Viktor Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 hele nedělej z komára velblouda. ta hysterie je zbytečná. To byl spíš fór, nicméně takovouhle poznámkou souboj militantních zastánců jabka/linuxu/windows většinou začíná . K hysterii mám fuckt daleko. Jinak mám iphone, ipad, notebook i pc a fšechno má svý plus i mínus. Teď mi třeba na iphonu zčernal kus displeje
ttrstom Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 To byl spíš fór, nicméně takovouhle poznámkou souboj militantních zastánců jabka/linuxu/windows většinou začíná . K hysterii mám fuckt daleko. Jinak mám iphone, ipad, notebook i pc a fšechno má svý plus i mínus. Teď mi třeba na iphonu zčernal kus displeje To bych docela rad videl, muzes sem hodit foto?
911 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 lepsi system v com? ze sa da nastavovat a upravovat? ze umoznuje kradnut hudbu, filmy, hry a aplikacie? Ano, v tom je dobry. Ale co tak bezpecnost? Ta je mizerna. Alebo moznosti pracovneho vyuzitia? Velmi slaba. proc hned krast? na android marketu je sposutu aplikaci. ja ted koukam na lenova pad a ten mi prijde taky fajn. a tam naopak pracovni vyuziti je slusne. priznam se, ze jsem kvuli designu chtel ipad. sel sem si ho vyzkouset do prodejny a proste nejsem typicky uzivatel. takze to co jsem potreboval, tak nefungovalo nebo to neumel. ale v tom je ta krasa. je tady prece siroka nabidka a kazdy si muze vybrat. ja to beru, ze to je jako s hodinkama. taky si muzu koupit "nesmyslne" mechaniky za desitky tisic a umi to ukazat jen cas nebo za par kacek digitalky co umi skoro vsechno.
ttrstom Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 to Fikus: na den jsem si ho pujčil a byl ještě víc nadšenej. začal si o tom něco zjišťovat a už jsem si ho skoro koupil ale dostal se mi do ruky galaxy s. měl jsem ho v ruce hodinu dvě v hospodě a rozdíl byl diametrální. na plochu šli dát widgety. aktivní tapeta i když blbost potěšila. všechno spojeny s gmailem. Widgety? Aktivni tapeta? No jako efekt, dejme tomu, ale realne vyuziti????? edit ještě k tomu tabletu. uznávám že design asi samsung obšlehl ale itab nebo jak se to jmenuje mi přijde lepší. nebavím se o HW ale o systému. Design muze byt normalnimu uzivateli u riti, ja bych si ho dokonce rad koupil ale proste jsem nenasel jediny duvod, proc odejit od iPadu, jedine co opravdu postradam je flash...
911 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 911, nemusis to hned vztahovat na seba ja to tak neberu me vzdy jen pobavi, jak odpurci jablek chodi na jabkovy diskuze a snazi se ostatni prevest na jinou viru a obracene )
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Me zase bavi jak nekdo prijde do diskuze a napise, ze jediny duvod proc koupit neco jineho je krast hudbu a filmy. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Hasňa
Fikus Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Me zase bavi jak nekdo prijde do diskuze a napise, ze jediny duvod proc koupit neco jineho je krast hudbu a filmy. on to někdo napsal? kromě tebe? chápu že majitele produktů od apple nesmírně těší že za všechno musí platit i za to co je bežně a legálně zadarmo. já mám dokonce i ipoda. jak vůl jsem si nagraboval svoje starý cd naučil se otagovávat ale prostě ne ne ne apple to nezajímá chce abych si to koupil znovu přes itunes. ipod se válí kdo ví kde a koupil jsem si nějakej mp3 krám za litr kterej funguje. ještě k těm widgetům. nevím jestli víš co to je ale rozhodně to není kravina k ničemu. naopak je to super. každou aplikaci kterou používáš často nebo kterou chceš se ti přímo na ploše zobrazuje co chceš. třeba blbý svátky, třeba tvůj kalendář s přehledem, třeba blbý programy, třeba blbý počasí a plno třeba blbejch věcí který já můřu ale majitel iphonu ne. btw o té práci nevím jené věci kterou umí iphone a neumí android. naopak je toho víc. jestli otravuju a nezajímá vás to stačí napsat já přestanu. jeN mě zajímá PROČ co na tom vidíte
kubson Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 já mám dokonce i ipoda. jak vůl jsem si nagraboval svoje starý cd naučil se otagovávat ale prostě ne ne ne apple to nezajímá chce abych si to koupil znovu přes itunes. ipod se válí kdo ví kde a koupil jsem si nějakej mp3 krám za litr kterej funguje. raději víc nepiš? fakt to nemá smysl, nech nás tupé jabkaře zhynout zaslepené
Jaem Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Ej, ale tu trafene husy kvakaju Napisal som niekolko veci, ale vybera sa len jedna - kradeze. Ci sa to niekomu paci, alebo nie, hudba a filmy stiahnute z ulozto a inych warez for je kradnuta, bez ohladu na zakon, ktory to za kradez nepovazuje. Nie tak davno tu bezala diskusia Paneraj vs. marina militare, a tam sa dost pohovorilo aj o moralke, toto je rovnaka situacia. Jeden z najcastejsich argumentov pre android je moznost nahravania hudby a filmov od kamosa, alebo z kdekolvek z netu, a aj tu uz zaznel nazor "naco platit". Ak vam to nevadi, mne uz toboz nie, stahujte si kolko chcete, ale aspon to neobhajujte verejne. Ano, par ludi za androidove apps plati, ale ked sa pozriete na obrat AppStore a AndroidMarketu, tak je jasne, ze ich je zalostne malo.A ked sa uz bavime o prac. aplikaciach, tak mi poradte na android napr. nejaky dobry Office balik...
Traveller Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) já mám dokonce i ipoda. jak vůl jsem si nagraboval svoje starý cd naučil se otagovávat ale prostě ne ne ne apple to nezajímá chce abych si to koupil znovu přes itunes. ipod se válí kdo ví kde a koupil jsem si nějakej mp3 krám za litr kterej funguje. No mě by konkrétně zajímalo, zda tohle ipod umí (tedy přehrát moji vlastní hudbu)? Můj kolega jeden vyhrál v nějaké soutěži, nasypal tam plno hudby a.... nic. Asi je mrtvý - myslel si. No a když jsem ho upozornil, že na správu bude potřebovat iTunes, nevěřil mi. Raději ho věnoval kolegyni jako USB klíčenku EDIT: Tak mě napadlo, že jak to tady tak čtu, tak Apple vlastně vychovává samé nové Mirky Dušíny. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Traveller
kubson Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 No mě by konkrétně zajímalo, zda tohle ipod umí? Můj kolega jeden vyhrál v nějaké soutěži, nasypal tam plno hudby a.... nic. Asi je mrtvý - myslel si. No a když jsem ho upozornil, že na správu bude potřebovat iTunes, nevěřil mi. Raději ho věnoval kolegyni jako USB klíčenku jestli umí iPod přehrávat mp3?
911 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 A ked sa uz bavime o prac. aplikaciach, tak mi poradte na android napr. nejaky dobry Office balik... http://www.dataviz.com/ http://www.quickoffice.com/quickoffice_pro_android/ Documents To Go
Fiona Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Hele a nechceš mi teda toho ipoda levně prodat , já si tam něc klidně koupím... :-) Jinak na iphone i na ipadu mi hrajou i "nekoupený mp3"
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Jaem: S kvakanim hus bez, reknu to mirne, do hajzlu. Zadam Te, abys me, a jiste mnoho dalsich podobnych, prestal nazyvat zlodejem, osocovat z neceho co nedelam na zklade toho, ze mam nejaky pitomy Android na nejakem pitomem telefonu. Vzhledem k sume, kterou jsem investoval do sve audio i videoteky, me to nesmirne urazi a s.e.r.e! Nemam jedine palene CD, ci DVD. Vsech asi dvacet kusu z obdobi vysoke skoly slo davno do popelnice. Tech par aplikaci za par korun si fakt muzu dovolit, na notasu mam Ubuntu a ani na pracownim W7 notasu nemam jediny kradeny soft. Z principu. Tohle zobecnovani a osocovani se ve slusne spolecnosti skutecne nenonosi. Tak to nezavadej ani tady, nebo bys taky mohl vypadat jako hlupak. To, ze jsi ten skryty utok napsal mezi dalsi veci neznamena, ze na to nemuzu reagovat. O to zbabelejsi utok to je, rado by sktyta informace, presto jasne vyjadreni:"Jen uzivatele Apple jsou moralni, ostatni jsou zlodeji a Android uzivaji jen proto, ze muzou krast." To jedine me v tom prispevku nastvalo, tak na to jedine reaguju. Nehlede k tomu, ze je to kravina non plus ultra. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Hasňa
Jaem Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Jaem: S kvakanim hus bez, reknu to mirne, do hajzlu. Zadam Te, abys me, a jiste mnoho dalsich podobnych, prestal nazyvat zlodejem, osocovat z neceho co nedelam na zklade toho, ze mam nejaky pitomy Android na nejakem pitomem telefonu. Vzhledem k sume, kterou jsem investoval do sve audio i videoteky, me to nesmirne urazi a s.e.r.e! Nemam jedine palene CD, ci DVD. Vsech asi dvacet kusu z obdobi vysoke skoly slo davno do popelnice. Tech par aplikaci za par korun si fakt muzu dovolit, na notasu mam Ubuntu a ani na pracownim W7 notasu nemam jediny kradeny soft. Z principu. Tohle zobecnovani a osocovani se ve slusne spolecnosti skutecne nenonosi. Tak to nezavadej ani tady, nebo bys taky mohl vypadat jako hlupak. To, ze jsi ten skryty utok napsal mezi dalsi veci neznamena, ze na to nemuzu reagovat. O to zbabelejsi utok to je, rado by sktyta informace, presto jasne vyjadreni:"Jen uzivatele Apple jsou moralni, ostatni jsou zlodeji a Android uzivaji jen proto, ze muzou krast." To jedine me v tom prispevku nastvalo, tak na to jedine reaguju. Nehlede k tomu, ze je to kravina non plus ultra. Kde som napisal, ze si zlodej? Nikde! Tak ak mam ist do hajzlu, tak chod aj ty so svojou vztahovacnostou a vkladanim slov do ust, ktore nikdy povedane neboli!
Hasňa Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Nebudu se tady s Tebou handrkovat. Kazdy si to tu muze precist. ..umoznije krast hudbu, filmy, aplikace, k tomu je dobry. Ja se ozvu, ty napises, ze potrefene husy kdakaji. Myslim, ze je to celkem srozumitelny informacni tok. Pokud jsi to myslel jinak, mel jsi to napsat jinak, presneji. Ja si to proste vztahl na sebe a kdakajici husy mi potvrdily, ze jsi to na me miril, coz me samozrejme nakrklo. Nebo jsem to spatne pochopil? Mozna i ano, ale misto potrefenych hus jsi teda mel napsat, ze jsem to spatne pochopil. Nehlede k tomu, za na Applu jde krast stejne dobre. Upraveno 19. října 2011 uživatelem Hasňa
Fiona Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Přesně , to jaký systém používáš, neznamená zda kradeš, nebo ne..... Upraveno 19. října 2011 uživatelem Fiona
Fiona Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 (upraveno) Kde som napisal, ze si zlodej? Nikde! Tak ak mam ist do hajzlu, tak chod aj ty so svojou vztahovacnostou a vkladanim slov do ust, ktore nikdy povedane neboli! To jsou diskuze " prostě je skvělé, že si můžeme každý vybrat to co nám vyhovuje, ne? Já se od Iphone asi už neodvrátím, ale věřím, že android, je dobrý, nicméně já si nechci nic nastavovat a něco furt googlit a to mi Apple dává. Dělá věci krásné, elegantní, velmi fukční, jako bonus originální a ještě k tomu , minimálně pro mě blbuvzdorné.... Jak mi říkal kamarád, který si koupil galaxy 2, ještě to nemám nastavené (na otázku, proč ten display tak šajní) , no a já si nic naštěstí nastavovat nemusím, mám všecko hotový , jsem ivovce a jsem na to hrdej... Upraveno 19. října 2011 uživatelem Fiona
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se