Radek124 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 https://www.tripsavvy.com/best-golf-gps-apps-4173447 Vzdálenost k jamce by asi šla, kompas/azimut u AppleWatch kvůli magnetům uvnitř nečekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 V 27. 5. 2019 v 8:33, Radek124 napsal: https://www.tripsavvy.com/best-golf-gps-apps-4173447 Vzdálenost k jamce by asi šla, kompas/azimut u AppleWatch kvůli magnetům uvnitř nečekej.diiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 potřebuji poradit paměťovou kartu (256/512) do Macu Air 2017, co jsem koukal zběžně na net, tak rozšiřovací paměťové karty pro Air jsou dostupné většinou jen pro starší modelové řady. Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Nešpórovat a vyměnit sčot za model s větším SSD, pokud tu kapacitu skutečně potřebuješ.S pomalýma SD/MMC-based šidítkama bez wear levellingu akorát riskuješ ztrátu dat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 V 27. 5. 2019 v 15:21, Radek124 napsal: Nešpórovat a vyměnit sčot za model s větším SSD, pokud tu kapacitu skutečně potřebuješ.S pomalýma SD/MMC-based šidítkama bez wear levellingu akorát riskuješ ztrátu dat... chci to jen jako odkládací prostor na filmy, proto jen kvůli filmům nechci měnit ssd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Tohle by mělo stačit https://cz.transcend-info.com/Products/No-637 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Na filmy ti bude stačit cokoliv. Od Class 10 nahoru nemůžeš udělat chybu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Mám takový problém. Snad ho dobře popíšu. Fotím do RAW a následně převádím do TIFF buď ve starém Photoshopu (mám od dob kdy nebyl cloudový, verzi teď nevím), nebo přes Digital Photo Professional od Canonu a teď jsem ze zoufalství nainstaloval už i Lightroom, co jsem kdysi dostal zdarma k tělu zrcadlovky. Jde o to, že daleko přizozeněji RAW fotku interpretuje pouhý náhled v priview v OSX, než nahoře zmíněné. Zkusil jsem v PS i DPP takové ty profily jako default camera, default adobe atd, ale nic není ideální. Nevíte proč? Večer bych poslal printscreen s ukázkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 RAW musíš dle nějakého profilu vyvolat (bez urážky: když nevíš jak na to, nefoť do RAW), zatímco preview z něj zobrazuje JPEG náhled prohnaný obrazovým procesorem ve foťáku (tj. automatická expozice, vyvážení bílé, expanze do SRGB gamutu atd.), tj "běžné fotky na které jsou lidi zvyklí a které očekávají". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 V pohodě, já se neurážím. Do RAW fotím skoro deset let, protože to prostě potřebuju. Vím, jak to "vyvolat" a vím o profilech. Jen mě prostě zajímá, jak docílit ten profil, co využívá preview. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Zkusím tady... Mám iphoneSE, dneska jsem si chtěl pustit videa ale ikona zmizela.. (nevím kde je a ani si neuvědomuji, že bych ji mazal). Řeknu si, zkusím znova stáhnout v Appstore, ale ejhle? Appstore ikonu videa ani nenajde... naproti tomu na ipadu, když dám vyhledávat videa, tak to normálně ikonu najde....??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Ahoj,máte někdo IPHONE XR nějaký ten měsíc.Šlo by napsat klady/zápory nějak ve stručnosti..?Díky Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Já ho mám par měsíců. Měnil jsem za SE.Klady - všechno až na velikost na tu jsem si zvykal hodně dlouho. Zápory - velikost na kterou se asi dá zvyknout. nevím co by Té zajímalo. Napadá mě třeba face ID - super bomba věc, ale když mas mobil v autě v drzaku který přímo nemířil na xicht tak nic moc (buď čekat na obrazovku pro kód nebo se predklonit - to dělám já). Jedním z kladu je baterka, která vydrží fakt moc. Nevím ale z čeho prechazis. Jak říkám, šel jsem z SE a nebe a dudy. Klidně se zeptej na něco konkrétně protože mě fakt nic nenapadá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Ja prejdu taky z SE velikost to je jedine co vadi (to ze bude SE2 neverim)... chtel jsem 8ku ale tech par tisic asi prihodim, chci mobil aspon na 3/4 roky..... fotky ..? Do kapsy se to asi uz nevleze, myslim dziny pripadne dzinove kratasy..? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Ahoj, nemusíš mat starosť do vačku vojde bez problémov. Taktiež ako si písal na SE2 asi skoda čakať, keď tak s malou stratou predáš a vymenis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Vejde se jak nic. Fotky super, videa krásné kvalitní vykreslení. Ale já nejsem náročný. Jsem plné spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 V 8. 6. 2019 v 13:30, jiriku23 napsal: Ahoj,máte někdo IPHONE XR nějaký ten měsíc.Šlo by napsat klady/zápory nějak ve stručnosti..?Díky JirkaTy hodnotí každý asi jinak, podle svých priorit. Za mě - slabá baterka (vím, na Apple nadstandard),dost mě iritovaly tlustější rámečky okolo displeje, nechtěl bych se na to dívat dlouhodobě (8 je pro mě přijatelnější, klasický střih),když srovnám s jinými telefony v podobné cenové relaci, tak třeba samsung ale i levnější xiaomi dělá hezčí fotky.Vzal bych buď Xs, 8 nebo X. A11 nebo A12 je jedno, začne se to lámat na podpoře za takové 3-4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 V 8. 6. 2019 v 15:03, jiriku23 napsal: Ja prejdu taky z SE velikost to je jedine co vadi (to ze bude SE2 neverim)... chtel jsem 8ku ale tech par tisic asi prihodim, chci mobil aspon na 3/4 roky..... fotky ..? Do kapsy se to asi uz nevleze, myslim dziny pripadne dzinove kratasy..? Diky150mm do kapsy umístíš , max to bude nepříjemné při sedání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Tak Xko me osobne nedava smysl, jak jsem psal mozna 8ka ale prece jen, tam jsou horsi fotky, mensi displej (rozmer samo mensi ale uz to neni tak moc) Xs ma navic veci ktere nevyuziji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 V 3. 6. 2019 v 19:25, Martin JJJ napsal: Zkusím tady... Mám iphoneSE, dneska jsem si chtěl pustit videa ale ikona zmizela.. (nevím kde je a ani si neuvědomuji, že bych ji mazal). Řeknu si, zkusím znova stáhnout v Appstore, ale ejhle? Appstore ikonu videa ani nenajde... naproti tomu na ipadu, když dám vyhledávat videa, tak to normálně ikonu najde....??? V 8. 6. 2019 v 15:03, jiriku23 napsal: Ja prejdu taky z SE velikost to je jedine co vadi (to ze bude SE2 neverim)... chtel jsem 8ku ale tech par tisic asi prihodim, chci mobil aspon na 3/4 roky..... fotky ..? Do kapsy se to asi uz nevleze, myslim dziny pripadne dzinove kratasy..? Diky Martine JJJ jen tak zmizela bez náhrady ? Mě po aktualizaci softu zmizely videa ale objevila se ikona Apple TV SE2 asi opravdu dlouho nebude, protože i když některé první zprávy tvrdily opak tak současné SE má dostat iOS 13, naštěstí pro mě, na větší telefon si zvykat prostě nechci, mám malý ruce a štve mě když telefon nejde ovládat jednou rukou, U toho odemykání xichtem v autě kdybych měl držák nastevenej na sebe, nebude se to zase odemykat furt i když nechci ? Tady se mi zdá touchID praktičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se