Ejabejaroz Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Celej den se premlouvam ze nepotrebuju novej mekbuk eeer s i5 a thunderboltem, dva kolegove v praci uz ho dneska prinesli...
dknespl Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 (upraveno) Ad Lion - Trochu blbý mi přijde, že ve fullscreen modu jsou všechna okna modální. Tj např pokud je ve fullscreenu mail, okno s inboxem a dáte nový mail, tak nejde z tohoto okna s psaním mailu vyskočit zpět do okna s inboxem dokud není uzavřené. Asi to je logické, ale na mail se to tedy zrovna moc nehodí. A při tom naturálním skrolování, tj ve smyslu posunu stránky mi přijde blbý, že se po straně posová scrollbar opačně. To ať tam raději tedy žádny scrollbar není. Upraveno 21. července 2011 uživatelem dknespl
BrotHell Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Taky jsem si ho včera nainstaloval, zatím naprostá spokojenost, opačné skrolování jsem si vypnul a pohoda=) Jeste bych chctel vyzkouset IOS5 nemáte někdo Developerskej ucet?
utrejch Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Mohu se zeptat co je opacne scrollovani?
dknespl Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Mohu se zeptat co je opacne scrollovani? Normálně se posouvá obsah okna např v editoru nebo browseru tak, že táhneš za posuvní - scroll bar. Tj. ty táhneš scrollbar dolu, ale obsah okna se ve skutečnosti pohybuje nahoru. Obdobně když používaš tahnutí po touchpadu nebo kolečko myši. Tak to je ve windows, nebo bylo donedávna i na macu. Ale např na iphone je to obráceně, tam jakoby prstama bereš za ten "papír". A to "že bereš za ten papír" je teď v nové verzi OS i na Macu, protože preferované obvládání ne gesty (tahy prsty) po touchoadu, takže vlastně jo to děláš na dispeji iphonu. Ale jde to vypnout.
dknespl Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Sním nebo bdím ... v Lionu začala fungovat v MS Office pro Mac (nemyslim ve vmware), podpora OLE (vložených objektu). Pustím Word, kliknu na vložený excel a on se otevře. To dřív nešlo, ne .. Nikde jsem o tom nečetl jako o nové feature a přitom to je bomba.
Jaem Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Ak by mal niekto zauejm pouzivat iPhone/iPad/iPod touch ako univerzalne DO, tak na ebay je za super cenu Redeye mini
TomAnt Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Zatím jsem nepřišel na nic, co by za těch 25? stálo. Naopak, Front Row by mi chyběl... Front Row sa da vyriesit... Staci skopirovat zo SnowLeoparda... use Google...
panedge Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Chlapi,mám dotaz.Je dobrej nápad si teď koupit Iphone 4?Jednak má bejt snad novej model koncem roku(ale to jsem jen tak nšlde četl,navíc to bude asi jen facelift)a jednak nemám žádný zkušenosti s produktama od Apple.Přečetl jsme testy,diskuze, takže vím o uzavřenosti systému atd.Hlavní problém,nebo čeho se nejvíc bojím je to,že nemám počítač s jabkem a nevím jak to funguje s normálním PC.Itunes jsem v životě neviděl,nevím jak do toho naláduju hudbu,jak stáhnu fotky atd.Mohl by mě někdo o tom něco říct?Ještě zvažuju novej Samsung Galaxy,ale nějak mě to táhne jako magnet k tomu jabku no...
Viktor Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Já bych se ifounu nebál. Byl jsem před rokem ve stejný situaci, nepoznamenanej jabkem, a zvyknul jsem si rychle, i na itunes. Je to nejlepší mobil, jaký jsem kdy měl, rychlej, stabilní, a pár aplikací z istore mi udělalo radost. Minulej tejden jsem si koupil iPad.
Petrson Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 panedge: Já osobně ti mohu říct,že jsem měl za svůj život cca 30 mobilů, ale jediný u kterého jsem už třetí generaci (3G,3GS a 4) je iPhone. Vůbec se neboj spojení PC vs. iPhone, já taky nemám MAC. iTunes prostě nainstaluješ, po propojení s iPhonem se ti v levé části objeví nalezený připojený iPhone a tam si nastavíš, co vše chceš s iTunes synchronizovat. Pokud máš Outlook vřele doporučuji zálohovat si kontakty do Outlooku, pak můžeš kdykoliv by se ti něco podařilo v iP smáznou znovu kontakty synchronizovat. Stejně tak jde v iTunes dostat do iP mp3, fotky, videa (ty ale musíš převést do m4r formátu). Neboj je to jednoduché !!! Doporučuji, pokud si tam ještě nebyl skvělé fórum na www.iphone.cz . Tam se dočteš naprosto vše. iPhone je fakt skvělý telefón, pouze doporučuji pak koupit nějaké ochranné fólie nebo kryt, ať si ho uchováš ve skvělém stavu !!!
panedge Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Díky za rady,a jak to vypadá s tím Iphonem 5?četl jsem,že snad by měl být větší,ale moc se mi to nezdá,esi by nebylo lepší počkat.Ale stejně bych to asi nevydržel.Na to forum Iphone.cz určitě mrknu.Jinak třeba s těma fotkama-nejde mi o to dostat je do mobilu jako hlavně z mobilu,to se pak musí taky převádět do jinýho formátu?
TomAnt Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 iPhone 5 uz presvihol obvykly cyklus noveho modelu. Takze je ocakavany kazdu chvilu. (ja cakam uz od januara ) Posledne chyry vravia o druhom septembrovom tyzdni. Ake budu zmeny je ako obvykle samozrejme prisne tajne, da sa nieco vydedukovat z patentov, objednavok displejov a podobne. Alebo z leaknutych fotiek buducich puzdier... ak tomu niekto veri. Ono totiz na poslendu chvilu moze vyerat vsetko inak. Podla info, iPhone 5 je v testovani, ale je v krabici od iPhone 4, takze nikto nezasvateny nema sance zistit, ako v skutocnosti bude vyzerat. Co je najpravdepodobnejsie je, ze bude mat vacsi displej (bez zmeny velkosti tela telefonu), lepsi fotak (ako inak), ale hlavne novy procesor (ten co je v iPad2). Suma sumarum, ak si len teraz zacal nad nim uvazovat, tak uz pockaj na 5ku, lebo budes smutny ak si kupis 4ku a po mesiaci bude 5ka. Co sa tyka fungovania s Windows prostredim, je to absolutne bezproblemove. Pouzivatelsky privetivejsie spojenie zariadenia, pocitaca a celeho fungovania spolu proste nenajdes. Ono, to je totiz filozofia Apple. Ma pod kontrolou cely ten retazec, (na rozdiel od inych vyrobcov), takze to vie zladit podla toho ako potrebuju. A potrebuju, aby to v prvom rade fungovalo... Takze to funguje. Pytas sa na fotky. Pripojis iPhone k PC a iPhone sa zacne spravat ako kazdy iny fotak ktory k Windowsu pripojis, proste priamo vo Windowse tie fotky v nom uvidis, vyberies ktore chces, skopirujes... Ano, ak si geek, niekedy ta moze stvat, ze nemozes toto a nemozes tamto, ale vsetko ma k svojim negativam aj pozitiva. A ked si ich uvedomis, tak prevazia. Tvoja buduca kupa iPhonu ma len jeden efekt, ktory si musis uvedomit. S velkou pravdepodobnostou uz nebudes chciet iny telefon. Budes chytenyyyy
panedge Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 TomAnt-díky,no jo,ale aby to furt neposouvali a nakonec ho neprodávali až v prosinci.Každopádně díky za info a rady.
Duke650 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Vychytávka pro lidi, co mají v iPodu/iPhonu/iPadu hafo muziky v lossless formátech a chtějí to slyšet v excelentní kvalitě: http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/av-accessories/pure-digital-i-20-921473/reviewhttp://www.whathifi.com/Review/Pure-Digital-i20/ a pozor není to pouhý dock s analogovým výstupemje v tom vestavěný D/A-převodník, takže např. z iPodu tahá surová digitální data (ignoruje D/A-převodník zabudovaný v iPodu) a teprve v i-20 se převádí na analogový signál... navíc má i digitální výstupy, tož fajnšmekři s externím převodníkem si taky pošušňají moje sestava iPod Classic 160 GB + Pure i-20 + sluchátkový zesilovač Matrix m-stage + sluchátka Denon AH-D 2000 = nadlouho tzv. "konečná"
RomanP Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) Mám asi rok iMac i5 27" a je to fajn mašina. Zhruba 14 dnů ale jeho zapinaci tlačítko na zádech nefunguje jako dřív. Při stisku se chovalo jako klasický mikrospinač. Jinak řečeno při zmačknutí cvaklo a pokleslo cca o milimetr, nebo dva. Teď necvakne a nepoklesne, nicméně o trochu větším tlakem jde zapnout. Zase tolik mi to nepřekáží, ale spíš mi jde o to, abych třeba delší dobu nepřiměřeně netlačil na základní desku. Zajel jsem do servisu a předvedl. Prý to na nic asi nemá vliv, přesto mi to vymění. Dokonce ho mám doma, dokud nedorazil díl. Co mně ale rozsekalo je to, že kvůli tomu mikrospinači musí s Applem vykomunikovat výměnu celých obrovských hliníkových zad iMaca, jelikož ten spínač v hodnotě 15kč je jejich nedelitelná část a to si ani nechci představovat tu rozborku, kdy se z vrchu musí vyndat naprosto všechno co ten iMac v sobě má. Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem RomanP
panedge Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Tak Iphone je doma Dostal jsem pěknou nabídku od T-mobile tak jsem ji vzal.Mám 32GB a začínám se s tím seznamovat.
kulix Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Kratky dotaz k iphonu4.. Sem tam při praci s mobilem mi píše hláška ztráta signálu, za sec je zase vse OK.. Četl jsem, že příjem je slabší.. Dělá vám to taky někomu?Dík
Viktor Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Kratky dotaz k iphonu4.. Sem tam při praci s mobilem mi píše hláška ztráta signálu, za sec je zase vse OK.. Četl jsem, že příjem je slabší.. Dělá vám to taky někomu? Dík Dělá mi to samý v poslední době, dřív to nedělalo, trochu mě to otravuje.
kulix Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Na reklamaci to asi neni, co?Dik za info..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se