát. Nevím jestli to je iosem nebo novou verzí itunes, ale asi soudruzi někde udělali chybu. No nic budu chvíli bez filmů.
tenge Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Nevíte zda je možnost připojit něco na ipad ...redukce či tak něco, abych připíchnul flashku?
quest987 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 kup flashku přímo s lightning konektoremhttps://www.alza.cz/otg-flashdisky/18855831.htm#f&cst=0&pg=1&prod=&par2305=2305-30995&sc=217
milan79 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Kúp si ibridge od leef, ale nie na Alze. V istyle.eu majú 64 GB za 59Eur
Tondaa73 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Zdravím pánové.Paní si utopila iP 6S v záruce, a v neorigo servisu se nejdříve prsili, že to dají do pucu, a po 14 dnech jí tlf vrátili, že opravit nejde. Ani nenaskočí.Jde ještě někam střelit na ND, nebo jinak na něm něco škrábnout, ať mne koupě nového tolik nebolí, nebo ho mám vzteky rozkousat a vyhodit do popelnice?Na Aukro už jsem koukal, a ne, že by se o ty prodávané někdo zrovna pral. Ach jo. Díky za každou radu.
Radek124 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 @Tondaa73: Jestli ten mobil (tak jako kdysi ta moje) vyprala na 90, je z něj už jenom těžítko. Překvapuje mě že Ti v kom neorigo servisu nenabídli aspoň odkup korpusu (pokud nebyl potlučený) za nějakou symbolickou cenu? @Roura: I když se to podle číslování nezdá, tak iOS10.3 je hodně velký update s výměnou celého souborového systému (který byl slíbený už vloni, jinak by si ho nejspíš nechali až do verze 11) prováděnou za chodu(!). Je možné že právě při tom se u Tebe něco podělalo a nezbude Ti nic jiného než udělat čistou obnovu ze zálohy. Jinak koukám že už po týdnu původní iOS10.3 nahradili "hotfixem" 10.3.1, beta 10.3.2 už běží - takže ostatní s updatem nemají důvod spěchat...
Tondaa73 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 @Tondaa73: Jestli ten mobil (tak jako kdysi ta moje) vyprala na 90, je z něj už jenom těžítko. Překvapuje mě že Ti v kom neorigo servisu nenabídli aspoň odkup korpusu (pokud nebyl potlučený) za nějakou symbolickou cenu?Nenabídli nic...safra.Vypadá jak nový, vepředu byla folie, vzadu kryt.Jsem jí asi tisíckrát říkal "nenos ten mobil v zadní kapse", a pak najednou žbluňk, a byl v ha*zlu. Doslova.
Radek124 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Vím že Ti to nepomůže, ale to s tou zadní kapsou té svojí říkám taky. Ženský jsou v tomhle ohledu prostě takový - mobil furt na vibrace takže z kabelky neslyší ani prd, gatě si kupujou zásadně bez použitelnejch kapes - a když už je mají, používají ty na prdeli a na mobil za 10-20 litrů si klidně kecnou na dřevěnou lavici. Prostě jak říkal klasik: Je to marný, je to marný, je to marný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se