quest987 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 u mě ne, fotím do jpegu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Tak můj nový mac ještě než jsem stihl reklamovat klávesnici přestal nabíjet - kábel se poroučel. Kluci zamakali opravdu na kvalitě a jestli dřív Mac vydržel léta, tak mě se nová 2019 sype jako nikdy nic.... Důrazně varuji před nákupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Nefoti to ve tmě špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Byl by zájem o srovnávací fotky 11, 11pro, pixel 3 (možná i 4), mate 30 pro a Oneplus 7 pro? Někdy v druhé polovině října bych většinu z toho měl mít na stole. Můžu ještě přihodit Mi 9 a Note 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Za mě rozhodně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 (upraveno) 11 pro, fotí fakt dobře. Širokáč paráda, noční režim úžasný, hloubka ostrosti bez výhrad. Foto bez jakéhokoliv úpravy v automatickém režimu. Baterka o level lepší ne XS. Spokojený Edit. Divně se to komprimuje, normálně je ta fotka naprosto ostrá Upraveno 27. září 2019 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Mě 11 pro vůbec neoslovil. Vzhledově se mi nelíbí - matné sklo fuj, objektivy ještě víc fuj. Noční foto dobrý, ale celek za mě nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Matná je v reálu pecka, objektivy nic moc, pokud pominu rozporuplny design, tak jako celek skvělý telefon. Xko bylo na pokraji smrti a Android jsem nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Za mě rozhodně!Ok. Pokusím se dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Matná je v reálu pecka, objektivy nic moc, pokud pominu rozporuplny design, tak jako celek skvělý telefon. Xko bylo na pokraji smrti a Android jsem nechtělMatná se mi naopak při představení líbila ale v reále vůbec - ani jedna barva, nejlacněji vypadající iphone ever. Pro mě z XS žádná motivace. 11 pro se zdá v ruce tlustší než XS což mě překvapilo. Širokáč jsem nikdy nepoužíval ani na zrcadlovce. Podle mě super telefon je ted po zlevnění XR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Skvěle, že máš patent na rozum, alespon to nebude mít každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Nesouhlasný názor a hned problém, ach jo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Ona ta 11 je tlustší a těžší než XS kvůli větší baterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Ok. Pokusím se dodat.Nevim ale myslim ze vzhledem k tomu co s tema fotkama pak provede nahrani sem na forum tak to bude ani zbytecna prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 13.1.1 záplata je na světě ...... testováno na lidech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Díky za info. Imho je to stejné nejlepší způsob testování, pokud tak rychle vydaji patch. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Podle mě super telefon je ted po zlevnění XRjá vám lidi nevím ..... byl sem si v iWantu osahat jedenáctku (tu obyčejnou) jakože bych upgradoval ze sedmičky byť k tomu není důvod protože sedmička funguje bez chyby .......18 tisíc bez dph bych za to asi dal i když bych se kroutil jako had ....... ale ..... je to těžký, větší, asi teda hezčí i když to je subjektivní ...... no ale proč si to vlastně koupit ? ..... prostředí je stejný a nový HW?..... na to seru, protože to nepoznám ........ co se týká fotoaparátu, tak nějak nerozumím úžasným fotkám když to má stejné rozlišení a stejnou světelnost (dle alza srovnávače) jako sedmička a to i ve verzi Pro ........ zřejmě jsou ty úžasný fotky nějak dokreslený HW, ale na to by asi dokázal odpovědět nějaký větší znalec než já ...... takže jsem zase smutně odešel a budu čekat až se sedmička rozlomí a bude důvod koupit něco novějšího ...... ale už teď vím, že to nebude poslední model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Další faktor pro zvážení máš třeba Touch vs. Face ID. Já teď přešel z osmičky (plus) do XS Max ? dle stejné analogie tvé poslední věty, a zatim se s tim odemykáním xichtem občas docela peru. Třeba včera ? chci cvaknout v mekdrajvu malýmu nugetky a prej obličej nerozpoznán. Kouknu na to podruhý, cajk. Nevim, ale zatim si řikam, zlatej prst. Rozhodně je benefitem větší displej v lehce menším těle. Což byl vlastně asi největší důvod k upgradu, spolu s postupně ko baterkou. Fotky jsou taky kousek dál, ačkoliv už osmička dělala hodně povedený momentky. A jinak je to pořád to samý. Kolem a kolem... zůstat na osmičce, o moc bych zas nepřišel. A další výměnu pak vidim až za pár let. Neni důvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 k tý baterii a hysterii kolem baterií ..... mám ipad mini 2 ...... na jaře s ním začnu šestý rok ..... celých šest let je zapnutý ...... nonstop ..... používám ho tak čtvrt až půl hodiny denně (když sedím na hajzlu a hraju golf) ....... nabíjím ho jednou za týden ...... tolik k bateriím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) Jestli to bylo na mě, pak se hysterie nekoná. Mini 2 kroutí doma pátým rokem bez problémů. Mini 4 třetím. Upraveno 28. září 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se