Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vybírám futrál na přenášení Aira třináctky...

Hoši, nemáte někdo vlastní zkušenost s Twelve South BookBook?

Docela se mi to líbí, ikdyž nvm jestli víc obyč nebo vintage, ale netušim jak to maj s kvalitou, materiály, výdrží, použitím v praxi, apod. Díky!

Když to bude bída, plán bé je kožený sleeve od Danny P., tam asi nejde šlápnout vedle.

Ten horní model mám asi 6 let, vypadá pořád stejně, zip funguje bez problémů, s kým se sejdu, každý řekne parádní obal. Kupoval jsem ho kdysi ve Vídni, tady se po roce objevil pak levněji.

Odesláno

Nedávno jsem sháněl pro paní, ve stavu nového a zárukou 6 měsíců jsem ho nakonec sehnal za 8 tisíc, čili cca 300 éček. S tím prasklým sklem bych cenu viděl kolem 4 500 Kč (170 EUR). 

Tak tos ho sehnal lacino...loni v listopadu jsem jeden jetej bez záruky platil 11500.-.

Odesláno

2Maxel: Taky na přenášení 13" MBP používám spisovky s pevnýma přesahujícíma deskama a zipem - je to pro noťas i při pádu mnohem bezpečnější, než všudypřítomné měkké neoprénovo/molitanové šprcky, které ho ochrání stěží před majitelovýma mastnýma prackama. Akorát při používání bych to už kvůli odvodu horkého vzduchu z průduchů dole/vzadu nikdy nepoužíval tak jak máš vyfocené, ale vždycky bych to vyndával ven...  :speak_cool:

Odesláno

Mam dotaz. Na ipad air 2 existuje neco (externi disk/flash ) abych mohl z uloz.to stáhnout video/mp3 a hodit ho na flashku? Nebo nejaky externi wifi disk se kterym lze pracovat?

Odesláno

Budem si rozumět

No vidíš kolego :) Já ho používám celá léta v pozdře, ani se to nehřeje při kancelářské práci, vyjma opravdu speciálních věcí jako full záloha apod.

Odesláno

Co to sakra zase je? Po dlouhy dobe jsem aktualizoval 6s na novej ios a najednou mi nejde kopirovat co chci z sms, budto se tam ukazou nejaky blby ikonky nebo muzu tu zpravu zkopirovat celou. Ma to nejaky reseni?

Odesláno (upraveno)

Jasne, o tom vim, ale jde mi o to jak se to pak chova..jsem schopný to pripojit k ipadu a primo v safari stahnout napriklad pres uloz.to video a ulozit jej na ten ibridge?

Chová sa to tak, že na jednej strane to ma USB 3 a na druhej lightnig. V počítači si na ten disk nakopíruješ čo potrebuješ( film, MP3, fotky , dokumenty...) a potom si cez tú aplikáciu leef spustíš v ipade a funguje to aj opačne súbory z ipadu vieš cez aplikáciu vyexportovať na tú flešku.

Edit: exportovať z ipadu sa tuším dajú len fotky 

Upraveno uživatelem milan79
Odesláno

O to mi jde..mam jen ipad a thle by vyresilo nutnost pc/ntb na stazeni videa z netu a ulozeni na flash. Bere to tedy i mp3, resp jde presouvat na ipadu stazene avi/mp3 do teto flash?

Odesláno (upraveno)

To som ti písal v časti edit. Aplikácia vie exportovat z ipadu len fotky.

V aplikácii máš nasledovné možnosti:

1Preniesť fotky: z ipadu na flash

2médiá :tu sa ti zobrazia filmy, mp3 a fotky na fleške a vieš si ich prehrávať z flešky na ipade

3 spravovať súbory: tu sa ti zobrazia všetky súbory čo máš na fleške a vieš si ich prehliadať otvárať prehrávať (skúšal som filmy, mp3, fotky, pdf, word, excel to ide

4 má to svoju aplikáciu fotoaparát: tu vieš urobené fotky ukladať priamo na flash

ukladať mp3, filmy z ipadu na flash to podľa mňa nevie, ja som to nikde nenašiel ako by sa to dalo.

Ja to využívam hlavne na cestovanie v lietadle. Na flešku nahádžem filmy , hudbu a pozerám resp. počúvam podľa nálady a taktiež na prenos fotiek z iphonu do macbooku aby som nemusel pripajať kablom iphone.

Samozrejme môžeš to používať aj ako klasický USB klúč na windows alebo mac os

Odesláno

.Ja to využívam hlavne na cestovanie v lietadle. Na flešku nahádžem filmy , hudbu a pozerám resp. počúvam podľa nálady a taktiež na prenos fotiek z iphonu do macbooku aby som nemusel pripajať kablom iphone.

Podporuje to externí titulky u filmu? Uvažuju o tom na stejný účel, ale někde jsem četl, že titule to neumí a to by pro mě byl showstopper.

Odesláno (upraveno)

Tak toto neviem, film  s titulkami ma pozerať nebaví, to si ho radšej pozriem v angličtine. Záleží na tom či to dokáže prehrať ten prehrávač čo je zabudovaný v aplikácii, ale zatiaľ čo som tam dal tak to prehralo.

edit: našiel som recenziu a píšu tam, že titulky to neprehráva, takže si čítal dobre.

edit 2: takže to je recenzia s USB 2 ja mám ten už s USB 3, takže skús pozrieť na nete a ešte jedna vec je to naformátované na FAT 32, takže súbory do 4GB NTSF alebo exFAT som neskúšal.

Odesláno

Pěkné. Hlavně že když tady někdo doporučí že si máte kupovat iPady a iPhony s pořádnou kapacitou a ne 16GB socky, vyrojí se pokaždé zástupy machírků kterým základ vždycky na všecko stačil a imperialistu větší pamětí podporovat nehodlají. No a takoví pak řeší obskurnosti typu příplatkové flashky přes lightning, místo aby si do sandboxu příslušné aplikace (např. Infuse) jednoduše stáhli a nebo přes iTunes natlačili videa i titulkama a po přehrání je prostě smazali...  -_-

Odesláno

Pěkné. Hlavně že když tady někdo doporučí že si máte kupovat iPady a iPhony s pořádnou kapacitou a ne 16GB socky, vyrojí se pokaždé zástupy machírků kterým základ vždycky na všecko stačil a imperialistu větší pamětí podporovat nehodlají. No a takoví pak řeší obskurnosti typu příplatkové flashky přes lightning, místo aby si do sandboxu příslušné aplikace (např. Infuse) jednoduše stáhli a nebo přes iTunes natlačili videa i titulkama a po přehrání je prostě smazali... -_-

Hele to neni o velikosti. Nekomu prooste stavi ta dana velikost a samozrejme je to i o obsahu peněženky.

Ja se ptal na flashku primarne z duvodu ze nekam..flashka ...potrebuju dostat mp3 abych je mohl pouzivat v aute..do auta asi ipad tahat nebudu a nemluv mi o ipodu.

Odesláno (upraveno)

Toto nie je o kapacite iphone, ipad. Teda aspoň u mňa nie. Fleška má výhodu aj v tom, že ju používam ako klasický USB klúč a taktiež ju môžeme používať na viacerých jabĺčnych zariadeniach nezávisle na účte. Raz ju mám ja, raz manželka, syn a tak podľa potreby. 

Odesláno

Co to sakra zase je? Po dlouhy dobe jsem aktualizoval 6s na novej ios a najednou mi nejde kopirovat co chci z sms, budto se tam ukazou nejaky blby ikonky nebo muzu tu zpravu zkopirovat celou. Ma to nejaky reseni?

Nn leda zkopírovat celé a vybrat pak část (nebo předat dál a vybrat část mno..)... snad na tom ještě zapracují...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...