YPO Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Teď mam Bose Soundlink Air. Vzal jsem ho jako náhradu za odešlý B&W Zeppelin Air (s 30pin). Předtím to byla sestava Philips Fidelio DS9800W. Toť okno do historie. Jinými slovy jedu posledních pár let bezdrátové ?bum-cink?, zcela bez jakékoliv újmy na zdraví. Jednak mi všechny jmenované zdroje hluku na moje uši vždy stačily, resp. zcela vyhovovaly, druhak jsem už zcela lapená aj-ofce a proto mi vyhovuje (a chci setrvat) na AirPlay (repro). A nakonec jsem rád za co nejméně kabelů. Hudbu posílám téměř výhradně ze Spotify na iPhonu a/nebo Macbooku Air, tam pak ještě letitá knihovna iTunes.Mam sice ještě starší gramec (Reloop RP-1000 + přenoska Ortofon) a pár desek, ale už pár let jsem to nepustil. ??? Hifista nejsem - to bychom byli v jiném vlákně a Hasňovi by dávno praskla cévka, hifi sestavu tak nehledam. Je mi jasný, že v ceně Homepodu (kor pak B&W) se dá sehnat lepší systém. Ale ten prostě nechci. Důvodů je více, ale ty nemá smysl popisovat, bo nehodlam nikoho přesvědčovat. Absence chytrých fcí mi taktéž nevadí, protože jak jsem psal - chci to vyloženě jako AirPlay repro. Nvm, co je na tom tak divnýho. (relativně) Dobře to hraje, soudě podle ohlasů na net... tak nevidim důvod, do toho (nebo jiného) nejít. Jinak samozřejmě nedělám žádné závěry na základě shlédnutí jednoho videa. Nicméně to byl impulz se tím začít více zaobírat a proto taky dotaz stran zkušeností na majitele. Mezitim jsem prošel recenze a zkušenosti na ostatní kandidáty a zůžil výběr na Zeppelin Air (s lightning), Homepod a Harman Kardon Aura - pořadí dle preference. Díky. Uvažuju, jak jsi psal, nad dvěma kusy. Nicméně by byly umístěny max. cca 2,5m od sebe a tak nvm, jestli to má smysl.já teda nevím ale za dvacet litrů se dá koupit slušnej network receiver i s bednama, kterej toho bude umět daleko víc než dva šišatý homepody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Tak nad tim bych se taky jeste zamyslel Maxeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 To nebude potřeba. Opravdu nehledam best-hifi value/money. Když pominu vše výše popsané, nemam na to doma podmínky. Členitý obývák, více poslechových míst a velmi malá možnost rozumně umístit stereo repro. Proto hledám jedno centrální řešení. Ty dva Homepody je spíš teoretické zamyšlení. Nakonec stejně asi vezmu zpátky Zeppelina, ten mi seděl nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Diky, pujdu do 6s nebo 6s plus. Kdyby jste o nejakym novym za lepsi cenu vedeli budu rad za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 To nebude potřeba. Opravdu nehledam best-hifi value/money. Když pominu vše výše popsané, nemam na to doma podmínky. Členitý obývák, více poslechových míst a velmi malá možnost rozumně umístit stereo repro. Proto hledám jedno centrální řešení. Ty dva Homepody je spíš teoretické zamyšlení. Nakonec stejně asi vezmu zpátky Zeppelina, ten mi seděl nejvíc. pokud nebudeš využívat homepod na plno zkus si zajít poslechnout toto Beoplay M5 https://www.salonydenon.cz/cz/MM/Znacky/BEO_PLAY/AKTIVNI_REPRODUKTORY/BEOPLAY_M5 zvukově se i zdá lepší než homepod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Zrovna jsem na něj koukal v iWantu na Harfě. Nevypadá zle. Budu to po svátcích muset někde poslechnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Zrovna jsem na něj koukal v iWantu na Harfě. Nevypadá zle. Budu to po svátcích muset někde poslechnout.sis to tam měl pustit a udělat jim tam diskotéku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Měli tam celkem frmol a slečna nevypadala úplně natěšená na takové zkoušení Tak jsem to nechal a sjedu to poslechnout zítra do Letňan. Musim ale řict, že teď ležim celej večer na YT a jedu jednu recenzi za druhou... a pokud to nebude na live total propadák proti Zeppelin Wireless, vezmu M5. K tomu řešim aji repro na cesty. Teďkon řekneme ?slouží? super-low-budget JBL GO a zatim to vypadá na náhradu v podobě B&O A1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Já byl v letněnech dnes kolem poledne, šel jsem kolem Iwantu a měli tam taky cvrkot, takže asi ideální zajít tam někdy k večeru nebo hned nějak ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Měli tam celkem frmol a slečna nevypadala úplně natěšená na takové zkoušení Tak jsem to nechal a sjedu to poslechnout zítra do Letňan. Musim ale řict, že teď ležim celej večer na YT a jedu jednu recenzi za druhou... a pokud to nebude na live total propadák proti Zeppelin Wireless, vezmu M5. K tomu řešim aji repro na cesty. Teďkon řekneme ?slouží? super-low-budget JBL GO a zatim to vypadá na náhradu v podobě B&O A1.B&O A1 je super na cesty, používáme to sice doma, ale není to těžké, a hraje to skvěle. Koupelnu, nebo dětský pokoj ozvučí v pohodě. Ve větší místnosti, a víc nahlas to má ale své hranice... takže já hledám něco výkonnějšiho na doma. Bezdrátového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 K tomu řešim aji repro na cesty. Teďkon řekneme ?slouží? super-low-budget JBL GO a zatim to vypadá na náhradu v podobě B&O A1.Muzu se zeptat jak a kde to reálně používáš na cestách? Chápu něco většího domů, co třeba vytáhneš na posezení ven, ale na cesty mám sluchátka. Dík za osvětu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 řekl bych: třeba na hotel pustit film z ipadu, prckum na písničky někde na chatě ....atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 B&O A1 je super na cesty, používáme to sice doma, ale není to těžké, a hraje to skvěle. Koupelnu, nebo dětský pokoj ozvučí v pohodě. Ve větší místnosti, a víc nahlas to má ale své hranice... takže já hledám něco výkonnějšiho na doma. Bezdrátového.Kdyby ses chystal A1 pouštět, dej echo. Muzu se zeptat jak a kde to reálně používáš na cestách? Chápu něco většího domů, co třeba vytáhneš na posezení ven, ale na cesty mám sluchátka. Dík za osvětu. Sent from my iPhone using Tapatalk ProPosledních pár měsíců pendluju pracovně mezi Prahou a Hradcem Králové, takže primárně to beru sebou jako zdroj hluku na hotel, kde trávím osamotě 3-4 dny v týdnu. Jinak občas aji k našim na víkendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Pouštět A1 určitě nebudu. Je to super když koupám děti, na uspávání, pohádky, tichý poslech u postele, ale i venku na zahradě. Jenom když mám náladu na pořádný koncert :-) to výkonově nestačí. Navíc jsem měl půjčený kamarádův Phantom, a ten nasadil laťku velmi vysoko. Tak šetřím, a sním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Kdyby ses chystal A1 pouštět, dej echo. Posledních pár měsíců pendluju pracovně mezi Prahou a Hradcem Králové, takže primárně to beru sebou jako zdroj hluku na hotel, kde trávím osamotě 3-4 dny v týdnu. Jinak občas aji k našim na víkendy.Tak tomu potom naprosto rozumím. Říká jsem si, že to asi nenosíš připnutý na batohu po meste Ale stejně... Není lepší pak už rovnou tahat ten homepod? Auto ho uveze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Používáte "protiuspávací" příkaz "caffeinate" na Mac? Funguje bez problému? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Prozradi mi prosim nekdo, co ukazuje ?IKO? na AW? Nic mi to neukazuje a pak... Nic to neukazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Podle mě Index Kvality Ovzduší, ale jak píšeš - skoro nikde to není k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Pouštět A1 určitě nebudu. Je to super když koupám děti, na uspávání, pohádky, tichý poslech u postele, ale i venku na zahradě. Jenom když mám náladu na pořádný koncert :-) to výkonově nestačí. Navíc jsem měl půjčený kamarádův Phantom, a ten nasadil laťku velmi vysoko. Tak šetřím, a sním...Prosimtě jak je to s výdrží? Četl jsem na to ruzné názory a zkušenosti recenzentů, ale rád to měl od majitele. ??? Jinak jsem včera poslech M5 a dost si to semnou vytřelo podlahu. Hraje to skvěle, kor na takovýho prcka. Krom toho jsem poslechl aji Zeppelin Wireless a taky to nebylo špatný ; ačkoliv na M5 to (kupodivu) nemá. Homepod jsem ještě neměl možnost poslechnout. Každopádně jeden z těchto tří skončí doma. K tomu (asi) A1 na cesty a zas bude na pár let klid. Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Prosimtě jak je to s výdrží? Četl jsem na to ruzné názory a zkušenosti recenzentů, ale rád to měl od majitele. ??? Jinak jsem včera poslech M5 a dost si to semnou vytřelo podlahu. Hraje to skvěle, kor na takovýho prcka. Krom toho jsem poslechl aji Zeppelin Wireless a taky to nebylo špatný ; ačkoliv na M5 to (kupodivu) nemá. Homepod jsem ještě neměl možnost poslechnout. Každopádně jeden z těchto tří skončí doma. K tomu (asi) A1 na cesty a zas bude na pár let klid.No, abych pravdu řekl, ani nevím. Tím, že to používám většinou doma, vůbec to nesleduji. Pár hodin to je, vydrží to hrát celý večer, a když to zdechne, je po ruce vždycky usb zásuvka. má to usb-c konektor. Ale hraje to hezky, čistě, řekl bych že i středy. Není to bum-písk, a když to s hlasitostí přeženeš tak je to v basech marný :-) ale jak říkám, na takové to domácí žvýkáníčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se