Maxmillian Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 11.0.2 zase prestala vyhledavat aplikace. V "Siri & Search" se nekdo chytrej v Apple rozhodl, ze to pro vsechny aplikace zase hromadne zapne a i presto fungovalo vyhledavani jen tech aplikaci, ktere jsem mel zapnute pred upgradem. Pomohlo az u jedne z aplikaci u kterych jsem si byl jisty, ze vyhledavani zapnute nebylo ho vypnout a zapnout a search zase umi vyhledavat jako driv. Mohli by par tech svejch miliard investovat do lepsiho tymu testeru ...
Maxel Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Za mě teda jedenáctka zatim asi nejhorší update iOS. Celý je to línější mi přijde (iP6S), baterka furt horší než před, často padaj appky (Snapseed nejčastěji). Děs... že sem se na to nevykvajznul a nepočkal na odladění.
decebal Odesláno 10. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Mně na SE nic nepadá, dnes v noci aktualizace 11.0.2., nepozoruju ani zpomalení ani rychlejší vybíjení.
quest987 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Zvykám si na menší display, takže na nějaké velké surfování to asi nebude. Důležitá pro mě bude výdrž baterky. Designově mi taky vyhovuje. No a ještě uvidíme co foťák...nějaký ten wristshot asi bude muset zvládnout neboj už se 4S se dalo slušně fotit já stále čekám s IOS 11 než jej hodim do japkohona. Zatím jsem to zkusmo hodil do iPadu a zkouším
Jiří_99 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Já pořád vyčkávám a rozmýšlím, jestli tu 11 do své 5S nacpat. Čtu všelico..
Radek124 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) No jestli tak jako ostatní "érly-adoptéři" věříš že instalací novějšího iOS se ti 4 roky starý mobil zrychlí na dvojnásobek, přibude 50% RAM i místa na úložišti, informace na kompaktním displeji budou efektivněji uspořádané a vzadu mu naroste větší baterka i čočka - a to vše jen proto že je Ti líno přečíst si co od nové Major verze vlastně čekat, no tak hupky dupky instaluj. Ale pak tady nefňukej, že Ti nejede to a nebo ono (protože 64bit) - a že TO (od minulého týdne) nejde odinstalovat... Sorry, ale než vyjde aspoň 11.1.3, nevidím jediný funkční důvod proč s upgradem iOS riskovat... PS: funkční důvody bych našel snad u svého iPadu Air2 - ale stačí se podívat do seznamu nainstalovaných aplikací které používám a které dodnes nemají 64-bitovou alternativu - a opět nemám co řešit Upraveno 10. října 2017 uživatelem Radek124
EpsteinBarr Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 (upraveno) 11.0.2 sa tyka aj tak len ip8 a ip8 plus, kolega mi potvrdil obcasne praskave zvuky pocas telefonovania, cize zlepsenie v inych modeloch urcite tymto apdejtom nenastane. Ja som apple pozitiv, prvy ip som si doniesol zo statov kratucko po uvedeni na trh. Powerbook, model si uz asi ani nepamätam, som mal pred 20 rokmi a power mac, mozno aj staru quadru by som nasiel niekde v sklade este aj teraz. O G3, G4 ani nehovorim. Nechcem si tu vylievat srdce a zamyslat sa nad pitchovinami ako staromilec ako bolo vsetko lepsie, ale ide to pomaly do hajzlu proste :-)Posledny apdejt je urcite jeden z najhorsich. Nikdy to nerobim a tentokrat som si ho nainstaloval okamzite po uvedeni nielen na ip6S, ale aj na ipad pro aj na air2. Uz som vyskusal vsetko mozne, ale seka, bateria tak na 60% pri identickom pouzivani zariadeni. No a hned je mi lepsie :-) edit: i/y Upraveno 11. října 2017 uživatelem EpsteinBarr
xcmaniax Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Za sebe mohu říct, že nový iOS je na iPhone 7 plus úplně bezproblémový, vše běží jak má a změny v baterce nepozoruju. iPad Air je katastrofa - tam už to neměli pouštět, HW nestíhá a systém se dost zpomalil. I když nové prostředí je vychytanější, tak to zpomalení to sráží níž.
bubo.cz Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Přidám se e svou trochou do mlýna. MacBook Pro mid 2012 - velké překvapení High Sierra neskutečně svižná. Mac šlape jako za mlada. Tedy pro mě nenáročné použití (web, iTunes, iMessage, email, filmy). Velká spokojenost. iPhone 6S Plus - baterka o něco slabší něž s iOS 10. Občas drobně laguje, ale pořád slušně použitelný přístroj. iPad Air - baterku nejsem schopen hodnotit, navíc můj má za sebou 2 nebo už 3 roky intenzivní služby. Nicméně pozitiva nových funkcí převažují. Hlavně dock se mi moc líbí. Je sice znát chybějící RAMka, ale upgradovat se mi nechce, takže to asi přežiju Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří_99 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Dík, seru na to. Jsem celkem spokojenej tak jak to je teď.No jestli tak jako ostatní "érly-adoptéři" věříš že instalací novějšího iOS se ti 4 roky starý mobil zrychlí na dvojnásobek, přibude 50% RAM i místa na úložišti, informace na kompaktním displeji budou efektivněji uspořádané a vzadu mu naroste větší baterka i čočka - a to vše jen proto že je Ti líno přečíst si co od nové Major verze vlastně čekat, no tak hupky dupky instaluj. Ale pak tady nefňukej, že Ti nejede to a nebo ono (protože 64bit) - a že TO (od minulého týdne) nejde odinstalovat... Sorry, ale než vyjde aspoň 11.1.3, nevidím jediný funkční důvod proč s upgradem iOS riskovat... PS: funkční důvody bych našel snad u svého iPadu Air2 - ale stačí se podívat do seznamu nainstalovaných aplikací které používám a které dodnes nemají 64-bitovou alternativu - a opět nemám co řešit
Juraj11 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Kuci,mam poprvé neúplné jablko a chci se zeptat-nějaký aktivní pozadí,něco jako na droidu hypnoclock?Nebo ještě lépe nějaký šetřič obrazovky s hodinami?Mám SEčko Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 12. října 2017 uživatelem Juraj11
milan79 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Čo tam máš baterku z auta a nevieš čo s energiou? Nerieš kraviny a šetri si baterku na potrebné veci, už aj tak je to s výdržou pri iOS 11 dosť slabé.
Juraj11 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Čo tam máš baterku z auta a nevieš čo s energiou? Nerieš kraviny a šetri si baterku na potrebné veci, už aj tak je to s výdržou pri iOS 11 dosť slabé.jedenáctky nemám a baterka 2 dny v pohodě Sent from my iPhone using Tapatalk
pepescom Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Mám iOS 11 na 6ke a žiadny problém po prechode na 11 nepozorujem. U mňa baterka 2 dni v pohode a ajfón má 2,5 roka Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Radek124 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 2Juraj11: možná jsem staromódní, ale IMHO nejlepší "šetřič obrazovky" = vypnutá obrazovka... samozřejmě existují i aplikace označované jako "nightstand", které při puštěné animaci/hudbě/videu/navigaci dokážou potlačit uspávání a ukazovat u toho i hodiny - ale i kdyby to fungovalo ve stojánku při trvale připojené nabíječce, tak zrovna u mobilu kde se počítá každý cyklus baterky (u budoucích OLED i každý rozsvícený pixel) mi tahle degradace na "stolní hodiny" nepřijde jako nejlepší nápad...
Návštěvník qoyi Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Za mě teda jedenáctka zatim asi nejhorší update iOS. Celý je to línější mi přijde (iP6S), baterka furt horší než před, často padaj appky (Snapseed nejčastěji). Děs... že sem se na to nevykvajznul a nepočkal na odladění. iP6s taky, všechno se seká, ale mě to nevadí. Beru to jako mezičlánek přechodu ke konkurenci, protože na tohle už tak trochu nemam nervy. Rozmýšlim mezi notem 8 a tlačítkovym samsungem za dvě stovky. A to zcela vážně. Upraveno 12. října 2017 uživatelem qoyi
psycho.path Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Já mám iOS 11 na iP7 hned od vydání a kromě padání Garmin Connect jsem spokojen. Sekání animací nepozoruji a baterie vydrží stejně jako s desítkou.
gas Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 8 plus já, žena 7 plus. 11 jedou bez nejmenších problémů.
blackhead Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Dnes jsem si stahnul uz 3 patch na 11, pripadam si jako betatester
Radek124 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Nechci být přehnaný optimista, ale 11.1.3+ to jistí. Sorry ale cokoliv "?.0.? a" "?.?.0-2" byl od iOS6 výše porod, především kvůli politice "snadná instalace zdarma & odpírání downgradů" a letité okýnkářské iluzi, že nějaký update snad něco radikálně zlepší. Nicméně nebýt Vás milí pokusníci, seschlá bukvice by se nemohla každý rok před akcionář camrat jak drtivé procento jablíčkářů už jede na poslední verzi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se