Paw Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 FaceID používám měsíc, zvyknul jsem si rychle. Blbý je, že se na telefon musíš podívat, nemůžeš to začít odemykat hmatem už cestou z kapsy. Po odemknutí je pak potřeba šoupnout nahoru, aby se objevila domovská stránka. Oproti touchID to byl pár dnů nezvyk, ale sžil jsem se s tím a nevadí mně to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Pratele, vy co mate vice zkusenosti s nakupy novych iP... Na jak dlouhou cekacku se mam v teto dobe asi pripravit u 13 Pro Max 128GB grafitový? Mam objednano od 4.1. Uz me ta doba fakt sere. Hodinky, auta, telefony,.... Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 U Face ID mi vadí, že když ho chci použít někde, kde musím mít nasazenou roušku, nebo respirátor, tak nefunguje. V tomhle je Touch ID lepší. Ideální by byla kombinace obou, bohužel Apple se tomu brání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Cital si dobre - Apple to skusa v betaverzii. inak, @Zmrzlinar aby si pri prechode z osmicky na 12 mini nebol sklamany. Svagor ma 12 mini, ja mam SE druhej generacie a az taky velky rozdiel v tych dvoch telefonoch nevidim. Skratka neviem obhajit ten cenovy rozdiel vs. pridana hodnota drahsieho modelu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Mimochodem, jsou povolání u kterých by bylo FaceID kvůli slintákům doslova na zabití - namátkou vzpomenu třeba kamaráda anesteziologa. Nicméně ke vzteknutí občas stačí i odemykání ApplePay v obchodě, teda pokud nemáte na druhé pracce AppleWatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Ja si pekne pockam na SE tretej generacie Dostanem 5G, stary dobry Touch ID a najnovsi procesor A15 za zlomok ceny napr. 13 mini.... Viac prachov im za tie tehly nedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Nevím, jestli to má spojitost Icloudem, nejsem odborník. Ale nefunguje mi AppStore, respektive, když chci stáhnout aktualizaci nějaké aplikaci, chce to po mne přihlásit k iTunes storu pomoci Apple ID (pod kterým jsem samozřejmě přihlášen na cely telefon, včetně storu a jinak vše funguje) a když zadám heslo, píše nesprávne heslo nebo účet a nelze se připojit. I když vše nastavim i ve storu a všude, stejne to nejde. Kde muže být chyba? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Ja si pekne pockam na SE tretej generacie Dostanem 5G, stary dobry Touch ID a najnovsi procesor A15 za zlomok ceny napr. 13 mini.... Viac prachov im za tie tehly nedam.No s tím TouchID jsem zvědavý jak to nakonec bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 3 hodinami, Marfael napsal: Nevím, jestli to má spojitost Icloudem, nejsem odborník. Ale nefunguje mi AppStore, respektive, když chci stáhnout aktualizaci nějaké aplikaci, chce to po mne přihlásit k iTunes storu pomoci Apple ID (pod kterým jsem samozřejmě přihlášen na cely telefon, včetně storu a jinak vše funguje) a když zadám heslo, píše nesprávne heslo nebo účet a nelze se připojit. I když vše nastavim i ve storu a všude, stejne to nejde. Kde muže být chyba? Diky Zkus se ještě pohrabat v Nastavení-App store, nebo v osobním nastavení, jestli to tam nechce něco zatrhnout… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 43 minutami, Lenin napsal: Zkus se ještě pohrabat v Nastavení-App store, nebo v osobním nastavení, jestli to tam nechce něco zatrhnout… Projel už vše. Nastaveni v nastavení, nastavení v Appstore, proste všude. Alespoň myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ahoj Applisti, jakozto Androidak mam drobnou potiz s Iphone 11 PRO pritelkyne. Zjistil jsem, ze za dva roky co ho ma nezalohuje fotky a vzal to na sebe. Nechci do toho motat itunes nebo cloudy (ano, jsem sto let za opicema) a kdyz pripojim mobil k PC (Win), tak se ta mrcha po chvilce stahovani dat odpoji. Nevite, co v tlf nastavit nebo v cem by mohl bejt zadrhel? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 6 hodinami, uff napsal: Ahoj Applisti, jakozto Androidak mam drobnou potiz s Iphone 11 PRO pritelkyne. Zjistil jsem, ze za dva roky co ho ma nezalohuje fotky a vzal to na sebe. Nechci do toho motat itunes nebo cloudy (ano, jsem sto let za opicema) a kdyz pripojim mobil k PC (Win), tak se ta mrcha po chvilce stahovani dat odpoji. Nevite, co v tlf nastavit nebo v cem by mohl bejt zadrhel? Diky. Tohle mam taky, nebo to dokončí pretah fotek do PC /widle/ ale víc jak půlka fotek se nepřetáhne. Já to dělal tak ze jsem prekopirovaval složku po složce a kontroloval počet fotek a velikost složky jestli tam je fakt všechno. Je to omrd ale nevím jak jinak to řešit. S windowsama si to asi tykat nechce no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Hmm, fakt omrd. Ale aspon vim, ze v tom nejsem sam. Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 V 29. 1. 2022 v 9:00, Murphy97 napsal: Pratele, vy co mate vice zkusenosti s nakupy novych iP... Na jak dlouhou cekacku se mam v teto dobe asi pripravit u 13 Pro Max 128GB grafitový? Mam objednano od 4.1. Uz me ta doba fakt sere. Hodinky, auta, telefony,.... Diky Vcera jsme si udelali vylet do Usti do ZOO, pak na Vetrusi a jak jsme parkovali v OC Forum, zeptal jsem se stylem "lina huba holy nestesti" v iStyle takovyho fajn mladyho typka na dostupnost. Chvilku to vypadalo beznadejne, ale asi jsme se mu nejak libili a svete div se, jeden jsme hned koupili . Nakonec v te bledemodre, ktera se dceri libila jeste vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Ty 128 GB verze teď jsou už častěji k dispozici. Tenhle týden mi ji nabízeli v iWant na Smíchově. 256 ale pořad bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 je nějaký problém s nákupem iPhone na německém Amazonu? 13ka 256 tam stojí od 1000€ s dopravou zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Asi v zásadě žádný problém. Jako vždy u Amazonu bych se trochu bál u dražších položek vráceného/poškozeného zboží a s tím spojených komplikací. Ale to bych si ho radši vzal z https://www.suntech.cz/produkt/573738-apple-iphone-13-256gb-temne-inkoustovy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Problém: kluk si něco stáhne do IP, následuje oznámení, že to musím schválit (máme to nastaveno), takže syn odklikne odeslání žádosti ke schválení, nicméně mně to nedorazí. Pozn. dřív chodilo, rodinné sdílení nastaveno, ve svým telefonu vidím jeho a v jeho svůj, schvalování nákupů rovněž aktivní. Takže nějak nevím, kde je chyba. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Mne to taky dost casto nedorazi. Nekdy jo. Byl jsem linej s tim neco delat, takze si dycky pocka az dorazim domu a povolim mu to na jeho iP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Nebo si to hajzl stahne u manzelky a pak pretahne k sobe. Ale to uz jsem mu zakazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se